Tusze do rzęs

Bourjois Volume Glamour Coup de Foudre Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

notino.pl
Bourjois Volume Glamour Coup The Foudre Mascara - Black 10ml pogrubiający tusz do rzęs
Bodyland.pl
Bourjois Volume Glamour Foudre Tusz do rzęs 10 ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 13:24
    Solidna trójka
    Silikonowa szczoteczka o regularnym kształcie napawała nadzieją na ładnie pogrubione i rozdzielone rzęsy. Po trzech miesiącach użytkowania (bo na tyle starcza mi jedno opakowanie tuszu) zawiedziona stwierdzam, że owszem tusz ładnie rozdziela rzęsy, nawet je podkręca ale efektu pogrubienia próżno tu szukać. Zdecydowanie jest to tusz bardziej wydłużający, dający efekt codziennego makijażu. Ładnie wygląda na oku, ale ja poszukuję bardziej spektakularnego efektu, takiego wow.
    W perfumerii
    milqaaa
    4 lutego 2025 o 18:30
    Fajna
    Fajna maskara, nie osypuje się, trzyma się cały dzień. Jedyne co mi przeszkadza to szczoteczka, która jest dla mnie za gruba i zbiera się na niej za dużo maskary.
    Zalety:
    • Podkręcone i rozdzielone rzęsy
    Wady:
    • Szczoteczka
  • 18 czerwca 2024 o 13:04
    Solidna mascara!
    Pierwszy raz trafiłam na tą mascarę bo chciałam wypróbować coś innego i to był strzał w 10 a przynajmniej w 9 ;) Mascara w ładnym bladoróżowym opakowaniu ale nie o tym tutaj przecież mowa.. Na początku trzeba solidnie "zetrzeć" nadmiar produktu aby komfortowo tuszować rzęsy - czyli jak w przypadku każdej nowej mascary. Po paru użyciach/parunastu swobodnie można nakładać tusz "z zamkniętymi oczyma". Ładnie pogrubia i rozdziela włoski. Właśnie to mi się najbardziej podoba - nie zlepia ich nawet przy kilkukrotnym przejechaniu szczoteczką. Co ważne nie odbija się u mnie na powiece a to już plus przez duże P. Przy tym nie kosztuje milionów monet ;) Cena rozsądna zwłaszcza, że kupiony został na promocji. Polecam wypróbować, ja zapewne do niego wrócę, chyba że najdzie mnie ochota na kolejne testowanie innych kosmetyków. Jednak mogę go śmiało polecić większości kobiet.
    Zalety:
    • pogrubia i rozdziela włoski
    • nie zlepia rzęs
    • nie odbija się na powiece
    Magy11
    31 maja 2024 o 10:13
    Zawiódł mnie
    Zacznę od tego że jestem naprawdę wielką fanką tuszy od Bourjois, zwłaszcza czerwonego oh oui! i kiedy dostałam ten różowy byłam bardzo pozytywnie do niego nastawiona. Niestety bardzo się zawiodłam. Mascara ma dużą silikonową szczoteczkę która na pierwszy rzut oka wydaje się że będzie świetnie pogrubiać i podkręcać rzęsy, ale niestety zbiera ona ogromne ilości tuszu i nawet po niemalże całkowitym wytarciu jej w chusteczkę higieniczną z pozostawieniem tylko takiej ilości tuszu aby podkreślić rzęsy, po użyciu powstają okropne pajęcze nóżki i niestety nie idzie ich rozczesać inną szczoteczką. Postaram się jakoś wykończyć mascarę ale zdecydowanie nigdy jej nie kupię.
    Wady:
    • Gruba zbierajaca za dużo tuszu szczoteczka
  • 2 maja 2024 o 7:33
    Nie sprawdził się
    Tusz w pięknym, pudrowym opakowaniu przyciągające uwagę. Ale chyba tyle z plusów jak dla mnie. Mam krótkie, cienkie rzęsy- tus, miał być wydluzajaco- pogrubiający. Może lekko wyciągnął rzęsy ale efektu pogrubienia nie widziałam tam wcale. Tusz bardzo przeciętny.
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Efekt- nie sprawdził się kompletnie