Wszystkie składniki:
water (aqua), ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl salicylate, benzophenone-3, butylene glycol, glycerin, glyceryl stearate, peg -100 stearate, glyceryl polymethacrylate, cetyl alcohol, caprylic/capric/succinic triglyceride, titanium dioxide (ci 77891), squalane, aluminum starch octenylsuccinate, cetearyl isononanoate, stearic acid, cyclomethicone, dimethicone, triethanolamin, pheoxyethanol, fragrance (parfum), butyrospermm parkii (shea butter) extract, saccharide isomerate, polyacrylamide, peg-5 sterol (peg-5 soya sterol), acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, chlorphenesin, allantoin, c13-14 isoparrafin, alpah-glucan oligosaccharide, tocopheryl acetate, xanthan gum, methylparaben, enterrmorpha compressa extract, hydrozlyed lupine protein, propylene glycol, trisodium edta< laureth-7, sodium chloride, butylparaben, ethylparaben, propyllparaben, isobutylparaben, lavandula angustifolia (lavendar) oil, bht< glucose, ascorbyl palmitate, anthemmis nobilis flower oil, glyceryl oleate, citric acid, potassium chlordie, calmcium chloride, glutamic acid red 33 (ci 17200), blue 1 (ci 42090), sodium phosphate, leucine, magnesium sulfate, lysine, arginine, threonine, aspartic acid, valine, sodium acetate, pheylalanine, serine, glycine, alanine, isoleucine, proline, yrosine, methionien, histidine, tryptophan, sodium methylparaben, sodium dehydroacetate, adenosine phosphate, hydroxypropline, sorbic acid, tetrasodium edta, cysteine. contains oxybenzone