Maseczki klasyczne

Tutti Frutti Let's Face It, Maseczka nawilżająca

AmyPond
    25 lutego 2025 o 19:00
    Maseczka do twarzy
    Niestety nie dla mnie. Bardzo niekomfortowe było dla mnie to, że po nałożeniu się kleiła przy dotyku. Całkiem dobrze nawilżyła i nie zapchała porów, więc na noc jest fajna. Ale jak już mówiłam u mnie dyskwalifikuje ją to, że tak mocno się lepi. Saszetkę miałam na trzy aplikacje, więc jest wydajna. Zapłaciłam za nią jakieś 3 złote.
    KardiaM
    9 października 2024 o 19:25
    Owocowy zapach i nawilżenie
    Lubię owocowe aromaty, więc z ciekawością sięgnęłam po ten kosmetyk. Opakowanie to kolorowa, estetyczna saszetka, która zawiera dużą ilość produktu. Maseczka ma piękny, owocowy zapach i żelową konsystencję. Nie miałam problemu z jej aplikacją. Nie zastyga i nie powoduje uczucia ściągnięcia skóry. Pozostawia nawilżający i lekko klejący "film", przez co faktycznie nadaje się na noc, a nie na przykład pod makijaż. Przede wszystkim nawilża i odświeża skórę, a także relaksuje pięknym zapachem. Kosmetyk nie spowodował u mnie uczulenia, podrażnień i wysypu. Przyjemne uzupełnienie domowego SPA :)
    Sana50
    24 sierpnia 2024 o 17:14
    Całkiem fajna maseczka nawilżająca
    Maseczkę otrzymałam jako prezent w boxie od Tutti Frutti. Maseczkę nałożyłam na noc. Dość szybko się wchłonęła, jednak zostawiła lekko klejący się "film" na twarzy. Rano cera była dość nawilżona. Więc maseczka spełnia swoją funkcję, Produkt nie podrażnia i nie powoduje alergii, a mam cerą wrażliwą. Konsystencja lekka, nie lejąca się. Kolor biały/przeźroczysty. Opakowanie - ładne, kolorowe, trochę jak dla dzieci Wydajność - duża, jedna maseczka wystarczy na 2 razy.
    Zalety:
    • działanie
    • nawilża
    Wady:
    • lekko się klei po wyschnięciu
  • 23 maja 2024 o 8:46
    Orzeźwiający zapach i fajne nawilżenie.
    Maseczka nawilżająca zamknięta jest w ładnej saszetce. Konsystencja lekka, kremowa. Zapach przyjemny, orzeźwiający. Maseczkę nałożyłam na oczyszczoną twarz. Szybciutko się wchłoneła pozostawiając na skórze błyszczącą taflę, skora była błyszcząca ale sucha (nie było czuć lepkości) Maseczkę zostawiłam na całą noc. Rano zauważyłam, że na szyi maseczka pozbierała się i zwałkowała. Także polecam trzymać maseczkę tylko do wchłonięcia na twarzy, a później ją zmyć. Maseczka ma rześki lekko owocowy zapach. Przyjemnie nakładało się ją na twarz. Konsystencja lekka. Dobrze się rozsmarowuje. Odpowiednia ilość produktu w saszetce. Maseczka nie podrażnia skóry, nie zatyka porów. Już niemal po aplikacji maseczki czuć idealne nawilżenie i odświeżenie skóry. Skóra jest mięciutka i wygląda ładnie. Bardzo dobra nawilżającą maseczka o cudownym zapachu. Takie nawilżenie skóry to ja lubię. Zawiera kwas hialuronowy, betaine, skwalan, masło mango, olej canola, ekstrakt z trawy cytrynowej. Zalety: Nawilża Odżywia Regeneruje Skóra miękka Zapach Odświeża Nie podrażnia skóry Konsystencja
  • 24 kwietnia 2024 o 20:17
    Zaskakująco dobra maska nawilżająca! Cera od razu wygląda lepiej, a zapach to prawdziwa uczta dla zmysłów !
    Mam prawdziwego bzika na punkcie maseczek, więc każda moja wizyta w drogerii kończy się zakupem przynajmniej jednej maseczki. Jakoś zawsze maseczki były dla mnie swego rodzaju nagrodą pocieszenia, gdy nie udało mi się kupić w drogerii tego, po co konkretnie przyszłam. Jestem wzrokowcem, więc ta maseczka bardzo szybko przykuła moją uwagę. W tej linii mamy trzy różne rodzaje maseczek, a ja ze względu na mocno przesuszającą się skórę wybrałam właśnie tę. Opakowanie jest po prostu śliczne ! Kolorowe, barwne, ale też czytelne. Skład ma naturalny, bogaty w roślinne ekstrakty. Znajdziemy tam między innymi Nutri Shot E+F, kwas hialuronowy, betaina, skwalan, masło mango, olej Canola, ekstrakt z trawy cytrynowej. Maska ma przyjemną, żelową formułę, którą ładnie rozprowadza się po twarzy. Producent zaleca trzymać ją na buźce przez całą noc. U mnie taki zabieg na noc w życiu nie zdałby egzaminu, bo pewnie cały kosmetyk zostałby wtarty w poduszkę. Nałożyłam ją w dzień i po około 40 minutach lekko wklepałam pozostałość w skórę. Maska wchłonęła się błyskawicznie pozostawiając skórę solidnie nawilżoną. Na wzmiankę zasługuje tutaj zapach, bo jest po prostu cudny ! W moim odczuciu to intensywne połączenie owoców tropikalnych, natomiast producent deklaruje że to mango i trawa cytrynowa ;). Maska wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie i na pewno sięgnę po kolejne opakowania ! Polecam !
    Zalety:
    • dobry skład
    • mnogość składników naturalnych
    • przyjemna, żelowa formuła, miałam wręcz wrażenie że działa lekko chłodząco
    • ekspresowo się wchłania
    • bardzo dobrze nawilża i odżywia skórę
    • fenomenalny zapach
    • niska cena