Tusze do rzęs

L´Oréal Paris Volume Million Lashes tusz do rzęs 10,5 ml dla kobiet Black
Loreal Volume Million Lashes Tusz do Rzęs
L’Oréal Paris Mascara Volume Million Lashes Czarna 9.2 ml
L'Oréal Paris Volume Million Lashes

Nasi użytkownicy zostawili 1183 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 10:57
    dość fajny
    Tusz w bardzo ładnym opakowaniu a do tego ma bardzo wygodną szczoteczkę. Cena granice 50 zł więc cena za tusz mi odpowiada. Tusz jest mocno napigmentowany i ładnie tuszuje rzęsy. Wydłuża pogrubia a na dodatek fajnie podkreśla rzęsy. Nie obsypuje się za szybko i nie powoduje pieczenia oczu. Dla mnie dość dobry tusz który warto mieć w swojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, wygodna szczoteczka, ładnie podkreśla rzesy
  • 17 maja 2025 o 18:25
    Niestety nie sprawdził się
    No niestety nie polubiliśmy się. Zachęcona pozytywnymi komentarzami zakupiłam produkt z wielkimi nadziejami. Szczoteczka jest w porządku - nie jest gruba i mi pasuje. Ale nakładanie nią tuszu nie przypadło mi do gustu. Tusz nie do końca rozczesuje rzęsy a na końcach przy 2 warstwie pozostają kuleczki. Jedna warstwa to dla mnie za mało. Dosyć dobrze trzyma się na rzęsach ale po ok. 6 h zaczął się delikatnie kruszyć. Natomiast duży plus - nie odbija się co zdarzało się przy innych produktach. Takie 3/5. Na pewno znajdzie swoich zwolenników.
    ajanos
    17 maja 2025 o 15:55
    Super tusz, same zalety
    Bardzo fajny tusz. Dobrze pogrubia i rozdziela rzęsy. Fajna, głęboka czerń. Przy nałożeniu kilku warstw można utworzyć efekt sztucznych rzęs. Dla Pań, które lubią dobrze wytuszowane oczy będzie jak znalazł. Nie rozmazuje się pod koniec dnia, polecam.
  • 14 maja 2025 o 18:21
    Wydajny tusz
    Wydajny tusz, z dobrze rozprowadzającą szczoteczką, aplikacja jest wygodna, wystarczy kilka pociągnięć żeby zbudować mocne oko, pogrubia i wydłuża, nie można jednak aplikować za szybko warstw po sobie bo mogą się skleić. Jakość i cena idą z sobą w parze. Wygodny do torebki i kosmetyczki.
    • Jakość
    • Aplikator
  • 9 maja 2025 o 23:16
    Przyjemne powroty
    Maskara, do której zawsze chętnie powracam. Jako właścicielka krótkich i rzadkich rzęs mogę dzikie niej wyczarować naprawdę zadowalająca oprawę oczu. Tusz się nie osypuje, łatwo zmywa, pachnie neutralnie i nie powoduje brudzenia w zagłębieniu zmarszczek oka. Świetny kosmetyk dla posiadaczek opadającej powieki.
    Zalety:
    • Podkreśla oko
    • Dobrze eksponuje trudne rzęsy
    • Niska cena
    Wady: