WIZAŻ logo

• 19 czerwca 2026 o 14:40
    absolutny hit
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Rewelacja. Nigdy bym się nie spodziewała że taki lekki kremik ma tyle mocy. Mam 48 lat. Stosuję od 4 miesięcy. Zmiany na twarzy i szyi są spektakularne. Cera świeża, jędrna, primienna. Wyraźnie gęstsza, poprawił się lekko owal, zmarszczki zmalały. Koleżanka która widziała mnie rok temu oniemiała w drzwiach. Tak że polecam z czystym sumieniem.
    Zalety:
    • Lekki
    • Neutralny zapach
    • Wydajny
    • Nie podrażnia
    • Skuteczny
    Wady:
  • 15 kwietnia 2026 o 13:23
    Bardzo skuteczne serum
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tołpa Ideal Age Next Retin Serum biostymulujące na noc to produkt, który naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył 🤍 Przede wszystkim działa bardzo skutecznie, a jednocześnie jest łagodny dla skóry – co w przypadku kosmetyków z retinolem wcale nie jest takie oczywiste. Nie podrażnił mojej wrażliwej cery, nie powodował zaczerwienienia ani pieczenia, więc zdecydowanie duży plus za komfort stosowania. Zauważyłam realne efekty: przebarwienia pozapalne są wyraźnie jaśniejsze, te posłoneczne również się zmniejszyły, a skóra wygląda bardziej jednolicie. Dodatkowo pory są mniej widoczne, a ilość zaskórników się zmniejszyła – cera jest gładsza i bardziej „oczyszczona”. Jedyna rzecz, o której warto pamiętać – po około 15–20 minutach od nałożenia serum koniecznie trzeba dołożyć solidne nawilżenie. Bez tego może pojawić się uczucie ściągnięcia. Przy odpowiednim domknięciu pielęgnacji kremem efekt jest jednak naprawdę świetny. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli szukacie skutecznego, ale delikatniejszego produktu z retinolem na noc ✨
  • 9 kwietnia 2026 o 12:59
    Wspaniałe serum
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam 35 lat, moja skóra jest sucha i skłonna do podrażnień. Serum doskonale nawilża i łagodzi skórę. Dobry produkt w niewielkiej cenie. Na pewno kupię ponownie bo to moje odkrycie :)
  • 30 stycznia 2026 o 19:13
    Porządne serum z retinolem
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Dostałam to serum w prezencie, akurat w idealnym czasie, aby stosować retinol - jesień i zima to najlepszy moment. Retinol to składnik, którego do niedawna się bałam. Że podrażni, że spowoduje łuszczenie skóry, że nie daj Boże wyjdę po nim na słońce i co wtedy? Na szczęście, nie taki diabeł straszny ;) Opakowanie: ładna, szklana buteleczka z pompką. Dozuje bez zarzutu, a szata graficzna jest bardzo prosta, czytelna i ładna. Zapach: serum ma przyjemny i miły zapach, trochę trudny do opisania, ale wpada w takie kremowe i pudrowe tony. Długo utrzymuje się na skórze, przyjemnie otula zapachem. Działanie: serum ma kolor mleka z kroplą żółtego, do tego lekką konsystencję mleczka. Aplikacja jest bezproblemowa, kosmetyk szybko się wchłania. Zgodnie z zaleceniami producenta, przez pierwszy okres używałam na noc na zmianę z innym kremem, potem już codziennie do końca opakowania. Cóż mogę powiedzieć o efektach - nie podrażnia, nie szczypie, właściwie nie ma w nim nic, co by powodowało dyskomfort. Przyjemne serum, po którym skóra jest nawilżona, gładka, miękka. Wygląda zdrowo, nie zauważyłam, aby pojawiły się na niej niedoskonałości czy oznaki starzenia. Wydajne, niedrogie, polskie serum - zasługuje na porządną 4!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    11 października 2025 o 18:24
    Świetne serum
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jestem pozytywnie zaskoczona działaniem tego serum. Stosowałam różne kosmetyki z Retinolem, po których nie zauważałam żadnej różnicy. To serum jest doskonałe i można stosować je cały rok, gdzie inne tego typu kosmetyki, tylko zimą. Już po kilku zastosowaniach skóra jest promienna, dobrze nawilżona, jędrna i gładka. Szczerze mówiąc trochę się bałam, że będzie to kolejny retinol, po którym skóra piecze i robią się czerwone plamy, a efektów żadnych. Ale okazało się, że to strzał w 10! Polecam!!!
    Zalety:
    • Same zalety!
    Wady:

szukaj