Podkłady

Avon True Colour, Calming Effects, Mattifying Foundation Podkład matująco - antystresowy

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2022 o 8:10
    PODKŁAD OK
    Wiele podkładów już testowałam , ale podkład Avon z efektem matowienia nie spełnił do końca moich oczekiwań. Owszem podkład dobrze kryje , matuje , ale wysusza skórę . Po nałożeniu skóra była gładka , wyglądała naturalnie bez efektu maski więc tu duży plus. Rzeczywiście widoczny jest efekt matowienia co pozwala na kontrolowanie błyszczenia skóry. Ja użyłam koloru Warmest Beige , który był idealny do koloru mojej skóry. Jednak jak już wspomniałam mimo fajnych efektów wysusza mi skórę .
    • dopasowanie koloru
    • matowienie
    Wady:
    • wysusza skórę
  • 30 kwietnia 2022 o 9:03
    Dobry podkład matujący
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Próbkę tego podkładu otrzymałam od konsultanki wraz z innymi kosmetykami Avon jaki dodatek zamknięty w czarnej saszetce podkład ma neutralny zapach rzadką konsystencję jest bezproblemowy w aplikacji dobrze matuje wyrównuje koloryt cery nie tworzy ciastka ani maski na twarzy jest bardzo trwały ,mój kolor Ivory odcień jasny różowy niestety ciut za ciemny dla mojej skóry
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Bezproblemowy w aplikacji
    • Dobrze matuje wyrównuje koloryt cery
    • Nie tworzy maski ciastka na skórze
    • Trwały
  • 12 kwietnia 2021 o 6:21
    Koszmar....
    Ten podkład ma mieć właściowości matujące ?To chyba żart!Skóra jest po nim tłusta jak NIGDY,świecąca.Tragedia-równie dobrze mogłabym posmarować się olejkiem i efekt byłby ten sam. Efekt maski murowany-skóra dusi się,nie oddycha.Widać doskonale wszystkie zmarszczki mimiczne,włoski,skórki-ten podkład podkreśla to co chcemy ukryć. Konsystencja wodnista,lejąca,bardzoooo tłusta. Ja naprawde nie wiem kto wymyślił ten produkt ale to nieporozumienie. Odcień nude wpada w jakiś dziwny odcień pomarańczu-po chwili na twarzy przybiera dziwny marchewkowy odcień. Bubel totalny-szkoda na niego nawet 2 zł. Naprawde jest beznadziejny i absolutnie NIE polecam go.
    Zalety:
    • OPAKOWANIE (I NIC POZA TYM)
  • 10 stycznia 2021 o 19:50
    ulubiony
    Jest to od lat zdecydowanie mój ulubiony podkład. Na codzień nie maluję się w ogóle podkładami a gdy wychodzę chce tylko lekko zrównać cerę, mam skórę mieszaną i jak dla mnie jest on idealny! Delikatnie kryje, wygląda naturalnie, nie ma efektu maski. Dodatkowo twarz nie świeci się po nim jak psu jajca xD Konsystencja jest fajna, delikatna, nie za gęsta i dobrze się rozsmarowuje. Ma fajny aplikator bo na pompkę, jedyna wada że opakowanie jest szklane i dużo tam w środu zostaje tego produktu. Ale za to solidne i wygodne :) Nie jest to podkład trwały, jest on bardziej dla osób które lubią tak jak ja tylko delikatnie wyrówać koloryt skóry bez efektu tapety na twarzy i nie trzeba go pudrować :) i co jeszcze ? Nie kosztuje miliony!
    Zalety:
    • delikatne krycie
    • nie zapycha
    • naturalny wygląd
    • nie ma efektu maski
    • cena (zazwyczaj jakieś 19,99)
    • solidne opakowanie
    Wady:
    • w szklanym opakowaniu zostaje dużo podkładu gdy się skończy
  • 28 grudnia 2020 o 20:40
    Absolutnie nie
    Ten podkład miał matować, a według mnie jeszcze bardziej sprawia, że skóra jest święcąca i tłusta... Nie jestem zadowolona z tego zakupu, nie widzę tutaj żadnych zalet produktu. Przede wszystkim konsystencja lejąca się, tłusta, ciężko ją rozprowadzić na twarzy. Kolory kompletnie niedopasowane do skóry, czuję się jakbym miała taką maskę. Uwidacznia pory i zmarszczki, ma słabe krycie. Mimo tego, że używam pudru matującego, to moja cera po kilku godzinach jest tak tłusta, że tylko chce się zapaść pod ziemię! Tragedia, znam lepsze i nawet tańsze podkłady matujące, ten jest absolutnym nieużytkiem. Nie polecam go osobom, które mają przetłuszczającą się twarz w strefie T, czy mieszaną.
    Zalety:
    • nie ma
    Wady:
    • nienaturalne odcienie
    • nie matuje
    • uwidacznia pory i zmarszczki
    • słabo kryje
    • oleista konsystencja