Wszystkie składniki:
water\aqua\eau, phenyl trimethicone, trimethylsiloxysilicate, methyl trimethicone, glycerin, c9-12 alkane, niacinamide, butylene glycol, neopentyl glycol diheptanoate, ascorbyl glucoside, lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, silica, olea europaea (olive) fruit oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, hydrogenated polyisobutene, polysilicone-11, hydroxyethyl urea, algae extract, tocopheryl acetate, sodium pca, helianthus annuus (sunflower) seed extract, caffeine, sodium hyaluronate, hordeum vulgare extract\extrait d'orge, trametes versicolor extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, peg-10 dimethicone, propylene glycol dicaprate, sorbitol, caprylyl glycol, trehalose, triethyl citrate, dipotassium glycyrrhizate, salicylic acid, sodium chloride, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, triethoxycaprylylsilane, disteardimonium hectorite, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, dimethicone/peg-10/15 crosspolymer, alumina, lecithin, zinc stearate, propylene glycol caprylate, sodium hydroxide, sodium citrate, laureth-7, synthetic fluorphlogopite, magnesium aluminum silicate, hexylene glycol, disodium edta, citric acid, dipropylene glycol, tin oxide, resveratrol, phenoxyethanol, potassium sorbate, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77499