WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bazy pod makijaż

Lovely 1 Step Primer Anti Redness Baza pod makijaż redukująca zaczerwienienia

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kaatee0
    13 października 2021 o 16:39
    Średnia baza
    Baza Lovely okazała się przeciętna. Maskuje drobne zaczerwienienia, jednak z większymi nie da sobie rady - ma słabe krycie. Nie jest wydajna, jak za taką cenę można znaleźć lepsze produkty. Plus jest taki, że baza nie podrażniła mojej cery, nie zapchała porów. Mimo to nie zamierzam kupić jej ponownie.
  • 22 marca 2020 o 16:35
    3x nie
    Baza bardzo mnie skusiła kiedy byłam w rossmanie i zobaczyłam ją w promocji. Ale niestety nie działa, nie robi nic a wręcz mi przeszkadza na twarzy. Zapycha pory, podkład wygląda na niej źle i dziwnie się ciastkuje (a na innych bazach tak nie robi). Nie redukuje moich zaczerwień. Niestety, bardzo lubię markę lovely/wibo, aczkolwiek jest to niewypał.
  • 6 grudnia 2019 o 15:22
    Żart
    Działa w porzadku, redukuje zaczerwienienia, ale jego wydajnosc konczy sie na 3 uzyciu. Na aplikator nie nabiera sie duzo produktu, przez co nie mozemy go uzywac, bo nic na naszej twarzy nie ma. Trudno sie go rozprowadza, przez dziwna konsystencje.
    Zalety:
    Wady:
    • aplikator
    • wydajnosc
    EmaaD
    6 sierpnia 2019 o 17:02
    OK
    Polubiłam tę bazę, jest super do makijaży dziennych. Robi to co powinna robić zielona baza. Podkłady się na niej dobrze utrzymują, ale co ważne nie ślizgają się i bardzo ładnie łączą podczas aplikacji. Cena 13,99 zł (Rossmann) nie wydaje się być duża, ale przy pojemności 7 ml to też nie jakoś super mało. Polecam kupić na promocji -55%.
    Zalety:
    • efekt
    • trwałość
    • współpraca z podkładami
    • nie zapycha
    Wady:
    • pojemność
    • zapach (dla mnie śmierdzi jak farba do malowania ścian)
  • 28 maja 2019 o 15:54
    Nie spodziewać się wiele
    Drugi raz już nabieram się na produkt, który ma likwidować zaczerwienienia na twarzy, a jak zwykle nie robi nic w tym kierunku. Jedyne co mi się tu podobało to ogromny wygodny aplikator, co z tego jeśli samej bazy jest mało, a jednak jest to produkt, którego zamierzałam używać prawie codziennie pod podkład, żeby ukryć czerwone miejsca. Wtedy okazało się, że bazy starczyło mi może na miesiąc... Jeśli chodzi o samo działanie, to nie zrobiła zupełnie nic - nie było różnicy czy nałożyłam podkład na bazę czy bez niej. Cieszę się, że kupiłam ją na promocji, bo nawet tych 13-14 złotych szkoda na produkt, który nic nie robi, a marnuje miejsce w kosmetyczce.
    Zalety:
    • aplikator
    Wady:
    • brak działania
    • mało produktu