Wszystkie składniki:
calcium aluminum borosilicate, talc, ci 77891 / titanium dioxide, synthetic fluorphlogopite, isopropyl isostearate, ethylhexyl stearate, dimethicone, synthetic wax, pentaerythrityl tetraisostearate, magnesium stearate, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, tin oxide, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, diisostearyl malate, ethylhexylglycerin, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol, ci 77007 / ultramarines, ci 77491 / iron oxides, ci 77492 / iron oxides, ci 77499 / iron oxides. shade 02 (8) 2061278 ingredients / ingrédients: talc, mica, ci 77007 / ultramarines, silica, synthetic wax, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, aluminum hydroxide, magnesium stearate, dimethicone, boron nitride, ethylhexyl palmitate, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, polyisobutene, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol, ci 77491 / iron oxides, ci 77492 / iron oxides, ci 77499 / iron oxides, ci 42090 / blue 1 lake. shade 03 (16) 2061286 ingredients / ingrédients: ci 77499 / iron oxides, talc, mica, ci 77492 / iron oxides, boron nitride, silica, synthetic wax, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, dimethicone, magnesium stearate, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, ethylhexyl palmitate, ethylhexylglycerin, polyisobutene, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol, ci 77491 / iron oxides. shade 04 (22) 2061292 ingredients / ingrédients: ci 77492 / iron oxides, talc, mica, ci 77491 / iron oxides, silica, ci 77499 / iron oxides, synthetic wax, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, magnesium stearate, dimethicone, boron nitride, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, ethylhexyl palmitate, ethylhexylglycerin, polyisobutene, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol. shade 05 (7) 2061277 ingredients / ingrédients: calcium sodium borosilicate, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, mica, ci 77891 / titanium dioxide, dimethicone crosspolymer, silica, tin oxide, alumina, aluminum hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 19140 / yellow 5 lake, ci 42090 / blue 1 lake. shade 07 (10) 2061280 ingredients / ingrédients: talc, aluminum hydroxide, mica, ci 77891 / titanium dioxide, alumina, silica, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, calcium aluminum borosilicate, ci 77007 / ultramarines, boron nitride, ci 42090 / blue 1 lake, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, synthetic wax, magnesium stearate, ethylhexyl palmitate, polyisobutene, ci 19140 / yellow 5 lake, tin oxide, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol. shade 08 (uusp02 shade 17) 2060639 ingredients / ingrédients: synthetic fluorphlogopite, ci 77891 / titanium dioxide, talc, isopropyl isostearate, ci 77491 / iron oxides, ethylhexyl stearate, alumina, dimethicone, synthetic wax, pentaerythrityl tetraisostearate, magnesium stearate, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, tin oxide, methicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, diisostearyl malate, ethylhexylglycerin, diethylhexyl syringylidenemalonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sorbic acid, phenoxyethanol, ci 77492 / iron oxides, ci 77499 / iron oxides, ci 19140 / yellow 5 lake. shade 10 (4) 2061274 ingredients / ingrédients: calcium aluminum borosilicate, synthetic fluorphlogopite, ci 77499 / ir