Kremy z filtrem do twarzy

Vichy Capital Soleil Anti-Age 3in1 SPF 50 Przeciwstarzeniowy krem z filtrem spf 50

E-Glamour.pl
Vichy L'OREAL POLSKA IDEAL SOLEIL Krem przeciwstarzeniowy do twarzy 3w1 SPF50 50 ml 7072575
Pachnidelko
Vichy Capital Soleil Przeciwstarzeniowy krem do twarzy SPF50 50 ml

Ata77
    3 lipca 2024 o 17:56
    Polecam
    Moja dojrzała skóra z widocznymi już niestety pierwszymi zmarszczkami mimicznymi, a przede wszystkim z utratą jędrności, elastyczności, przebarwieniami posłonecznymi oraz jej suchością bardzo apeluje o stosowanie kremów z SPF 50 nie tylko w okresie letnim. Od kilku dobrych lat spełniam te jej potrzeby i stosuje tylko takie kremy jeśli chodzi o pielęgnację dzienną. Sięgam po różne kremy, w różnym przedziale cenowym. W przypadku Vichy jest tak, że jak tylko mam takie możliwości to nie waham się zakupić kremów tej marki, ponieważ jak dotąd nigdy mnie nie zawiodły. Ten konkretny krem miałam po raz pierwszy i oceniam po zużyciu całego opakowania. - konsystencja: raczej rzadka, dlatego należy nabierać ostrożnie, przy pierwszym użyciu nie miałam tej wiedzy i wycisnęłam na dłoń za dużo kremu - zapach: krem jest bezzapachowy - wchłanianie: bardzo szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego "filmu", nie lepi się, praktycznie od razu mogę wykonać makijaż - cera wrażliwa: uważam, że jest dla niej odpowiedni, w żaden sposób nie podrażniał - działanie: bardzo dobrze spełnił moje oczekiwanie pod kątem nawilżenia skóry, była miękka, dobrze nawilżona, nie odczułam potrzeby dokładania produktu; wysoka ochrona SPF50 dała mi komfort w sytuacji przebywania w miejscu wysoko nasłonecznionym i przyczyniła się do do braku powstania kolejnych przebarwień, które pojawią się u mnie natychmiastowo jeśli nie zadbam o użycie SPF - wydajność: pomimo rzadkiej konsystencji oceniam, że jest wysoka, niewielka ilość produktu wystarczy do pokrycia całej twarzy - opakowanie: wygodna tubka, idealna do zabrania z sobą w podróż
  • 9 lutego 2023 o 23:32
    Ideał. Doskonały pod makijaż
    Najlepszy krem z filtrem na cały rok. Wchłania się idealnie, pozostawia skórę satynową, miękką i miłą w dotyku. Doskonały pod makijaż, zachowuje się jak baza, każdy podkład wygląda na nim świetnie. Zużyłam już wiele tubek i dostrzegam jego działanie pielęgnacyjne - nawilża i ujędrnia skórę. Ma przy tym bardzo przyjemny, delikatny zapach. Zamknięty jest w wygodnej tubce. Mój hit.
    Drogeria Super-Pharm