Maseczki w płachcie

• 13 lutego 2024 o 9:51
    Absolutny must-have
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bez wahania, oceniam ten produkt na 5 na 5, ponieważ przyniósł mojej skórze niezwykłe korzyści i spełnił moje najwyższe oczekiwania. Po pierwsze, aplikacja maseczki jest niezwykle prosta i przyjemna. Płat jest dobrze nasączony serum, co sprawia, że doskonale przylega do twarzy, zapewniając skórze intensywną dawkę nawilżenia. Już podczas jej noszenia czuję, że moja skóra otrzymuje głęboką pielęgnację. Efekty po zastosowaniu są po prostu zachwycające. Moja skóra staje się natychmiastowo bardziej miękka, elastyczna i odżywiona. Linie i zmarszczki wydają się mniej widoczne, a cała twarz nabiera zdrowego blasku. Jest to dla mnie idealny sposób na przywrócenie skórze jej naturalnego piękna i promiennego wyglądu. Dodatkowo, muszę pochwalić skład tego produktu. Maseczka zawiera liczne składniki nawilżające, takie jak kwas hialuronowy czy ekstrakt z aloesu, które skutecznie pielęgnują i regenerują skórę. Dodatkowo, nie zawiera szkodliwych substancji, co sprawia, że mogę jej używać z pełnym zaufaniem. Opakowanie produktu jest również bardzo praktyczne i higieniczne. Każda maseczka jest pojedynczo zapakowana, co ułatwia jej przechowywanie i stosowanie w podróży. Podsumowując, Bielenda Water Balance Intensywnie nawilżająca maseczka w płacie to absolutny must-have w mojej pielęgnacji skóry. Jej skuteczność, wygoda stosowania i rewelacyjne efekty sprawiają, że chcę sięgać po nią regularnie. Polecam ją z całego serca każdej osobie, która pragnie dogłębnie nawilżyć swoją skórę i cieszyć się zdrowym, promiennym wyglądem.
  • 24 sierpnia 2022 o 0:40
    Przywraca balans :)
    Maseczki nawilżające przyciągają mnie jak magnes, bo są zbawieniem dla mojej mieszanej cery. Ta dodatkowo przyciągnęła mnie różnymi obietnicami - czy okazały się one tylko chwytem marketingowym? Otóż nie! To naprawdę nieźle nawilżająca maska. PIERWSZE WRAŻENIE Maska ma moim zdaniem przyjemny zapach. Gdybym miała go określić jednym słowem, na pewno byłaby to - świeżość. Jest lekki, delikatnie kwiatowy, z domieszką czegoś świeżego. Maska jest wykonana z raczej grubszego materiału i jest nasączona mleczną esencją. Płachta jest nieźle nasączona, ale w saszetce już nic nie zostaje. Nie ma więc opcji rozprowadzenia jej również po szyi czy dekolcie, a szkoda. Otwory są odpowiednio duże, natomiast sama płachta jest moim zdaniem trochę zbyt szeroka. Powoduje to, że się trochę marszczy i nieco odstaje. W miarę wysychania odstaje bardziej, zwłaszcza nad ustami, co nie jest zbyt wygodne. EFEKT Po wyznaczonym czasie resztki esencji należy wmasować i pozostawić do wchłonięcia. Tak też zrobiłam. Z początku skóra się lekko lepiła, ale po chwili skóra wpiła pozostałości. Rezultat jest moim zdaniem bardzo fajny. Czuć, że skóra jest porządnie nawilżona. Jest gładka, miękka i miła w dotyku, a efekt utrzymuje się dłużej niż tylko jeden dzień. SKŁAD Producent zapewnia, że ta maska to prawdziwa bomba nawilżająca i faktycznie lista składników pielęgnujących jest dosyć długa. Znajdziemy tu dobroczynne oleje: z awokado, sojowy, roślinny, oliwę z oliwek. Nawilżający skwalen, wit. E czy łagodzący panthenol. Ciekawym składnikiem jest też Gin Toniq. Nie jestem fanką ginu, ale okazuje się, że mojej skórze ten "drink" odpowiada. ;) Warto zaznaczyć również, że ta maska jest cruelty free.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • wygładza, zmiękcza
    • niezły skład
    • cruelty free
    • odpowiedniej wielkości otwory
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • szkoda, że nie ma za dużo esencji
    • maska jest troszkę za szeroka i lekko odstaje

Zobacz także inne Maseczki w płachcie