Kremy BB, CC i DD

hairstore.pl
Lumene CC Color Correcting Cream podkład CC 7w1 Tan 30ml
Bodyland.pl
Lumene CC Color Correcting Cream podkład CC 7w1 Tan 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 100 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 15:57
    Od razu mnie oczarował
    To była miłość od pierwszego wejrzenia. Serio. Naczytałam się tak dużo dobrych opinii, że czułam że muszę go mieć. Wybór odcieni jest bardzo przyjemny, więc bez problemu znalazłam coś dla siebie. Produkt jest bardzo wydajny - wystarczy niewiele, aby pokryć całą twarz. Cudownie stapia się że skórą, wyrównuje koloryt i zakrywa to co trzeba, jednocześnie wygląda jak druga skóra, bardzo naturalnie. To jest to czekam szukam od podkładów i kremów bb - wygładzenia, wyrównania koloru i delikatnego krycia bez efektu maski. Ten produkt daje dokładnie taki efekt. Mam skórę raczej tłustą, więc po południu widać już wyświecenie na twarzy, ale wystarczy odcisnąć delikatnie sebum chusteczką, przypudrować i makijaż wygląda jak nowy. W ciągu dnia nie ciemnieje i nie ciastkuje się. Wygląda bezbłędnie cały dzień. Jego cena nie jest niska, ale myślę że warto polować na promocję. Jestem oczarowana i na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Wygładzenie skóry
    • Wyrównanie kolorytu skóry
    • Kolory
    Wady:
    • Brak!
  • 12 marca 2025 o 7:44
    Kiedyś mój ulubieniec, teraz to sama nie wiem
    Kiedyś mój obowiązkowy kosmetyk kolorowy. Po zmianie składu, nie wiem dlaczego, ale Lumene nie wygląda dobrze na mojej mieszanej, kapryśnej cerze - w chwilach przesuszenia, podkreśla suche skórki. W innych dniach cyklu z kolei, wyświeca się niemiłosiernie. Mam do niego wielką sympatię, także może jeszcze dam mu szansę.
  • 18 lutego 2025 o 23:31
    Krem CC od Lumene to jeden z tych produktów, który zyskał moją sympatię po dłuższym stosowaniu. Przez lata testowałam różne produkty, ale ten krem na pewno zasługuje na miano jednego z najlepszych.
    Co mnie przekonało do tego kremu? ------ Po pierwsze, świetna formuła, która naprawdę dostosowuje się do mojego typu skóry. nie zauważyłam, żeby krem ją obciążał czy powodował nadmierne świecenie w ciągu dnia. Co ważne, krem nie zapycha porów, co w przypadku skóry tłustej i skłonnej do niedoskonałości jest kluczowe. Kolejnym atutem jest to, że krem dobrze wygląda na skórze przez cały dzień. Po jego nałożeniu cera staje się wyrównana, a wszelkie zaczerwienienia czy drobne niedoskonałości zostają skutecznie zamaskowane. Nie podkreśla suchych miejsc, ani zmarszczek, co jest ważne, gdy zależy nam na naturalnym efekcie. Nie ma efektu maski, skóra wygląda świeżo, zdrowo i promiennie, ale bez nadmiernego błyszczenia. Krem ma dość lekką konsystencję, więc łatwo się rozprowadza i dobrze wtapia w skórę. Można go stosować samodzielnie lub jako bazę pod makijaż – zarówno w jednym, jak i drugim przypadku daje świetny rezultat. Jeśli masz tłustą cerę i szukasz lekkiego, matującego kremu, który nie tylko wyrównuje koloryt skóry, ale i nie zapycha porów, to Lumene CC Color Correcting Cream jest zdecydowanie wart uwagi!
  • 30 listopada 2024 o 17:25
    Rewelacyjny
    Moja skóra: mieszana, wrażliwa, z tendencją do przesuszeń i zapychania, trądzikowa Jest to naprawdę godny polecenia produkt, świetny na co dzień. Najbardziej lubię go używać, gdy borykam się z uwrażliwioną czy lekko przesuszoną cerą. Wiem, że nie zrobi krzywdy, nie podkreśla suchości tak jak inne podkłady, nie podrażnia, nie zapycha. Ma dobry skład. Ładnie wygląda na buzi, wtapia się tak, że nie widać że ma się podkład.
    Zalety:
    • Świetne krycie
    • Gama kolorystyczna (Ultra Light 00 idealny dla osób o bardzo jasnej cerze, z neutralnym podtonem)
    • Trwały
    • Lekkość na twarzy
    • Nie zapycha
    • Nie podkreśla suchych skórek
    • Nie wyświeca się tak szybko
    • Skład
    Wady:
    • Cena regularna
  • 19 września 2024 o 9:17
    Najlepszy CC cream
    Lumene CC Cream to doskonały wybór dla osób, które szukają lekkiego, wielofunkcyjnego kremu, który łączy w sobie pielęgnację i makijaż, zapewniając naturalny, promienny wygląd przez cały dzień.
    Zalety:
    • ekka konsystencja – krem jest bardzo lekki, łatwo się rozprowadza i idealnie stapia się ze skórą, nie obciążając jej ani nie tworząc efektu maski.
    • Dobre krycie – jak na krem CC, kryje bardzo dobrze, zakrywając drobne niedoskonałości, zaczerwienienia i wyrównując koloryt skóry, pozostawiając naturalny wygląd.
    • Wielofunkcyjność – krem nie tylko kryje, ale też nawilża, pielęgnuje skórę i chroni ją przed promieniowaniem UV dzięki filtrowi SPF (często SPF 20 lub 30, zależnie od wersji).
    • Długotrwały efekt – mimo lekkiej formuły, krem utrzymuje się przez cały dzień, co sprawia, że skóra wygląda świeżo i promiennie przez wiele godzin.
    • Naturalne składniki – Lumene słynie z używania nordyckich, naturalnych składników, które są delikatne dla skóry, co czyni ten produkt odpowiednim także dla osób z wrażliwą cerą.
    • Dostępność kilku odcieni – krem jest dostępny w różnych odcieniach, dzięki czemu można dobrać odpowiedni kolor do swojej karnacji.
    Wady:
    • nie ma