Tusze do rzęs

Wet n Wild Mega Slim, Skinny Mascara Tusz do rzęs

Ann976
    20 czerwca 2022 o 22:45
    Invisible mascara
    Dawno żaden kosmetyk mnie tak nie rozczarował. Zdecydowałam się na ten tusz, ponieważ skusiła mnie cienka szczoteczka, umożliwiająca precyzyjne wymalowanie rzęs oraz włoski, które są w tuszu i miały wydłużać rzęsy. Szczoteczka jest faktycznie cieniutka i to pozwala lepiej dojechać nim do najmniejszych rzęs. Jednak po jednym, dwóch, a nawet trzech pociągnięciach mam wrażenie, że smyrałam rzęsy suchą szczoteczką. I faktycznie tusz wygląda suchawo nawet zaraz po jego rozpakowaniu - te włoski wiszą na szczoteczce, sklejając się w takie farfocle, ale nie zauważyłam, żeby się transferowały na rzęsy.
  • 24 maja 2021 o 18:31
    unikatowa szczoteczka
    Mimo, że Wet n Wild jest dostępne w Rossmannie, to nigdzie nie mogłam upolować tego tuszu. Dostałam go dopiero w jakiejś drogerii online. Bardzo mnie dziwią negatywne opinie, bo mi ten kosmetyk sprawdził się bardzo dobrze. Może nie do samodzielnego użytku, ale jako wydłużający i rozdzielający tusz. -bardzo dobra cena -precyzyjna szczoteczka -rozdziela rzęsy -wydłuża -idealnie nadaje się do dolnych rzęs -można dojechać do samej linii rzęs
    Gabyyy
    23 lutego 2021 o 0:20
    Co to wgl jest
    Spodziewałam się delikatnego efektu, więc nie będę to na to narzekać. Przyklejam sztuczne rzęsy na codzień, więc szukałam delikatniejszego tuszu, który mi tylko rzęsy podkreśli bez sklejenia i będę mogła spokojnie podkleić sztuczne... No, ale szczoteczka wcale nie dociera do wszystkich rzęs i żeby rzęsy były w ogóle widoczne, trzeba je tuszować jakieś 4-5 razy... Szczoteczka się wygina przy użytkowaniu i wychodzi cała zlepiona tuszem, który się wcale nie transferuje na rzęsy... No kurde, nie spodziewałam się czegoś tak strasznego... Nie polecam nawet osobą, które szukają delikatnego efektu. Szkoda czasu...
  • 8 lutego 2020 o 11:42
    Doskonała ale nie dla wszystkich
    Tusz doskonały dla osób którym zależy na delikatnym podkreśleniu a nie sklejonych i mocnych rzęsach. Dla mnie sama maskara jest idealna, pięknie rodziela rzęsy, przyciemnia i wydłuża. Wydłużenie nie jest fascynujące, ale według mnie po nałożeniu 2 warstw możemy osiągnąć naprawdę ładną długość. Dla mnie sprawdza się idealnie na wcześniej podkręcone zalotką rzęsy. Testowały ją moje 4 koleżanki i dwom z nich niestety się nie sprawdziła. Tusz można dostać na przecenie w naturze za 10zł więc myślę że za tą cenę warto spróbować.
    Zalety:
    • delikatny
    • pięknie rozdziela rzęsy
    • świetnie sprawdzi się na dolne rzęsy
    Wady:
    • nie podkręca
    Drogeria Natura
    Mag1993
    1 stycznia 2019 o 16:17
    nie polecam
    Ten tusz nie robi nic oprócz przyciemnienia rzęs. Mogę się zgodzić tylko z tym, że faktycznie szczoteczką można pomalować każdą rzęsę, ale co z tego skoro ani nie wydłuża nie nie pogrubia. Może się sprawdzić u kogoś, kto lubi na prawdę bardzo delikatny efekt, plusem jest też to, że nie skleja rzęs. Produkt ma bardzo intensywny zapach i dziwne włókienka które lubią się osypać pod okiem.
    Zalety:
    • fajna szczoteczka
    • nie skleja
    Wady:
    • nie wydłuża
    • nie pogrubia
    • intensywnie pachnie
    • osypują się włókna, które są w nim zawarte
    Drogeria Natura