Odżywki do włosów

Montibello Treat Naturtech, Color Protect Conditioner Odżywka do włosów farbowanych

• 6 marca 2020 o 14:42
    Zatrzymuje kolor na dłużej
    Przedstawię Wam opinie mojej mamy.Bo ona testowała tą odżywkę : Jest to odżywka która znajdują się w białej tubie z różowymi napisami.Więc opakowanie odżywki ma ładną szatę graficzną i ładnie się prezentuję. Kolor odżywki jest biały,zapach przypomina mi świeże kwiaty,ale mój mąż ma zdanie że pachnie jak soczysta malina..Co człowiek,co nos to inny zapach. W każdym razie zapach ma naprawdę cudowny.Odżywka jest wydajna. Ja jeszcze mam krótkie włosy więc myślę że odżywkę będę mieć na 2 miesiące ( myje włosy 2 razy w tygodniu więc też 2 razy w tygodniu używam odżywki ) Ja farbuje włosy od dobrych 30 lat wiec moje włosy są w stanie okropnym a w sumie były w stanie okropnym.Po miesiącu użytkowania zauważyłam że moje włosy są miękkie w dotyku,lepiej się układają. Mój kolor blond jest dużej blond ( nie łapie jakiś żółtych pasemek czy też nie blaknie ) Zauważyłam ogólną poprawę kondycji moich włosów.Włosy mniej wychodzą,stały się mniej łamliwe,są mocniejsze i lepiej się układają.Zbliża się wiosna,słońce więc fajnie że odżywka zatrzymuję piękny kolor włosów jaki mamy na głowie.Duży to dla mnie plus,bo piękny blond na dłużej zostaje. Jestem zadowolona z tej odżywki.Odżywkę nakładałam na umyte włosy,zostawiałam na około 5 min a następnie spłukiwałam letnią,czystą wodą. Odżywka łatwo schodzi z włosów,nie obciąża ich.Po umyciu włosów odżywką,włosy jeszcze dodatkowo lepiej się rozczesują,w końcu nie mam problemu z " kołtunami "
    Zalety:
    • Działanie
    • Efekt
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 6 sierpnia 2017 o 13:25
    Delikatna i intensywna
    Razem z szamponem ta odżywka tworzy idealny team. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tych produktów. Są to jedne z najlepszych produktów jakie używałam do moich włosów. Wygląd oraz struktura moich włosów poprawiła się o wiele wiele na lepsze. Włosy sa miękkie , delikatne i odbudowane. Wyglądają na bardzo bardzo zdrowe. Polecam z czystym sercem.
    Zalety:
    • delikatność,
    • intesnywność
    • odbudowa,
    • pielęgnacja
    • odżywienie
    • lekkie włosy
    • Super produkt !
  • 29 grudnia 2015 o 21:33
    Całkiem fajna
    Odżywkę otrzymałam w ramach wygranej w konkursie razem z szamponem z tej samej serii. Produkt umieszczony jest w białej tubce, szata graficzna jest przejrzysta. Nie widać stopnia ubytku produktu. Jednak konstrukcja tubki pozwala na zużycie kosmetyku do samego końca. Produkt ma odpowiednią konsystencję, nie jest ani za gęsty, ani za rzadki. Odżywka jest dość wydajna, ładnie pachnie. Sprawia, że włosy są gładkie, lśniące i łatwo się je rozczesuje. Duży plus, za to że ma w sobie filtry UV. Cena według mnie jest troszkę wygórowana, ale do zaakceptowania. Myślę, że warto zapoznać się z ta odżywką. Mnie nie rozczarowała, ale nie rzuciła mnie na kolana. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe