Maski do włosów

Herbal Essences Hydrate & Smooth Intensive Mask Coconut Milk Maska do włosów

• 9 września 2023 o 17:08
    Piękny zapach i miękkie włosy
    Bardzo lubię szampony Herbal Essences, ale jakoś do tej pory nie przepadałam za ich odżywkami. Ostatnio jednak przy zamawianiu szamponu online pokazała mi się ta maska w promocji i postanowiłam spróbować. Pachnie pięknie, z zapach długo utrzymuje się na włosach. Dodatkowo myję włosy szamponem o podobnym zapachu, więc pewnie ma to jakiś związek. Maski rownież jako odżywki, co dla mnie jest ideałem, bo nie zawsze mam czas na długie pielęgnacje - w tej roli świetnie się sprawdza. Włosy super się rozczesują, są bardziej miękkie i mam wrażenie, że o wiele mniej mi się plączą. Obciążania, ani przetłuszczania nie zauważyłam - ale myję włosy codziennie. Ogolnie polecam :)
    Zalety:
    • działanie: włosy się nie plączą i są miękkie w dotyku
    Wady:
    • Chyba nie ma wad.
  • 24 września 2021 o 13:05
    Bardzo dobra maska do wlosow.
    Polecam wszystkie pordukty z tej serii, poniewaz nadaja sie rozwniez do wlosow tlustych u nasady i suchych koncach. Odzywke uzywam tak dwa razy w tygodniu; raz zostawiajac na pol godziny, a drugi raz na 5 minut. Bardzo dobrze odzywia wlosy, nadajac im blasku i ulatwiajac rozczesywanie. Nie obciaza ich, nie przetluszcza i przepieknie pachnie. Jest bardzo wydajna, poniewaz nie trzeba jej duzo by pokryc sredniej dlugosci wlosy, a co najwazniejsze nie wyplukuje koloru przy farbowaniu. Jest dosyc gesta, wiec przy nakladaniu od razu trzyma sie wlosow i nie splywa oraz jesli ktos ma problemy z koltunami, to ten produkt jak najbardziej sobie z tym poradzi. Polecam
    Zalety:
    • wydajna,
    • zapach,
    • gladkie, lsniace wlosy,
    • dobrze odzywia i ulatwia rozczesywanie,
    • nie obciaza wlosow
  • 7 czerwca 2021 o 10:21
    Najlepsza maska, jaką do tej pory miałam
    Mam taką zasadę, że zawsze używam ten sam szampon i tą samą odżywkę z serii, jakoś mam wtedy wrażenie, że działa to kompatybilnie i jedno wzmacnia działanie drugiego, jednak kiedy niespodziewanie jednego dnia skończyła mi się odżywka, ale został szampon to pomyślałam, że wezmę sobie od mojego partnera tą maskę i poużywam. I to była miłość od pierwszego użycia. Okazała się na tyle wielka, że poleciałam potem kupić sobie własne opakowanie :D Tubka tego kosmetyku jest większa, od standardowych masek, opakowanie jest wręcz ogromne. Oczywiście to Herbal Essences, więc jest też kolorowo i soczyście, jak przystało na ich koncepcję. Sama maska, jak to maska, wiecie jakie maski mają konsystencje :) Ta się nie różni za wiele. Zapach ma przepiękny, lekko owocowy, kwiatowy, mojemu nosowi się podoba. Ale zapach to jest nic. Jak ona działa, to jest dopiero petarda. Ja zawsze w produktach tego typu, czyli odżywkach i maskach szukam odżywienia włosów i pomocy z ich rozczesaniu i ten kosmetyk robi to znakomicie! Oczywiście nie nakładam jej na całą głowę, tylko od linii karku w dół włosów (tak też robię z wszelkimi odżywkami), po zmyciu włosy są dociążone, ale nie przyklapnięte, rozczesują się po prostu jak marzenie i pięknie pachną. Moje włosy są bardzo długie i proste, miałam nadzieję, że ten kosmetyk mi ich przesadnie nie obciąży i nie zrobił tego. Zakładam, że ona ma w składzie silikony, ale moje włosy kochają silikony i ja je lubię, ponieważ tylko dzięki nim jestem w stanie rozczesać moje sianko. Wydajność tez jest niesamowita, ponieważ opakowanie jest ogromne, a potrzeba tylko odrobinkę. Jak dla mnie najlepsza maska, jaką kiedykolwiek miałam.