Serum pod oczy

Revuele Beauty & Care, Expert+, Botox Effect Eye Contour Serum Serum pod oczy

• 20 marca 2025 o 8:39
    Ciekawy produkt, znalazłam w nim dużo plusów!
    Serum Revuele kupilam w drogerii Hebe za 10.99 więc cena super jak za pojemność 30 ml za serum pod oczy. Produkt zamknięty jest w ciemnej, szklanej buteleczce z pipetką- wygodnie się go używa. Konsystencja jest żelowa, szybko wchłaniająca się. Dodam, że super pachnie - delikatnie, zapach absolutnie nie jest drażniący wręcz przeciwnie jest tak subtelny i delikatny, że aż chce się go używać! Na początku stosowałam to serum z kremem kawowym pod oczy, średnio widziałam jakikolwiek efekt botoksu :D Wyczytałam, że dobrze jest połączyć je z kremem peptydowym. Tak też zrobiłam, ale średnio widzę jakieś wygładzenie, czy zmniejszenie zmarszczek mimicznych pod oczami... Ładnie napina skórę- ale bardzo delikatnie. Połączony z kremem peptydowym delikatnie nawilża, ale jakiś większych rezultatów nie zauważyłam niestety. A szkoda... Zaczęłam stosować to serum na skórę na czole, wokół ust aby szybciej je zużyć, ponieważ jest mega mega wydajne. Skóra jest Ładnie napięta, przyjemna. Jak za 10 zł mimo że nie robi tego co opisuje producent, to i tak dobrze mi się go używa.
    Zalety:
    • Szklana butelka z pipetką
    • Ładny, przyjemny zapach
    • Napina skórę
    Wady:
    • Nie robi tego co opisuje producent
    mira92
    16 lipca 2024 o 12:20
    HIT ! - naprawdę to jest botoks w serum
    dla mnie hit. uwielbiam. to jest moje serum nr 1, stosuje go codziennie. Skóra jest nawilżona, napięta, zmarszczki wygładzone. Jest on bardzo wydajny, naprawdę nie trzeba nakładać tych 4 kropli - moim zdaniem wystarczy po 1 na każde oko i będzie i tak dużo. Zresztą, gdy nałoży się za dużo, to może szczypać w oczy i pod oczami, a wtedy można się szybko zniechęcić. Stosuję go od paru miesięcy i widzę różnicę. Produkt jest przezroczysty a konsystencja klejąca, co widać na zdjęciu. Polecam robić zdjęcia oczu przed użyciem kremu i po paru miesiącach, wtedy zobaczycie realną róznicę :)
  • 14 stycznia 2024 o 22:22
    Po prostu działa
    Zawsze kiedy widzę tak tani produkt, obiecujący całkiem dużo, to praktycznie nie mam oczekiwań i potrzeb z przymrużeniem oka. W przypadku marki Revuele okazuje się, że często niesłusznie. Serum Expert+ Botox Effect to naprawdę solidny produkt. Buteleczka z pipetą, producent zaleca użycie 2-4 kropel i to faktycznie wystarczająca ilość, co wpływa na to, że produkt jest wydajny. Ma lekko żelową formułę, nie leje się jak woda, dzięki czemu po nałożeniu nie spływa spod oczu. Fantastycznie pachnie, nie jestem w stanie określić czym, ale in plus. Jeśli chodzi o działanie, bo to najważniejsze: wchłania się szybko, efekt nawilżenia i wygładzenia czuć praktycznie od razu. Jeśli chodzi o długofalowe efekty - w moim subiektywnym odczuciu cienie pod oczami się zmniejszyły, a sama skóra wydaje się gęstsza. Póki co, innego serum pod oczy nie szukam, zostajemy razem.
    Zalety:
    • wygładza skórę pod oczami
    • niweluje cienie
    • lekko żelowa formuła
  • 1 września 2023 o 12:48
    Fajny dodatek to zadbania o strefę nie tylko pod oczami
    Lubię markę Revuele - nie wiem czy słusznie widzę tu inspirację filozofią marki the Ordinary, ale nie zdarzyło mi się jeszcze "wtopić" kupując ich produkty. Serum kupujemy w standardowym opakowaniu z pipetką wykonanym z ciemnego szkła. Konsystencja żelowa (ja osobiście wolałabym bardziej wodnistą, ale co biust to gust). W składzie naprawdę przyjemne składniki anti-aging i botox-like. Używałam go zarówno solo, jako jedyny produkt dedykowany pod oczy (i na to krem nakładany na całą twarz), jak i pod kremy pod oczy. To serum zawsze dobrze dogadywało się z innymi produktami. Obecnie zaczęłam używać tego serum także na czoło i bruzdy nosowo-wargowe , bo tylko pod oczy uważam że zdąży się zestarzeć i działanie nie będzie już takie samo. Działanie oczywiście jest długofalowe, jak to bywa z produktami anti-aging, także nie zauważymy tutaj natychmiastowego działania produktu. Ale skóra pod oczami jest nawilżona, zaopiekowana. Absolutnie nie szczypie w oczy, z powodzeniem można stosować także na powieki. Jak szukacie jakiegoś produktu, który wzmocni waszą pielęgnację pod oczami (i nie tylko), to serdecznie polecam. Dla zaawansowanych zwracam uwagę na zawarty w składzie cynk oraz EDTA - może osłabiać działanie peptydu miedziowego, jeśli takowy stosujecie w pielęgnacji wieloetapowej.
    • delikatny zapach
    • dogaduje się z innymi produktami
    • dobrze nawilża i pielęgnuje
    • nie szczypie w oczy
    Wady:
    • pipetka (wolę pompki)
    SandriQ
    4 lipca 2023 o 20:15
    Magia w buteleczce
    Revuele to bułgarska marka oferująca kosmetyki do pielęgnacji twarzy i włosów.Natrafiłam na jej ofertę w Hebe i wcześniej jej nie znałam. Bogaty skład produktu i cena na promocji zachęciły mnie do kupna. Wiadomo,że okolica oka jest bardzo cienka,prawie całkowicie pozbawiona gruczołów łojowych.A to oznacza, że szybko pojawiają się tam pierwsze linie mimiczne,a z czasem zmarszczki.Potrzebuje więc specjalnej pielęgnacji ,liczy się odpowiedni preparat,ilość jaką nakładamy oraz sposób w jaki to robimy. 30 -mililitrowe serum zamknięte jest w sześciennym pudełku,które z każdej strony posiada jakieś ozdobne dodatki-są różnobarwne wstawki,obrazki i opisy w języku obcym,po polsku jest krótka notka. Powinniśmy go zużyć w ciągu roku,ale myślę że przeciętna osoba wykończy go w krótszym czasie. Nie ma podanej daty ważności,za to skład jak wyżej wspomniałam jest bogaty w substancje nawilżające i wspomagające regenerację. Serum zamknięto w buteleczce wytworzonej z ciemnego szkła-dzięki temu światło słoneczne nie dociera bezpośrednio do wnętrza butelki i nie wchodzi w reakcje z jej zawartością. Oklejono ją etykietą podobną do wyglądu pudełka,nie zakrywa ona jednak wnętrza i można monitorować zużycie. Pojemnik posiada aplikator w formie pipety,która nie wypada z plastikowej nakrętki i nabiera odpowiednią ilość. Dodatkowo zawartość jest dobrze zabezpieczona,bo górna część jest szczelna,nic nie wypływa samoistnie. Specyfik ma dość intensywny zapach,ale mi odpowiada. Jest bezbarwny o lejącej,rzadkiej,delikatnie żelowej konsystencji.Przy takiej formule najlepiej nanosić preparat małymi dawkami,tym bardziej,że jest to okolica oka. Bezproblemowo się go rozmarowuje,ten po chwili się wchłania i nie pozostawia kłopotliwej czy obciążającej warstwy. Efekty jakie zauważyłam przy regularnym stosowaniu to nawilżenie i wygładzenie skóry,zmniejszenie fioletowych obwódek pod oczami,zniwelowanie porannej opuchlizny.Spojrzenie lepiej się prezentuje,skóra wygląda na zadbaną. Jest to odpowiedni kosmetyk ,aby zadziałać prewencyjnie przeciwzmarszczkowo,a dobra dbałość procentuje na przyszłość. Kosmetyk mnie nie uczulił i charakteryzuje się dużą wydajnością,bo wystarczy kilka kropel na każdorazową aplikację. Moim zdaniem jego cena nie jest wygórowana.
    Zalety:
    • Opakowanie❤️
    • Skład❤️
    • Formuła❤️
    • Zapach❤️
    • Działanie❤️
    • Cena❤️
    • Wydajność❤️
    Wady:
    • Dostępność????

Zobacz także inne Serum pod oczy