Kremy uniwersalne

HOBB
Bielenda Blue cloud cream – krem – pianka nawilżająco balansujący

• Wczoraj o 7:03
    Krem Blue matcha
    Krem Bielenda Blue Matcha, Blue Cloud Cream to prawdziwe odkrycie w mojej pielęgnacji! Ma lekką, piankową konsystencję, która błyskawicznie się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Doskonale nawilża skórę i sprawia, że staje się miękka, gładka i przyjemna w dotyku już po pierwszym użyciu. Świetnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc – idealny pod makijaż. Dodatkowy plus za piękny, delikatny zapach i estetyczne opakowanie. Zdecydowanie spełnia obietnice producenta – skóra jest zbalansowana i dobrze nawilżona. Wydajność także na plus – wystarczy niewielka ilość produktu, by pokryć całą twarz. W stosunku do ceny – rewelacja. Jakość zdecydowanie przewyższa oczekiwania. Na pewno kupię ponownie!
  • 18 maja 2025 o 20:17
    Naprawdę się polubiliśmy!
    Szczerze mówiąc, to polubiłam całą tę serię. Przetestowałam już kilka produktów i wracam do nich. Mają właściwości łagodzące, normalizujące, matujące. Ten krem bardzo przypadł mi do gustu stosowany w porannej pielęgnacji, pod makijaż. Super szybko się aplikuje, bo jest leciutki i super szybko się wchłania, ale przy tym ładnie nawilżając. Makijaż bardzo dobrze się trzyma i cera jakby mniej się wybłyszcza. Do tego kremik pięknie pachnie i ma względnie dobrą wydajność. Dla cer, które łatwo zapchać, do cer tłusty i mieszanych - myślę, że się świetnie sprawdzi. Ja na pewno do niego wrócę.
  • 14 maja 2025 o 22:02
    Przyjemny produkt warty uwagi
    Za mną już dwa opakowania tego kremu i nie zawiodłam się. Krem ma bardzo przyjemną leciutką konsystencje co zapewni komfort aplikacji. Jest w porządku jako baza pod codzienny makijaż, nie roluje się. Niestety należy zwrócić uwagę na ilość nakładanego produktu, przy zbyt dużej ilości, krem potrafi się wyświecać. Zwróciłam również uwagę na jego delikatny zapach i lekko chłodzący efekt. Nie pozostawia uczucia napięcia i bardzo przyjemnie nawilża. To jeden z produktów które zostaną ze mną na długoo.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • Delikatnie się wyświeca
    ndvda
    9 kwietnia 2025 o 10:57
    Krem-pianka blue matcha
    Krem super się wchłania, stosuję od paru lat i nie zliczę ile opakowań tego kremu zużyłam, niczego mi nie roluje, trzyma świetnie makijaż i jest bardzo wydajny- jeden krem starcza mi na parę miesięcy codziennego używania.
    Zalety:
    • wydajność, zapach, cena, jakość i skuteczność
    Wady:
    • Przy nałożeniu zbyt dużej ilości kremu wydaje się być lekko tłusty, ale nie jest to odczuwalne na skórze
    cola201
    7 kwietnia 2025 o 17:47
    Miłość od pierwszego użycia
    Skuszona poleceniem koleżanki, która zna się na składach kosmetyków zakupiłam ten krem i sie nie zawiodłam. Mam skórę mieszaną ze skłonnością do przetłuszczania się w strefie T i krem używam całe 12 miesięcy. Zużyłam już kilka opakowań i z miłości do Blue Matcha zaopatrzyłam się w całą serię tych kosmetyków. Zauważyłam pozytywne zmiany w wyglądzie mojej cery, miedzy innymi nawilżenie skóry, zmniejszona widoczność porów i wyrównanie kolorytu mojej cery. Pojemność standardowa, krem ma błękitny kolor i formę musu, który ładnie się wchłania w skórę nie pozostawiając tłustej warstwy. Jest to kosmetyk raczej z tych lekkich, nie obciążających zbytnio skóry, ale z ciekawą kompozycją składników pielęgnujących. Krem mnie nie podrażnił, świetnie nadaje się pod makijaż. Cena adekwatna do jakości. Bardzo polecam jeżeli ktoś ma cerę zwłaszcza mieszaną. :)