Kremy na noc

Estee Lauder Revitalizing Supreme Creme Krem przeciwzmarszczkowy

• 2 stycznia 2025 o 14:33
    Średnio mi się sprawdza
    Ten krem to było moje małe kosmetyczne marzenie. W końcu udało mi się włączyć go do codziennej pielęgnacji. Krem ma bardzo gęstą konsystencję, jest bardzo odżywczy, dlatego używam go tylko na noc. Od razu po nałożeniu wygładza skórę, głównie dzięki silikonom, dlatego dla niektórych m może być dobrą opcją pod makijaż, ale to raczej dla osób z suchą skórą. Właśnie dzięki tej konsystencji krem jest niezwykle wydajny, niewielka ilość wystarczy, aby dokładnie pokryć cała twarz i szyję. Czuć pieniądze włożone w dopracowanie konsystencji pod względem aplikacji, aby przynosiła jak najwięcej przyjemności. W wieczornej pielęgnacji sprawdza się poprawnie. Nie widzę większych efektów po stosowaniu tego kremu. Dobrze domyka wcześniej nałożone kosmetyki, zapobiega wyparowywaniu wody że skóry, dlatego sprawdza się w okresie grzewczym. Nie widzę, aby znacząco wypłynął na zmarszczki, zmniejszenie widoczności oznak starzenia, etc. Kolejnym luksusowym aspektem jest opakowanie kremu. Słoiczek jest bardzo ciężki, kształt ma ciekawy, no przyjemnie się go trzyma. Wieczko też nie jest dużo lżejsze, a złota powłoka nie odpryskuje od plastiku. Moim zdaniem jest to raczej produkt dla osób obeznanych z asortymentem marki i zwyczajnie jej fanów.
    W perfumerii
  • 26 lutego 2024 o 19:54
    Kiedyś uważałam za idealny, dziś za mocno przesadzony
    Miałam kiedyś bardzo dużą zajawkę na Estee lauder,głównie za sprawą kultowego Double Wear,który otworzył mi drzwi do luksusu. Przez kilka lat dosłownie łykałam wszystko co marka wyprodukowała od podkładów,przez szminki, mascary,perfumy i pielęgnację. Revitalizing supreme był bogatszym bratem mojego wtedy ulubionego kremu CC z tej samej kategorii kosmetyków. Z racji jego zabójczej ceny musiałam odczekać i dozbierać na pełnowartościowy produkt,na którego zresztą polowałam w promocji. Krem na pewno był przyjemny w stosowaniu,dobrze nawilżał, spłycał (o zgrozo!) Zmarszczki,które wtedy wydawało mi się że je mam ;) delikatnie rozświetlał i wygładzał twarz. Z perspektywy czasu wiem jednak,że najbardziej luksusowe w tym kremie były zapach i cena i znając portfolio innych marek już raczej do Estee lauder nid wrócę, choć wspomnienia są miłe.
    U konsultantki
  • 26 lutego 2024 o 18:12
    Fajny kremik
    Estee Lauder Revitalizing Supreme Creme to krem, który zaskoczył mnie swoją delikatnością i skutecznością. Mimo że jeszcze nie mam widocznych zmarszczek, doceniam jego lekką formułę, która doskonale nawilża i odżywia moją skórę. Po zastosowaniu kremu, moja skóra staje się promienna i pełna życia. Jestem pewna, że regularne stosowanie tego produktu pomoże mi zachować młody wygląd na dłużej, zapewniając skórze potrzebną pielęgnację i ochronę. Polecam go wszystkim, którzy pragną zapobiec starzeniu się skóry i cenią sobie delikatne, ale skuteczne produkty do pielęgnacji.
  • 17 października 2023 o 13:36
    Niezły ale chyba nie w tej cenie
    Jestem fanką marki Estee Lauder, bo robią naprawdę dobre i sprawdzone kosmetyki. Ten krem kupiłam jako odżywczy krem na noc, który mocno nawilży moją skórę. Krem ma neutralny zapach i ładne, estetyczne opakowanie. Jest bardzo gęsty i dla suchej cery będzie na pewno bardzo dobry. Na mojej mieszanej i skłonnej do zapychania się sprawdził się średnio. Wprawdzie wygładził zmarszczkę na czole, ale nie poradził sobie ze zmarszczkami wokół ust. Niestety zauważyłam też mocniejsze zapchanie porów, ale- tak jak wspomniałam- mam do tego skłonności i jest to dość indywidualna sprawa. Poza tym nawilżenie i odżywienie było bardzo dobre. Ja nie kupię ponownie, ale nie mogłabym odradzać :)
  • 30 marca 2023 o 12:12
    Uwielbiam!
    Markę Estee Lauder bardzo doceniam, ma produkty bardzo wysokiej jakości. Więc zdecydowanie krem do twarzy tej marki jest nieodłącznym elementem mojej pielęgnacji twarzy od bardzo dawna. Sprawia, że skóra wygląda zdrowiej, jest nawilżona. Krem jest wydajny, ma przyjemną konsystencję. Nie powoduje podrażnienia.
    Wady: