Tusze do rzęs

Christian Dior Diorshow, Pump' N' Volume Mascara Pogrubiająco-wydłużający tusz do rzęs

• 11 kwietnia 2023 o 12:52
    MEEH
    Dostałam w prezencie razem z mini bazą pod tusz. Tusz posiada ogromną szczotkę, ciężko nią malować i nie wybrudzić wszystkiego dookoła. Posiadam długie, ale proste rzęsy przez co nawet po pomalowaniu tuszem są słabo widoczne. Tusz pogrubia i ma tendencję do sklejania i brylenia rzęs. Trzeba bardzo uważać. Czy wydłuża? Nie zauważyłam. W ciągu dnia utrzymuje się dobrze, nie kruszy, nie odbija. Pod koniec dnia czuć ciężar na rzęsach, ale nie sprawia to dyskomfortu. Przy zmywaniu troszkę trzeba się nagimnastykować, jednak przy dokładnym zmyciu dwuetapowym nic na rzęskach nie zostaje. Po ok. 1,5 miesiąca od otworzenia, formuła robi się coraz toporniejsza do nakładania, przez co zrezygnowałam z dalszego użytkowania. Ja jestem na nie, nie tylko ze względu na cenę, ale przez tą ogromną szczotę, która nie ułatwia aplikacji.
    • szczotka
  • 31 października 2021 o 23:48
    Dozujesz kiedy chcesz !
    Dior Pump'N'Volume to mascara otwierająca się na potrzeby kobiet. Kiedy tusz jest do wymiany ? Kiedy poznajemy, że konsystencja jest nie taka jak powinna ? Wtedy robimy PUMP i nasza maskara nabiera tuszu, a my możemy cieszyć się świeżą formułą lub po prostu taką jaką osobiście preferujemy. Jest to maskara dająca spektakularny efekt objętościowy - porównałbym do słynnego efektu spider lash. Dozowanie formuły ułatwia specjalnie zwężona szyjka na której zostaje nadmiar tuszu.
    Zalety:
    • technologia pompowania
    • efekt końcowy wow
    • szyjka kontrolująca ilość wydostawanego produktu
    Wady:
    • można czasem wyczuć ciężar mascary na rzęsach
    W strefie wolnocłowej
  • 28 lipca 2021 o 13:17
    nie warto
    W ciągu dnia nie osypuje się i nie kruszy. Nie zauważyłam żadnego podrażnienia. Ładnie rozdziela i faktycznie dobrze wydłuża. Brakuje jedynie intensywnego pogrubienia. Ale nie mówimy o tanim produkcie więc oczekiwałam cudów których nie spełnił
  • 27 marca 2021 o 15:20
    Mój typ♥️
    Ulubiony. Doskonały. Staram się jedynie nabyć okazyjnie bo cena wysoka. Po nałożeniu na bazę jeden raz- moje długie rzęsy wyglądają jak doklejone- pełne i długie oraz super rozdzielone.
    • Szybko po 6tyg wysycha
    passin
    31 stycznia 2020 o 0:00
    Oczekiwałam więcej po Dior
    Tusz na początku bardzo się rozmazywał i powodował uczulenie moich oczu. Kiedy trochę przysechł dobrze się go nakładało i rzeczywiście wtedy ładnie wyglądał na rzęsach. Ma dobrą silikonową szczoteczkę i ładny kolor, jednak za tę cenę wymagam więcej.
    Zalety:
    • trwały
    • ładnie pogrubia i rozdziela rzęsy
    • silikonowa szczoteczka
    Wady:
    • opakowanie brudzi się
    • zmienia konsystencję w czasie użytkowania
    • może powodować uczulenie
    • dosyć ciężko go zmyć
    • wysoka cena