WIZAŻ logo

3,4 (34)
5 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 czerwca 2026 o 6:57
    Korektor idealny na lato
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Dobrze zakrywa niedoskonałości i wyrównuje koloryt skóry, jest trwały i w makijażu przez cały dzień wygląda super. Delikatnie ciemnieje po nałożeniu więc polecam kupić odcień jaśniejszy.
  • 2 czerwca 2026 o 7:05
    Na małe zmiany wystarczający
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    NAM Creaseless Camouflage Concealer zapewnia dobre krycie i skutecznie wyrównuje koloryt skóry oraz maskuje drobne niedoskonałości. Formuła sprawdza się w codziennym makijażu, jednak nie określiłabym go jako korektora o bardzo wysokim lub maksymalnym kryciu. Dla osób oczekujących pełnego zakrycia bardziej wymagających zmian może okazać się niewystarczający.
  • 4 lutego 2026 o 7:30
    Uważam, że jest świetny
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo lubię kosmetyki taj marki, więc gdy tylko przyszedł czas na zakup nowego korektora skierowałam swoje kroki prosto do szafy NAM w Ross. Nie byłam pewna do końca który z korektorów jaki mają w ofercie sprawić sobie jako pierwszy ale wczytując się w opisy na opakowaniach postawiłam na ten. I była to bardzo dobra decyzja gdyż ten korektor spełnia wszystkie moje wymagania. Opakowany jest w sumie jak błyszczyk- plastikowa, dobrej jakości tubeczka z zatyczką która nie pęka. Napisy się z niego nie ścierają mimo iż wala mi się po kosmetyczce na wszystkie strony. Aplikator jest średnich rozmiarów- płaski i bardzo miękki. Uważam, że świetnie się nadaje do okolicy powiek. Mam najjaśniejszy odcień ale też ja zawsze wybieram najjaśniejsze korektory z gamy bo takie po prostu lubię. Nie wyczuwam w nim żadnego zapachu. Konsystencja dość lekka i płynna przy czym świetnie napigmentowana i dość szybko zastygająca co trzeba mieć na uwadze. Nie mam żadnych problemów z zaaplikowaniem produktu pod oczy- ja korektory zawsze wklepuje i ten też jestem w stanie sobie porządnie wtłoczyć nim porządnie zastygnie. Nie jest suchy, nie roluje się i nie grudkuje- naprawdę cudownie się z nim pracuje. Jestem zadowolona przede wszystkim z efektu kryjącego. Mam drobne żyłki i zasinienia pod oczami które ten korektor przykrywa w całości. Osoby z mocniejszymi cieniami pod oczami mogą nie być aż tak zadowolone z efektu co jest -wydaje mi się całkiem naturalne. Ale u mnie to krycie jest na medal- jak na korektor drogeryjny oczywiście. On dodatkowo bardzo ładnie wygładza skórę co widać szczególnie na zdjęciach. Jako, że wybrałam najjaśniejszy odcień to okolica powiek jest u mnie dodatkowo rozjaśniona co sprawia, że spojrzenie wydaje się być świeższe i bardziej wypoczęte. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do trwałości tego produktu. On się prezentuje nienagannie od momentu nałożenia aż do zmycia. No kompletnie nic złego się z nim nie dzieje. No i zmyć go naprawdę bardzo łatwo- u mnie aktualnie balsam do demakijażu. Świetny korektor drogeryjny do którego z pewnością wrócę i który polecam.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • rozsądna cena
    • świetna pigmentacja
    • doskonałe krycie
    • wygładza i zmiękcza
    • bardzo trwały łatwy do zmycia
  • 31 lipca 2025 o 12:19
    Najulubieńszy
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Piękne wykończenie: kremowe, matowe, naturalne, wtapiające się w skórę. Bardzo dobra trwałość. Bardzo dobre krycie. Nie znam lepszego koloru (Swan 01c) dla siebie. Plusem są również same oznaczenia kolorów (np. "C", "N"). Najchętniej kupowałabym go w znacznie większym pojemnościowo opakowaniu. Miałam od niego przerwę, ale nic nie robi tak szybko "idealnej cery" jak on, więc tęskniłam za nim. Skąd przerwa? Jest nieekonomiczny -opakowanie jest małe. Edit.: [Kolejny powrót] Idealny dla mojej skóry: zimowej, jasnej, chłodno-oliwkowej, z żółtym tonem. Nigdy się nie ciastkuje. Zastyga. Krycie jest dobre. Utrzymuje się pięknie aż do zmycia. Jest matowy. Można łatwo ukryć pod nim plasterki na pryszcze z isany. Pięknie ukrywa przebarwienia i cienie na skórze. Blenduj się pędzelkiem. Można go warstwować. Odcień!!! Ubolewam, że marka nie ma podkładów w takim kolorze. Ma podkłady w odcieniu o identycznej nazwie. Posiadam jeden. Odcień jest jednak odmienny od odcienia korektora (brak w nim oliwki). Szkoda Edit.2: Wielki plus dla marki za to, że zaczęła solidnie zabezpieczać korektory folią. Dzięki temu mogłam kupić go w Rossmanie (wcześniej zrezygnowałam, bo każdy był otwarty). Dziękuję! <3
  • 1 lipca 2025 o 18:47
    Dobre krycie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten korektor to moje totalne odkrycie już od dłuższego czasu i wciąż nie ma sobie równych! Kryje wszystko co trzeba, bez efektu maski. Ma piękne i pełne krycie, a przy tym wygląda niesamowicie naturalnie! Uwielbiam to że utrzymuje się przez cały dzień, nie wchodzi w załamania i nie znika w połowie dnia❤️ A co najlepsze? Nadaje skórze ten świeży i promienny wygląd zdrowej, wypoczętej cery! jakbyś spała 8 godzin i wypiła litr wody???? Idealny balans między skutecznością a lekkością. NAM muszę przyznać, świetna robota
    Zalety:
    • Dobrze kryje
    • Wygodne opakowanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Szybko się kończy

szukaj