Kremy pod oczy

Laboratorium Kosmetyczne AVA Fill & Lift, Krem pod oczy i przeciw opadaniu powiek

Ava Laboratorium Fill & Lift krem pod oczy i przeciw opadaniu powiek 15ml

• 8 grudnia 2024 o 10:28
    Krem dosc ciekawy
    Poreczne opakowanie produkt bardzo wydajny, kremowy tresciwy. Ale zapach no dla mnie okropny mdlawy i ogolnie nie zbyt. Ale jesli chodzi o dzialanie mam sucha skore drobne linie zmarszczki mimiczne i since... Na since niestety nie dziala. Ale dosc fajnie napina skore wokol oczu... Nie wysusza jej bardziej niz jest. Nie podraznia oczu. Jak dla mnie fajny krem w szczegolnosci jak kupimy go na promocji.
    Momo
    4 sierpnia 2024 o 23:29
    Krem nie robi nic
    Mam skórę dojrzałą z wyrażnymi zmarszczkami mimicznymi i opadającymi powiekami. Booster na okolice oczu stosowałam półtora miesiąca i nie zauważyłam żadnej poprawy w stanie skóry. Producent obiecuje "modelowanie okolic oczu bez ingerencji medycyny estetycznej" i niestety jest, to zwykła ściema.
    Zalety:
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta
    • nie modeluje skóry wokół oczu
    • nie poprawia jędrności i elastyczności skóry
    • nie zmniejsza głębokości zmarszczek
    • nie redukuje tendencji do opadania powiek
  • 23 lipca 2024 o 6:04
    Naprawdę dobry krem!!
    Kupiłam go, bo szukałam ciut tańszego zamiennika dla kremu pod oczy z Bielenda Professional. Trafiłam na niego na Hebe za ok.20zł. Krem zamknięty jest w szklanym pojemniku z pompką, która dobrze dozuje ilość produktu. Opakowanie eleganckie, nie przytłaczające, w ładnych kolorach. Zapach kremu świeży, przyjemny. Kolor kremu biały, po rozsmarowaniu transparentny. Używałam go głównie na noc (mam 30lat) i muszę przyznać, że bardzo dobrze działał. Super nawilżał, bardzo delikatnie napinal te okolicę. Nie jest on aż tak treściwy i gęsty, ale u mnie się spisał. Jego największą zaletą to wydajność - używałam go codziennie, a starczył mi na prawie pół roku! Z chęcią jeszcze do niego wrócę :)
    Zalety:
    • opakowanie higieniczne z pompką
    • ładny design
    • dobry
    Wady:
    • nie taki gesty
    aivi88
    12 lutego 2024 o 10:30
    Trochę bubelek opakowaniiowy
    No i jest pierwsza, niestety, wpadka opakowaniowa - krem Face and Lift marki Ava. Kupiłam głównie ze względu na opakowanie z pompką, na którym mi bardzo zależało, dodatkowo, po przeczytaniu informacji od Producenta, byłam zainteresowana (cena też była atrakcyjna) i...klops.???? Moje uwagi: pierwszy - główny zarzut - opakowanie niestety nie działa - dozownik nie nabiera kremu (pompka nie wtłacza kremu do rurki) i trzeba go, niestety, za każdym razem rozkręcać i aplikować dłońmi a nie o to kompletnie mi chodziło (celowo wybrałam takie opakowanie by unikać wkładania łapek w krem????) - nie wiem, czy ja miałam pecha, czy te pompki są lipne. Wiecie może????? Co do działania jest ok - nie ma wielkich zachwytów - produkt spełnia częściowo obietnice Producenta (nawilża, delikatnie ujędrnia, szybko się wchłania), ale też bez przesady - ot zwykły, poprawny krem za dobre pieniądze, także jak ktoś ma ochotę i nie ma wielkich wymagań w stosunku do kremu pod oczy na dzień, można spróbować. Plusem jest to, że nadaje się na powieki i nie powoduje (u mnie) łzawienia.????
    Zalety:
    • Nawilżenie, dobra cena, opakowanie z pompką
    Wady:
    • Opakowanie nie działa jak trzeba (pompka zepsuta), poprawny krem, nie robi wielkiej roboty
  • 25 kwietnia 2023 o 13:43
    Słaby
    Krem kupiłam zachęcona dobrymi opiniami i ceną, niestety dla mojej cery jest niewystarczający. Pierwsze wrażenie pozytywne, przede wszystkim eleganckie szklane opakowanie, fajna konsystencja, dobrze się wchłania, nie uczula, nie podrażnia oczu, co u mnie jest nagminne, niestety po jakimś czasie zmarszczki stają się bardziej widoczne, a skóra wygląda na przesuszoną, nie zauważyłam też żeby coś zrobił z opadającymi powiekami, a producent zapewnia, że temu przeciwdziała. Musiałam kupić inny krem, bo ten jest po prostu słaby, nie polecam
    Zalety:
    • opakowanie i cena
    Wady:
    • nie działa
    • nie spełnia obietnic producenta