Kremy i maski do rąk

Tony Moly Panda's Dream, White Hand Cream Krem do rąk

boe22
    13 listopada 2019 o 15:29
    Słodziak
    Nie będzie dla Was szokiem, że kupiłam ze względu na opanowanie! No kto by misia nie przytulił?! Co do zawartości- nawilża, zostawia na skórze lekki film(na szczęście nie klejący, więc ok). Lekko rozjaśnia. Zapach- jakiś tropikalny owoc, albo kilka- nie mogę zlokalizować w głowie stosownej szufladki z tym zapachem. Mi akurat nie odpowiada, ale dla niektórych może być przyjemny. Konsystencja zwarta- takie masełko. Całkiem wydajny. Jeżeli ktoś szuka produktu wow na suchą i spierzchniętą skórę, to może się okazać za lekki. Jak na taką cenę- człowiek spodziewałby się czegoś więcej. Zwykły krem do rąk, jakich wiele. No ale wiadomo- płacimy za pandę, a nie za krem. Nie kupię ponownie, bo pandziocha już mam, a krem nie jest wart aż tyle.
  • 8 kwietnia 2019 o 21:47
    Fajny
    Dosyć dobry krem do rąk. Kupiłam go dwa razy za granicą gdy skończył mi się inny. Fajnie nawilża dłonie, ma przyjemny zapach i fantastyczne opakowanie, którę przykuwa uwagę nie jednego fana Pand. Ze względu na opakowanie nie jest to krem do torebki czy do podróży.
    • wydajnośc
    Wady:
    • cena (dosyć drogi)
  • 10 marca 2019 o 17:02
    Krem jest ok, ale płaci się głównie za jego opakowanie ;)
    Jak większość wizażanek, tak i ja dałam się skusić na słodkie opakowanie w kształcie pandy <3 Nie ma co ukrywać, Tony Moly wie jak sprzedać produkt :D Pandę się rozkręca na dwie części - górną i dolną. Górna to jedynie "zakrętka", natomiast cały produkt znajduje się w dolnej. Krem jest biały, gęsty i zbity, jednak pod wpływem ciepła dłoni bez problemu się rozsmarowuje. Zapach jest nieoczywisty. Z jednej strony świeży, z drugiej kwaśny. Nie jest najprzyjemniejszy, ale też nie należy do uciążliwych. Ot, jest bo jest. Szczerze powiedziawszy ten produkt mnie zaskoczył. Spodziewałam się lekkiego kremu do pracy, a okazał się tłuścioszkiem na noc, bo choć szybko się wchłania, to jednak zostawia tłustą warstwę na skórze. Moje dłonie są bardzo wymagające i na noc spisywał się bardzo dobrze, rano jak się budziłam to już nie miałam wyczuwalnej warstw (pewnie pościel się nią cieszyła ;) ), a moje dłonie były nawilżone, miękkie i gładkie. Nie wierzyłam w ich rozjaśnienie i takowego też nie zaonbserwowałam, ot, zwykły krem nawilżający ;) Nie spodziewałam się efektu WOW i takiego też nie otrzymałam, ale krem nie jest zły! Serio, gdyby była możliwość zakupu tej pojemności w zwykłęj tubce, ale połowę taniej, nie wachałabym się - idealnie mi się sprawdził na noc, jednak w tej formie to powrotu nie bedzie, drugiego słodkiego opakowania na kolczyki nie potrzebuję, a sam w sobie tej kasy wart nie jest ;) NEUTRALNE: - zapach
    Zalety:
    • słodkie opakowanie!
    Wady:
    • zostawia tłustą warstwę
    • nie rozjaśnia dłoni
    • płaci się za opakowanie
  • 27 lipca 2018 o 7:04
    Produkt przeciętny, pudełeczko boskie
    Jestem pandomaniaczką, więc jak zobaczyłam serię z pandami w Sephorze wiedziałam, że muszę coś kupić. Przeraziła mnie cena. Tak więc jak pojechałam do Francji i zabrakło mi kremu do rąk przebolałam cenę i przywiozłam krem jako pamiątkę. Opakowanie to najlepsza część tego kosmetyku. Jako krem jest całkiem przeciętny. Nie zauważyłam żadnego rozjaśnienia. Skóra jest po nim przyjemna. Ma bardzo miłą konsystencję, dość gęstą. Niestety pozostawia tłusty filtr na skórze. Za to zapach ma bardzo miły. Mam go ponad rok i nadal jest go dużo, ale używam rzadko.
    Zalety:
    • pudełeczko przede wszystkim;
    • zapach;
    • konsystencja.
    Wady:
    • przeciętny;
    • pozostawia tłustą warstwę;
    • cena.
    missi13
    23 lipca 2018 o 10:09
    extra
    kolejny produkt tony moly o niebanalnym pudełeczku, które az prosi by je mieć !! w pandzie znajduje się krem do rąk o działaniu nawilżająco- rozjaśniającym. działa antyoksydacyjnie, chroni skórę przed wolnymi rodnikami, rozjaśnia przebarwienia i wyrównuje koloryt skóry. Po zastosowaniu kremu skóra jest wyraźnie nawilżona i miękka w dotyku. warto tez zwrocic uwagę na piękny zapach
    Zalety:
    • rozjasnia przebarwinia
    • nawilza
    • extra pudełeczko w kształcie pandy