Korektory do twarzy

Nam Professional by Wibo Creaseless Camouflage Concealer Korektor

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    7 marca 2024 o 7:31
    Są lepsze
    Korektor ma super aplikator i posiada lekką konsystencję, która dobrze się rozprowadza. Korektor ma średnie krycie więc do delikatnych niedoskonałości jak najbardziej. Szybko zastyga. Współpracuje dobrze z podkładem czy pudrem. Średnio wydajny. Nie wysusza cery.
  • 13 stycznia 2024 o 22:41
    Ok, ale bez szału
    Nie jest to kamuflaż. Korektor ma bardzo lekką, przyjemną konsystencję. Ma średnie krycie, które umożliwia przykrycie drobnych przebarwień. Jednak za taką cenę nie jest on wart. Nawet mięciutka gąbeczka nie jest w stanie zmienić mojego zdania.
  • 14 września 2023 o 15:54
    Całkiem ok
    Odcień 02N-NAKED Jak na korektor kryjący produkt ma lekka konsystencje i średnie krycie. Fajnie sprawdza się zarówno pod oczami jak i na niedoskonałości. Wygodne opakowanie z małym aplikatorem- gąbeczką. Wydajność średnia. Minusem jest cena dość wysoka w stosunku do jakości (na promocji można się skusić). Niemniej produkt jest ok.
  • 13 września 2023 o 7:38
    Nietrafiony zakup
    Chciałabym podzielić się moją opinią na temat korektora Nam Professional by Wibo, Creaseless Camouflage Concealer, choć niestety ma więcej wad niż zalet. Zalety: Opakowanie: Muszę przyznać, że opakowanie korektora jest poręczne i wygodne do stosowania. Aplikator w formie pędzelka ułatwia aplikację produktu. Dostępność cenowa: Korektor ten jest dostępny w przystępnej cenie, co może być atrakcyjne dla osób z ograniczonym budżetem Wady: Niestabilność na skórze: Mimo że produkt na początku wydaje się dobrze nakładać, niestety, zauważyłam, że nie trzyma się zbyt długo na skórze. Po krótkim czasie zaczyna się rolować i zbierać w załamaniach skóry, tworząc nieestetyczne grudki. To naprawdę irytujące i wymaga częstych poprawek w ciągu dnia. Niska trwałość: Korektor ten nie jest trwały i trudno utrzymać go w nienaruszonym stanie przez cały dzień. Po kilku godzinach zauważam, że cienie pod oczami wracają, a niedoskonałości znowu stają się widoczne. Odcień: Wybór odcieni jest ograniczony, co utrudnia znalezienie odpowiedniego koloru do mojej skóry. Wydaje mi się, że korektor ma tendencję do oksydowania, co oznacza, że po pewnym czasie może zmieniać kolor na nieco ciemniejszy. Podsumowując, mój doświadczenie z korektorem Nam Professional by Wibo, Creaseless Camouflage Concealer, nie było zbyt satysfakcjonujące. Mimo kilku pozytywnych cech, takich jak opakowanie i dostępność cenowa, jego problemy z konsystencją, trwałością i wyborem odcieni sprawiają, że nie jest to produkt, który mogę polecić. Istnieją lepsze opcje na rynku, które zapewniają bardziej efektywne i trwałe krycie niedoskonałości.
  • 17 sierpnia 2023 o 14:15
    Mój ulubiony korektor
    Mam wybitnie głęboką dolinę łez i ogromne zasinienia pod oczami. Dobór korektora zajął mi kilka lat.. Kiedy miał dobre krycie - był jednocześnie ciężki, wchodził w zmarszczki i podkreślał suche skórki. Kiedy był lekki - nawet w minimalnym stopniu nie zakrywał tego, co powinien. Aż w końcu trafiłam na ten korektor. Ma super krycie, a jednocześnie pozostawia okolicę pod okiem wygładzoną (nie wchodzi w zmarszczki, nie podkreśla suchych skórek). Jest bardzo wydajny. Jedno opakowanie przy codziennym stosowaniu starcza mi na kilka miesięcy. Stosuję go zarówno na podkład, jak i bezpośrednio na krem (w dni kiedy moim jedynym makijażem jest właśnie korektor). Za każdym razem kiedy jest na niego promocja w Rossmanie - kupuję sobie zapas przynajmniej dwóch/trzech opakowań :)
    Zalety:
    • dobre krycie przy jednoczesnej lekkiej formule
    • trwałość (śmiało wytrzymuje cały dzień)
    • nie wchodzi w zmarszczki, nie podkreśla suchych skórek
    • jest bardzo wydajny
    • ma wygodne opakowanie
    • szeroka gama kolorów
    • cena (w promocji w Rossmanie kosztuje około 20-25 zł)
    Wady:
    • Brak wad :)