Peelingi do skóry głowy

HealthLabs Balance On trychopeeling oczyszczający do skóry głowy 100ml
Health Labs Care Balance On Trychopeeling Oczyszczający do Skóry Głowy 100ml

• 13 maja 2025 o 2:15
    Najlepszy
    Peeling świetnie sprawdza się w oczyszczaniu skóry głowy z nadmiaru sebum, zanieczyszczeń i martwego naskórka. Używam go raz w tygodniu, aby odświeżyć skórę i poprawić kondycję włosów. Produkt ma przyjemną konsystencję, dobrze się aplikuje i delikatnie masuje skórę głowy. Po użyciu skóra jest dokładnie oczyszczona, a włosy stają się bardziej puszyste i świeże. Nie powoduje podrażnień ani uczucia ściągnięcia, co jest dla mnie dużym plusem, ponieważ mam skórę głowy wrażliwą. Produkt ma przyjemny, świeży zapach. Polecam mężczyznom, którzy borykają się z problemem przetłuszczającej się skóry głowy lub łupieżem.
  • 30 stycznia 2025 o 14:11
    Nic specjalnego
    Niestety, muszę przyznać, że jestem rozczarowana produktem Health Labs Care Balance On, Trychopeeling oczyszczający do skóry głowy. Przede wszystkim, pojemność jest zdecydowanie zbyt mała w porównaniu do ceny, co sprawia, że nie jest to produkt opłacalny w dłuższej perspektywie. Aplikator jest także niewygodny – trudno jest precyzyjnie rozprowadzić peeling na skórze głowy, przez co aplikacja staje się frustrująca i czasochłonna. Najgorsze jest jednak to, że produkt nie spełnia swoich podstawowych obietnic. Po kilku użyciach nie zauważyłam żadnej poprawy w kondycji mojej skóry głowy. Skóra nie jest bardziej oczyszczona, nie odczuwam także żadnego uczucia świeżości ani łagodzenia. W zasadzie, po jego użyciu, nie czuję żadnej różnicy, co sprawia, że czuję się, jakbym po prostu wyrzuciła pieniądze w błoto. Podsumowując, nie polecam tego produktu, ponieważ uważam, że nie daje żadnych widocznych efektów, a przy tym jest niepraktyczny w użyciu. Szkoda, bo miałam nadzieję na coś, co rzeczywiście poprawiłoby stan mojej skóry głowy.