Maseczki klasyczne

Dermika Maseczka przed randką 'Oczarowanie' (Nowa wersja)

Dermika Maseczka Przed Randky Oczarowanie 10 ml
DERMIKA Oczarowanie Maseczka przed Randką 10ml
HOBB
Dermika Oczarowanie - maseczka przed randką
Dermika Oczarowanie maseczka rewitalizująca 10ml

• 1 lutego 2025 o 14:35
    Świetna
    Kolejna świetna maseczka od Dermiki. Cudownie nawilża, odżywia, wygładza a jednocześnie oczyszcza. Twarz po niej jest rozjaśniona i miękka. Bardzo wydajna i łatwa do zmycia.
  • 20 stycznia 2025 o 13:25
    Ładnie wygładza, rozjaśnia i subtelnie oczyszcza
    Nie nastawiałabym się jednak na nawilżanie. Jest to maska, która głownie opiera się na glinkach, z domieszką między innymi masła shea, które trochę niweluje efekt sciągnięcia jaki dają glinki. Skóra wygląda po niej fajnie, jest gładsza, pory są lekko oczyszczone, ładnie się rozjaśnia i ujednolica, ale bez odpowiedniego nawilżenia po, może być trochę ściągnięta. Mi sprawdza się jako maska przed inną maską w płachcie, szczególnie kiedy dzień wcześniej używałam kwasów, skóra dzięki nim jest już tak wstępnie oczyszczona, a maska dana przed jakimś wyjściem dopełnia ten efekt. Rzeczywiście dzięki niej wydaje się bardziej wypoczęta, lekkie rozjaśnienie skóry daje taki efekt, jest wygładzona i lepiej chłonie składniki z masek w płachcie. Niejako ta glinka daje taki podkład pod maskę w płachcie. Daje ją tak na 10 do 15 minut, jest w formie czerwonego kremu, który łatwo rozprowadzić na skórze. Warto pamiętać, że jeśli zastygnie za bardzo najlepiej spryskać twarz jakimiś hydrolatem, glinki raczej nie powinny zasuszyć się na skórze. Starczy spokojnie na dwa razy, nie trzeba jej dawać w grubej warstwie. Jest fajną opcją w podróży, saszetka jest wygodniejsza, niż glinki do rozrabiania, mniej też brudzi łazienkę. Spłukuje się ją różnie, trzeba chwilę te skórę pomasować. Przypomina mi maski z glinką z Ziaja, które kiedyś bardzo lubiłam, ale odnoszę wrażenie, że bardziej od nich wygładza i oczyszcza, ale mniej kondycjonuje skórę. Nie jest super droga, koszt to do 5 złotych. Nie podrażnia, nie zapycha, generalnie krzywdy nie robi :). Ma u mnie solidne 4 +.
    Luccyna
    19 stycznia 2023 o 18:49
    Jedna z ulubionych
    Małe i wygodne opakowanie - jedno starczyło mi na dwa razy (nakładałam tylko na twarz). Konsystencja jest bardzo przyjemna - lekka, kremowa i świetnie rozprowadza się po skórze. Po użyciu moja skóra jest mięciutka, nawilżona, świetlista i wygląda na wypoczętą. Zauważyłam również, że łagodzi niewielkie wypryski. Osobiście gorąco polecam, również inne wersje tych maseczek.
    Zalety:
    • działa zgodnie z obietnicami producenta
    Wady:
  • 18 października 2022 o 20:09
    Przed randką
    Maseczka o żółtawej konsystencji. Ma ładny zapach. Dosyć szybko zasycha na twarzy, ale nie ma problemów z jej zmyciem. Twarz po jest wygładzona i faktycznie wygląda o wiele lepiej. Pory wydają się zmniejszone. Cera wypoczęta, rozjaśniona. Maseczka nadaję się na taką przed randką. Wycisza skórę. Wystarczy na nawet 3 użycia. Zależy od tego ile nałożymy. Nie uczuliła.
    _inga
    27 września 2022 o 9:59
    Maseczka przed randką Oczarowanie, Dermika
    Maseczkę kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Opakowanie zawiera 10 ml kosmetyku, zapłaciłam około zł za sztukę, kupiłam i zużyłam pięć opakowań. Mam cerę mieszaną, maseczkę nakładałam na oczyszczoną skórę twarzy i szyi 1-2 razy w tygodniu, maseczka dobrze się rozprowadza, zmywałam ją po około 10 -15 minutach. maseczka dość łatwo się zmywa ilość w opakowaniu jest wystarczająca na jedną aplikację. Podsumowując całkiem przyjemna maseczka, nawilża, wygładza, przywraca skórze zdrowy wygląd, redukuje oznaki zmęczenia, skuteczna i niedroga, dobra nie tylko przed randką, co prawda nie jest to mój hit ale na pewno jeszcze do niej wrócę i sięgnę też po inne maski firmy Dermika. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • nawilża, wygładza
    • odżywia i regeneruje
    • poprawia koloryt skóry
    • nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
    • moim zdaniem brak