Kremy na noc

HOBB
Bielenda Ujędrniający krem przeciwzmarszczkowy 50+ na noc

Goya5
    16 czerwca 2024 o 15:51
    skóra dojrzała musi go mieć!
    krem zakupiłam, gdyż zaczęłam baczniej przyglądać się składnikom środków pielęgnacyjnych i pomaga mi w tym na Youtubie Kacper Beauty Expert. Cieszę się, że nie za miliony mogę dbać o głębsze partie skóry i że polskie marki także produkują cos dobrego dla nas. Krem nie posiada kancerogenów, mikroplastiku, zapychaczy. Krem jest zamknięty w przeźroczystym słoiczku i ładnej szacie graficznej ( i na kartoniku tez jest ładnie-zwracam na to szczególną uwagę, gdyż lubię kupować piękne kosmetyki). Posiada delikatny, nieprzeszkadzający zapach, konsystencja przyjemna, szybko się rozprowadza, ale na mojej skórze mieszanej trzeba dać jemu chwile na wchłonięcie. Nie pozostawia jednak tłustego filtru, ani nie miałam żadnych dolegliwości skórnych, zapchanych porów itp. Mega fajny! do niego stosowałam też serum z tej samej linii i jestem już kolejną miłośniczką tej linii. Szczerze polecam i wiem, że będę sięgała po niego ponownie.
    Zalety:
    • przystępna cena
    • krem nie zawiera mikroplastiku, alkoholu, kancerogenów
    • delikatny zapach
    • szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filtru
    • ładne opakowanie
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc