Szampony do włosów

L'Oréal Paris Elseve Dream Long
Loreal Elseve Dream Lengths Szampon do Włosów 400ml
E-Glamour.pl
Loreal Paris Paris Elseve Dream Long szampon odbudowujący włosy 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 433 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 marca 2025 o 16:50
    Dobry ale nie dla włosów przetłuszczających
    Szampon ładnie wygładza włosy się nie plączą, zapach jest delikatny. Konsystencja jest ok pieni się ładnie. Tylko u mnie obciąża włosy i niestety przetłuszczają się szybciej myślę, że sprawdzi się przy suchych włosach bo ogólnie jest naprawdę dobry.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Wygładza włosy
    Wady:
    • Włosy szybciej się przetłuszczają
  • 25 lutego 2025 o 15:59
    L'Oreal Paris Elseve, Dream Long, Szampon odbudowujący - Bardzo Obciąża
    Szampon ma piękny zapach i przez dwa miesiące używałam całej linii, licząc na regenerację włosów. Faktycznie nawilża i poprawia ich kondycję, ale niestety przy moich przetłuszczających się włosach działał odwrotnie, dodatkowo je obciążając. Z tego powodu musiałam zrezygnować. Myślę, że może sprawdzić się u osób z suchymi lub zniszczonymi włosami, ale dla mnie to niestety nie był dobry wybór.
    Zalety:
    • Piękny, przyjemny zapach
    • Wygładza włosy
    • Sprawia, że włosy są bardziej miękkie i przyjemne w dotyku
    Wady:
    • Może obciążać włosy, szczególnie przetłuszczające się
    • Sprawia, że włosy szybciej tracą świeżość
    • Nie sprawdzi się u osób, które potrzebują lekkiej pielęgnacji
    • Może nie być odpowiedni do codziennego stosowania w przypadku cienkich włosów
    MMLY
    22 lutego 2025 o 11:31
    Szampon Elseve dream long
    Szampon miałam w bardzo dużej pojemności 1 litr i wystarczył mi na kilka miesięcy stosowania. Na uwagę zasługuje przyjemny zapach, który utrzymuje się po wysuszeniu włosów. Dobry do codziennego użytku. Włosy są oczyszczone i przyjemnie miękkie.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładny zapach
  • 18 lutego 2025 o 23:00
    nie polecam
    Na moich wlosach on jest tragiczny,robi sie łupież,strupy na glowie,wlosy sie strasznie elektryzuja i kołtunią,mimo ladnego zapachu i fajnej ceny nic innego pozytywnego w szamponie jak i w odzywce nie ma:(
    nakate_
    14 stycznia 2025 o 16:07
    Ten szampon jest po prostu swietny
    Uwielbiam ten szampon za cenę i dostępność praktycznie na każdym rogu, a efekt w połączeniu z odżywką z tej samej linii jest naprawdę świetny. Włosy się łatwo rozczesują i są ładnie przygladzone. Jako posiadaczka trochę zniszczonych rozjaśnieniem plączących się na mokro włosów, ta seria pomogła mi je okiełznać. Sam szampon nie obciąża, mimo że ma dość gęstą, aksamitną konsystencję. Jak za tą cenę, to sam szampon robi naprawdę niezłą robotę, a w połączeniu z równie przystępnie cenową odżywką jest w ogóle czad, więc myślę że warto spróbować!
    Zalety:
    • Włosy się świetnie rozczesują
    • Dostępny w drogeriach i marketach
    • Wydajny