Wszystkie składniki:
aqua, glycerin, propylheptyl caprylate, cyclopentasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate, cetearyl alcohol, butyl methoxydibenzoylmethane, silica, octocrylene, pentaerythrityl distearate squalane, myristyl myristate, sodium stearoyl glutamate, cyclohexasiloxane, glyceryl stearyl se, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, stearic acid, methylpropanediol, olus oil, camelina sativa seed oil, phenoxyethanol, acetyl tetrapeptide-9, sodium pca, glucose, urea, glutamic acid, lysine, glycine, lactic acid, propylene glycol, pseudoalteromonas ferment extract, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, tripeptide-10 citrulline, tetrapeptide-1, lecitihn, butylene glycol, sodium hyaluronate, safflower oil/palm oil aminopropanediol esters, sodium polyacrylate, allantoin, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, ci 77891, ci 77491, dimethylmethoxy chromanol, peg-8, tocopherol, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, citric acid, disodium edta, triethanolamine, parfum, bht, methylparaben, ethylparaben, potassium sorbate, sodium benzoate, glycine soja (soybean) oil.