Wszystkie składniki:
cloudy
talc, synthetic fluorphlogopite, ci 77891 (titanium dioxide), alumina, ci 77007, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, zea mays (corn) starch, polyvinyl alcohol, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, triethoxycaprylylsilane, glycerin, caprylic/capric triglyceride, octyldodecanol, silica dimethyl silylate, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
moody
ci 77891 (titanium dioxide), synthetic fluorphlogopite, mica, silica, octyldodecanol, pentaerythrityl tetraisostearate, magnesium stearate, tin oxide (ci 77861), ci 75470, ci 77510.
holy
talc, alumina, synthetic fluorphlogopite, ci 45410, ci 45430, aluminum starch octenylsuccinate, aluminum hydroxide, magnesium stearate, zea mays (corn) starch, polyvinyl alcohol, ci 42090, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, glycerin, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, triethoxycaprylylsilane, silica dimethyl silylate, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
autumn
talc, synthetic fluorphlogopite, ci 77499, ci 77491, ci 77891 (titanium dioxide), magnesium stearate, aluminum starch octenylsuccinate, zea mays (corn) starch, ci 77492, aluminum hydroxide, polyvinyl alcohol, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, glycerin, caprylic/capric triglyceride, octyldodecanol, silica dimethyl silylate, triethoxycaprylylsilane, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
princess
calcium aluminum borosilicate, calcium sodium borosilicate, dimethicone, cyclopentasiloxane, synthetic fluorphlogopite, ci 77891 (titanium dioxide), pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, tin oxide (ci77861), polysilicone-11.
candy
talc, ci 77891 (titanium dioxide), mica, calcium aluminium borosilicate, calcium sodium borosilicate, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, ci 45410, copernicia cerifera (carnauba) wax, silica, octyldodecanol, tin oxide (ci 77861), octyldodecyl myristate, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
diva
talc, ci 73360, copernicia cerifera (carnauba) wax, isopropyl palmitate, alumina, triethoxycaprylylsilane, isostearyl isostearate, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl myristate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.
bambi
talc, synthetic fluorphlogopite, magnesium stearate, alumina, aluminum starch octenylsuccinate, zea mays (corn) starch, ci 77491, polyvinyl alcohol, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, glycerin, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, silica dimethyl silylate, octyldodecyl myristate, triethoxycaprylylsilane, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, hoya lacunosa flower extract.