Kremy na dzień

AA Moc Roślin, Róża Japońska, Krem na dzień do cery wrażliwej i skłonnej do alergii`Poprawa konturu + wzmocnienie`

AA Moc Roślin róża japońska 60+ krem na dzień 50 ml

• 8 lutego 2019 o 17:14
    Dobry i skuteczny:)
    Kupiłam, bo własciwie całą serię " Moc roślin" uważam za interesującą. Krem co prawda przeznaczony jest dla cer 60+, ale na mojej 40+ też się sprawdził. Ma lekką, przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza z dużym poślizgiem, nic nie trzeba żmudnie wcierać, ani wklepywać. Pachnie delikatnie kwiatowo, na pewno w żadnym wypadku nie jest to zapach róży. Przede wszystkim bardzo dobrze nawilża, poradził sobie i w czasie ubiegłorocznych letnich upałów i w czasie zimowych mrozów, moje suche zazwyczaj policzki " nie ciągną" i są świetnie nawilżone. Dobrze odżywia, ładnie wygładza. Buzia wygląda na zdrową i wypoczętą. Bardzo trudno wypowiedzieć mi się na temat " poprawy konturu"- bo chyba jeszcze tego nie potrzebuję, ale drobne zmarszczki zostały wygładzone. Krem jest bogaty w składniki odżywcze- mamy tu m.in wyciąg z otrąb ryżowych, olej z awokado, ekstrakt z jaśminu, ekstrakt ze stokrotki, olej z konopii, kwas hialuronowy, masło shea, ekstrakt z zielonej herbaty, olej z baobabu, olej z dzikiej róży, olej z ostropestu, wit E, olej z wiesiołka, wyciąg z róży stulistnej, algi czy olej z pachnotki. Estetyczne, szklane opakowanie. Tak mi się spodobał, ze po zuzyciu jednego słoiczka latem, ponownie wróciłam do niego zimą.
    Zalety:
    • Konsystencja, zapach, dobre nawilżenie i wygładzenie skóry, bogaty skład.
    Trissh
    7 sierpnia 2018 o 13:02
    Róża
    Krem pachnie faktycznie różą lecz zapach jest bardzo delikatny, konsystencja bardzo lekki idealny pod makijaż. Zapewnia bardzo dobre nawilżenie, dobrze się wchłania. Krem jest bardzo fajny na pewno wypróbuję jeszcze jakiś z serii moc roślin.
    Zalety:
    • Fajnie nawilża
    • Idealny pod makijaż
    Drogeria Super-Pharm
  • 23 lipca 2018 o 18:55
    Różany ogród
    Krem przede wszystkim o ślicznym, delikatnym zapachu, bardzo zachęca do stosowania. Opakowanie szklany słoiczek, szata graficzna mnie osobiście nie ujęła. Konsystencja lekka, krem nie jest tłusty. Krem dobrze się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Nie podrażnił mi cery. Jeśli chodzi o obietnicę poprawy konturu to średnio ale w pewnym wieku to już tylko chirurg :) Nawilżenie ok. Niska cena. Podsumowując przyjemny krem na co dzień o cudnym różanym zapachu.
    Zalety:
    • zapach róż
    • lekka konsystencja
    • wchłanianie
    • nawilża w miarę dobrze
    Wady:
    • średni efekt poprawy konturu twarzy

Zobacz także inne Kremy na dzień