Pomadki i szminki

Miss Sporty Can't Stop The Color, Buildable Creamy Lipstick Kremowa szminka do ust w kredce

missi13
    19 września 2024 o 14:21
    Przyjemna
    Bardzo przyjemny produkt. Znalazłam ten produkt na wyprzedaży w Rossmanie, postanowiłam go kupić. Pomadka w kredce- takiej jeszcze nie miałam. Pomadka posiada nakrętkę która zabezpiecza produkt. Kolor okazał się idealnym, do tego sama konsystencja kredki- kremowa ale dość zbita. Fajnie się nią operuje na ustach. Nie rozmazuje się, ale trzeba uważać żeby nie wyjechać za mocno ponieważ nie jest zbyt cienka. Produkt dość dobrze i długo utrzymuje się na ustach, nie wysuszajac ich. Jest bardzo wydajna. Pomadka dostępna jest w wielu odcieniach. Polecam
  • 31 lipca 2020 o 21:51
    taka sobie
    Nie jest zła, ale nie jest doskonała. Jest tania więc można wybaczyć. Największy problem jaki z nią mam to to, że wysusza moje usta i nie mam pojęcia czy to przez to, że jest zła czy powinnam bardziej je nawilżać. Ma ładne kolory, ale jak zwykle opakowanie do kitu. Łamie się i ściera.
    Zalety:
    • ładne odcienie
    • trwała
    • kremowa konsystencja
    • wysusza
    Seyli
    26 lutego 2020 o 20:01
    Dobra szminka
    Spełniła wszystkie moje oczekiwania. Delikatny, subtelny, ładny kolor, przyjemny zapach, łatwo się nakłada, dość trwała. Nie wysusza ust, co dla mnie jest bardzo ważne. Idealna szminka na co dzień
    Zalety:
    • Kolor
    • Łatwo się rozprowadza
    • Całkiem trwała
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 13 stycznia 2020 o 17:38
    Delikatny kolor
    Bardzo przyjemna szminka o delikatnym różowym odcieniu z mnustwem migoczących drobinek. Bardzo dobrze nawilża usta pozostawiając je miękkie. Łatwa w użyciu i w aplikacji. Szminka posiada delikatny przyjemny zapach. Polecam serdecznie, dobry produkt za niewielkie pieniądze.
    Yuuhsa
    5 listopada 2019 o 15:49
    Wygodny produkt do torebki
    Gdybym nie dostała tego produktu w prezencie, sama bym sobie go sprawiła. Cena jest naprawdę niska, a pigmentacja i kolorystyka ładna. Dodatkowo mega wygodna aplikacja, nakładam bez użycia lusterka gdy czuję, że produkt mógł się trochę zjeść. Nie zastyga ale tworzy na ustach przyjemną, gładką warstwę i bardzo ładnie pachnie. Jak za taką cenę, spokojna piątka.
    • pigmentacja
    • aplikacja