Płatki pod oczy

Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen, Płynne płatki pod oczy redukujące zmarszczki i ,,kurze łapki"

Eveline
Płynne płatki pod oczy redukujące zmarszczki i kurze łapki
Eveline Organic Aloe + Collagen Płynne Płatki pod Oczy Redukujące Zmarszczki 20ml
Eveline Organic Aloe + Collagen Płynne Płatki pod oczy redukujące zmarszczki i "kurze łapki" 4w1 20ml

• 27 października 2024 o 14:42
    Niee
    To po prostu karbomer w butelce XD. Zachowuje się jakby ktoś zapomniał dodać substancji aktywnych. Po nałożeniu na skórę pod oczami lekko chłodzi i tyle. Po zmyciu skora jest ściągnięta. Jak sie nie zmyje jest lepiącą. Producent nie spełnia żadnych swoich obietnic . Znowu dałam się namówić maxineczce.
  • 24 maja 2024 o 15:08
    NIE POLECAM
    Cóż to było za moje zdziwienie gdy odpakowałam kosmetyk od lubianej przeze mnie marki Eveline Cosmetics. Kupując ten produkt przez Internet myślałam że forma tych płatków pod oczy będzie stała. A tu niespodzianka…..może dokładnie nie doczytałam tylko skusiłam się efektami nawilżonej i sprężystej skóry pod oczami. Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej tubce o pojemności 20 ml. Tubka spakowana jest w kartonik , na którym znajdziemy skład, efekty i sposób użycia. Konsystencja żelowa, bezbarwna i bezzapachowa. Po nałożeniu na skórę pod oczami lekko chłodzi. I tyle dobrego. Producent nie spełnia swoich obietnic . Nie zauważyłam u siebie po miesięcznym używaniu nawilżenia oraz napiętej skóry. To że kosmetyk skutecznie liftinguje skórę, oraz zapobiega powstawaniu zmarszczek to jakiś żart. Uważam że produkt wymaga spłukiwania ponieważ jego formuła jest klejąca , nie współgra z podkładem lub korektorem. Zmarszczki i kurze łapki są nadal , dlatego nie polecam , szkoda kasy na ten produkt.
    Zalety:
    • chłodzi
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie redukuje zmarszczek
    • brak liftingu skóry
    • nie napina
  • 1 kwietnia 2024 o 19:00
    Bardzo słaby produkt.
    Bardzo lubię firmę Eveline, ale niestety ten krem/żel jest najgorszym produktem od Eveline jaki kiedykolwiek miałam. Płynne platki kompletnie nic nie robią, stosowałam przez miesiąc i nie zauważyłam żadnej zmiany. Jedyne co robił ten produkt to powodował szczypanie, ale być może była to reakcja alergiczna.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Nie robi nic
    • Szczypie na skórze wokół oczu
  • 29 stycznia 2024 o 11:56
    Godne polecenia
    Nie rozumiem , dlaczego Wizażanki tak nisko oceniają ten produkt. Moim zdaniem spełnia swoje zadanie. Nie są to może typowe płatki pod oczy, ale nie jest to również krem - żel, choć ich konsystencja nieco go przypomina. Ale o ile żelowe kremy znikają na skórze od razu, o tyle ten produkt potrzebuje czasu by się wchłonąć. Co jednak najważniejsze, działają lepiej niż niejedne typowe płatki. Świetnie nawilżają skórę, pozostawiają ją miękką i odżywioną. Ułatwiają aplikację kremu pod oczy i korektora, z którymi bardzo dobrze współpracują. Mam mało zmarszczek, więc trudno mi powiedzieć, żeby płatki je zredukowały, ale kondycja skóry po ich użyciu na pewno jest lepsza. Ja polubiłam je bardziej od zwykłych płatków, bo te , których próbowałam, a trochę ich było, nie robiły z moją skórą nic. Na plus także skład i delikatny zapach. Ja polecam.
    • wygoda stosowania
    • działanie
  • 28 stycznia 2024 o 20:52
    Producent naobiecywał, a to zwykły krem pod oczy! ;)
    Myślę, że gdyby producent nie naobiecywał wyprasowania zmarszczek, ten kosmetyk miałby dużo lepsze opinie. To po prostu całkiem dobry lekki krem pod oczy, który działa po prostu nawilżająco i napinająco, ale nie zlikwiduje zmarszczek niczym botoks. Kosmetyk ten ma konsystencję żelu, który w swojej formie jest dość zwarty, a przy rozsmarowywaniu jest przyjemnie wodnisty. Można nakładać go niewiele - jako krem pod oczy albo w większej ilości - jako „maseczka” pod oczy. Krem wchłania się bardzo szybko, nawet jeżeli nałożony jest w dużej ilości - dlatego jeżeli ktoś chce stosować go w formie „maseczki” pod oczy, sugerowałabym nałożenie silikonowych płatków. W przeciwnym razie nawet gruba warstwa wchłonie się w przeciągu 10 min. Krem zostawia po sobie lepką warstwę - jej lepkość uzależniona jest od ilości nałożonego produktu. Ta lepka warstwa może być trochę widoczna w postaci takiej lekko błyszczącej przezroczystej warstwy - dwie krople produktu nałożone rano, których nie przykryjemy makijażem nie odznaczą się na skórze, ale większa ilość już tak. Krem ten stosowałam jako typowy krem pod oczy, codziennie, a raz w tygodniu nakładałam go grubszą warstwą jako maseczkę. Całkiem mocno napina skórę, trochę ją nawilża. Czy prasuje zmarszczki? No nie, ale działa pewnie w jakimś stopniu prewencyjnie. Dobrze sprawdzi się i na noc i na dzień, nawet pod makijaż. Nie roluje się, korektor dobrze się będzie trzymał kleistej warstwy. Jest bezzapachowy. Jeszcze słówko o wydajności - jest naprawdę wysoka, sporo czasu zajęło mi skończenie tego kremu. Opakowanie jest wygodne, tubka jest miękka, zakończona jest wygodnym aplikatorem. Uważam, że warto ten kosmetyk potraktować po prostu jako odżywczy krem pod oczy. Moim zdaniem warto spróbować, nie kosztuje dużo, a jest bardzo wydajny i wszechstronny. Jedyny minus to dla mnie po prostu zgodność, a raczej jej brak, z obietnicami producenta - to są obietnice z kosmosu, których kosmetyk nie ma szans spełnić.