Wszystkie składniki:
diisostearyl malate, octyldodecanol, hydrogenated polyisobutene, phenyl trimethicone, polybutene, synthetic wax, c12-15 alkyl benzoate, cetyl dimethicone, diisopropyl dimer dilinoleate, polyethylene, petrolatum, phytosteryl macadamiate, isopropyl myristate, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, euphorbia cerifera (candelilla) wax extract, polyglyceryl-2 isostearate, ozokerite, paraffin, cera microcristallina, butyrospermum parkii (shea) butter, pentaerythrityl tetraisostearate, hexadecene, vp/hexadecene copolymer, caprylic/capric triglyceride, alumina, calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, tocopheryl acetate, synthetic fluorphlogopite, calcium sodium borosilicate, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, sodium saccharin, passiflora edulis seed oil, magnesium silicate, silica, macadamia ternifolia seed oil, coriandrum sativum (coriander) fruit oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, aluminum hydroxide, punica granatum extract, colophonium / rosin, tin oxide, tocopherol, citric acid, parfum / fragrance, [+/-], ci 77891, ci 45410, ci 45380, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15850, ci 15985, mica, ci 19140, ci 45410, ci 15850, ci 77120, ci 42090, ci 75470