Kremy uniwersalne

Nacomi Calm Herbal Souffle Anti-acne (Kremowy suflet wyciszający przeciwtrądzikowy)

Nacomi Suflet do Twarzy Wyciszający Przeciwtrądzikowy 50ml

• 20 listopada 2024 o 15:39
    Lekki suflet dla skóry trądzikowej
    Nacomi Calm Herbal Soufflé Anti-acne to kremowy suflet opracowany z myślą o delikatnej, wymagającej skórze trądzikowej. Jego lekka konsystencja przypominająca chmurkę wnika głęboko w skórę, zapewniając skuteczne ukojenie, nawilżenie i wsparcie w walce z niedoskonałościami. Formuła zawiera naturalne składniki roślinne o działaniu łagodzącym i przeciwzapalnym, takie jak ekstrakty z ziół, które wspomagają redukcję zaczerwienień i wyprysków. Produkt pomaga również kontrolować nadmierne wydzielanie sebum, co jest kluczowe w pielęgnacji cery problematycznej. Suflet idealnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc, dzięki swojej delikatności i szybkiemu wchłanianiu. Regularne stosowanie kremu sprawia, że skóra staje się bardziej jednolita, wygładzona i wyciszona, odzyskując zdrowy, matowy wygląd.
    Mirriam
    15 kwietnia 2022 o 0:44
    Bardzo specyficzny krem dzień i noc
    Dobry - ale trzeba się do niego przekonać. Ja używam bardzo mało na skórę, głównie na noc. Potrzebuję nawilżenia i to robi. Czy zapycha trudno powiedzieć, na pewno nie szkodzi. Nie matuje, to raczej pianko oleisty krem, bardzo dobrze się rozprowadza, ale po ogrzaniu w dłoniach. Więcej po prostu się nie wchłonie. Mam mieszana skórę i wrażliwą, bez trądziku i krostek. Nie wiem jak by się sprawdził na mniej odwodnionej skórze u mnie ok. Raczej jest tak ciężko zużyć że nie kupię więcej ale ciekawy.
    Zalety:
    • Nie zapycha
    • Nawilża mocno na noc
    Wady:
    • Nie wchłania się przy większej ilości na skórze
    • Trzeba go sobie rozpracować najlepiej w dłoniach
    Drogeria Natura
  • 20 marca 2022 o 11:21
    Nacomi, Calm Herbal Souffle Anti-acne (Kremowy suflet wyciszający przeciwtrądzikowy)
    Konsystencja produktu wydaje się dość tępa, ciężko rozprowadza się po twarzy z powodu jego gęstości. Dość mocno bieli, ale po jakimś czasie się wchłania. Używałam około miesiąca, był dość wydajny. Średnio podobał mi się jego zapach. Nie pogorszył stanu mojej cery, ale też nie zrobił z nią nic niesamowitego, więc raczej nie kupię ponownie.
    aoida
    26 października 2021 o 18:53
    Oj nie
    Nie polubiliśmy się i to bardzo. Krzywdy mi nie zrobił, więc nie mam mu nic do zarzucenia, po prostu nie trafił w moje osobiste preferencje. Zapach jak dla mnie nie jest ładny, a powiedziałabym nawet, że śmierdzi. Produkt jest przeznaczony niby do cery mieszanej i tłustej ale po jego nałożeniu czułam się, jakbym nakładała krem do cery suchej, bo po zaaplikowaniu go wieczorem, rano budziłam się z dwa razy mocniej przetłuszczoną cerą. Ale już w konsystencji czuć, że to produkt dosyć treściwy i bogaty, tylko że według mnie niedopasowany jednak do typu cery. Opakowanie jest ładne, ale wygląda na duże, a tak naprawdę miejsca na krem jest o połowę mniej. Cena ok, ale nie kupie ponownie na pewno i bardzo się ucieszyłam, gdy w końcu go skończyłam.
    Zalety:
    • nie robi krzywdy
    Wady:
    • śmierdzi
    • jest za tłusty
    • opakowanie jest za duże
  • 8 października 2021 o 8:53
    Szukałam kremu na noc i ten akurat wpadł mi w ręce podczas zakupów w Hebe. Moją uwagę przykuło opakowanie, które jest w ładnym zielonym odcieniu i wydawało się być dosyć spore. Moje pierwsze wrażenie - dosyć specyficzny zapach, inny, niespotykany wcześniej nie miałam styczności z takim zapachem. Konsystencja kremu a w sumie sufletu, ponieważ tak nazwał go producent jest bardzo kremowa, przyjemna kiedy się go rozprowadza na twarzy. Bieli twarz, ale mnie to nie przeszkadza ponieważ używam go zawsze na wieczór. Niestety nie za szybko się wchłania i pozostawia lekki filtr na twarzy, więc raczej nie sprawdziłby się jako krem pod makijaż. Jest wydajny, przy codziennym użytkowaniu starcza na dosyć długi czas. Wygodnie się go nabiera z opakowania, nie miałam z tym problemu. Ale czy działa wyciszająco i przeciwtrądzikowo? Tego niestety nie zauważyłam, ale na pewno nie powodował powstawania nowych niedoskonałości i nie wysuszał twarzy jak to bywa w przypadku kosmetyków przeciwtrądzikowych. Suflet świetnie nawilża skórę twarzy i przez cały okres jego używania nie miałam w ogóle problemu z suchą skórą. Zużyłam dwa opakowania i jestem z niego zadowolona.