WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do ciała

Lirene Dermoprogram Beauty Collection, Grejpfrutowy peeling antycellulitowy

ankaas
    10 marca 2025 o 12:40
    Orzeźwiający zapach, ale średnia moc
    Ten peeling pachnie jak świeży, soczysty grejpfrut – mega przyjemnie pod prysznicem. Konsystencja jest żelowa z drobinkami, które dają delikatny masaż skóry. Po użyciu skóra jest gładka i miękka, ale jeśli ktoś szuka mocnego zdzieraka, to może się rozczarować. Antycellulitowe działanie? Raczej jak każdy peeling – poprawia krążenie, ale cudów nie zrobi. Plus za fajny skład i brak uczucia wysuszenia.
  • 18 maja 2023 o 21:57
    Peeling złuszczający
    Nie zauważyłam redukcji celaulitu. Natomiast pięknie wyrównuje skórę, świetnie złuszcza, pozostawia skórę wygładzoną i przygotowaną na balsam. Nie podrażnia skóry i przepięknie pachnie.
    Zalety:
    • złuszczanie, wygładzenie
    Wady:
    • nie działa antycelulitowo, nie jest wydajny
  • 22 maja 2022 o 14:00
    Grajpfrutowy przyjemniaczek
    Zapach jest cudownie pyszny. Żel peelingujący jest dobry. Ma bardzo małe drobinki i jest rzadki. Potrzeba sporo produktu aby umyć całe ciało, ale dla tego zapachu jestem w stanie zużyć go dużo :) Opakowanie ładne, produkt dobrze się z niego wylewa. Zapach jest bardzo świeży, czysto grejfrutowy. Warto spróbować .
    Zalety:
    • Drobinki pelingujące
    • Konsystencja
    • Oczyszcza
    • Lekko ujędrnia
    Wady:
    • Dostępność
  • 13 stycznia 2022 o 11:00
    Fajny peeling
    Peeling generalnie jest fajny bo dobrze złuszcza naskórek, pięknie pachnie używanie go po prostu sprawia mi przyjemność, cena jest dość niska także nie obciąża budżetu, opakowanie ładne kolorowe, nie trzeba używać dużo produktu na ciało ale zrobić porządny peeling. Jednak z faktem ze zmniejsza cellulit kompletnie się nie zgadzam mojego celulitu nie zmniejszył a dodam ze nie mam go zbyt dużo, mam nadzieje ze w ogóle kobiety nie wierzą w takie tanie chwyty marketingowe.
    • Działanie
    Wady:
    • Nie zmniejsza celulitu
  • 3 października 2021 o 22:31
    Peeling
    Mi przypomna dzieciństwo. Jak dla mnie pachnie Vibovitem dla dzieci???????? rocznik 90 powinien wiedzieć o co chodzi???? Zapach jest obłędny . Produkt wydajny i w poręcznym opakowaniu. Wrócę do niego nie raz☺️