Balsamy do ciała

Ziaja Ziajka, Mleczko dla dzieci wodoodporne SPF30

Ziaja Ziajka
Bodyland.pl
Ziaja LTD Z.P.L SP Z 0.0 ZIAJKA SPF30 Mleczko dla dzieci wodoodporne spray 170 ml 7069653
Ziajka Sun Wodoodporne Mleczko w Sprayu dla dzieci SPF 30 170 ml

Haftung
    16 kwietnia 2023 o 18:07
    Brzydki skład i zapach... Ale działanie boskie!
    Ziaja jak to Ziaja - składy fatalne, ale jeśli chodzi o filtry, mogę przymknąć oko. To filtr dla mnie, synka bym nim nie posmarowała. Synek ma Ziajke spf 30, wersję mineralną z lwem na opakowaniu. Jest pancerna ale w użytkowaniu straszna. Ziajka z małpkami jest jej przeciwieństwem. Błyskawicznie się wchłania, nie bieli, nie czuć mocnego filmu na skórze. Cena bardzo atrakcyjna a wydajność znakomita. Opakowanie przyjemne, wesołe. Czytałam kiedyś, że filtry ziajowe to bardzo stabilne filtry i to, że są tanie nie znaczy że są złe. Kupię jeszcze z serii sopot sun spf 50 w sprayu. Jeśli będzie tak genialne jak ta 30 to będę w niebie. Na minus skład i zapach. Mi nie podchodzi.
    • Działanie
    • Wchłanianie
    Wady:
    • Skład
    • Okropny zapach
  • 5 grudnia 2022 o 9:58
    Bardzo dobre
    Wczoraj robiłam porządki w szafce z kosmetykami dzieci i znalazłam cudo które bardzo polubiliśmy latem i postanowiłam dodać o nim recenzje. Mleczko zakupiłam w sklepie firmowym marki Ziaja w galerii handlowej. Mleczko znajduje się w plastikowej butelce z aplikatorem typu atomizer Butelka jak i atomizer w kolorze białym. Na atomizerze znajduje się plastikowa nakładaną przeźroczystą nakrętką którą ja niestety zgubiłam. Butelka o pojemności 170ml. Etykieta na butelce o skromnej ale ładnej grafice. Napisy na butelce w kolorze niebiesko brzoskwiniowym a napis ziajka w kolorze granatowym brzoskwiniowym i brązowym. Na opakowaniu znajduje się również rysunek z małpkami. Napisy na opakowaniu bardzo szczegółowe w języku polskim. Mleczko przeznaczone jest dla dzieci powyżej 12 miesiąca. Mleczko posiada wysoki filtr UV 30. Mleczko o wodnistej lekkiej konsystencji. Mleczko w kolorze białym. Mleczko o ładnym deliaktnym zapachu typowym dla marki Ziaja i kosmetyków Ziajka. Atomizer dobrze dozuje produkt nie zacina się podczas aplikacji. Wystarczy kilka nacisniec aby pokryć ciało dziecka. Mleczko szybko się wchłania. Pozostawia na skórze delikatna kremową poświatę. Mleczko nawilża skórę. Mleczko naprawdę chroni skórę dziecka przed poparzeniami słonecznymi. Podczas stosowania nigdy dzieci nie miały poparzenia. Mleczko nakładałam na dzieci co 2 godziny . Mleczko jest wodoodporne dzięki temu nie ma konieczności psikania dziecka zaraz po wyjściu z wody. Polecam. Produkt nie wywołuje reakcji alergicznej ani podrażnień I swędzenia skóry.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • aplikator atomizer
    • lekka nie tłustą konsystencja
    • szybko się wchłania
    • wysoki filtr UV
    • chroni dziecia skórę
  • 30 maja 2022 o 19:56
    świetne dla dzieci i dla dorosłych
    To jest produkt, który używam od 4 lat zawsze w sezonie wakacyjnym. Stosuję je zarówno dla córki jak również dla siebie i dla męża. Bardzo lubię to mleczko ponieważ ma lekką, nietłustą konsystencję, szybko się wchłania, nie klei się na skórze. Poza tym czuję że spełnia również funkcje pielęgnacyjne bo skóra jest po nim przyjemnie gładka i nawilżona (ma prowitaminę B5, witaminę E oraz ekstrakt z aloesu). Wygodne opakowanie spray. Ładna szata graficzna dla dzieci. Wracam do niego każdego lata, bo nigdy mnie nie zawiódł.
    Zalety:
    • pielęgnuje i chroni skórę
    • wygodna aplikacja
    • lekka konsystencja
    Wady:
  • 1 lipca 2021 o 12:30
    Lato idealne
    ????Od kiedy w Naszym domu pojawiły się Nasze kochane pociechy, stosujemy co roku o tej porze taki sam preparat, który nigdy Nas nie zawiódł. ???? ziaja.polska - ZIAJKA - ????mleczko wodoodporne dla dzieci SPF 30 ???????????? Po za dość wysokim współczynnikiem ochrony przed słońcem promieniami UV, mleczko dobrze nawilża przesuszoną od słońca skórę. Możliwość spryskiwania ułatwia aplikacje przy ruchliwych maluszkach. Ekstrakt z aloesu dodatkowo łagodzi i koi skórę ???? Zapach tego produktu zawsze przypomina mi lato, takie uzależnienie od zapachu, które od dzieciństwa przypominają upalne i słoneczne dni ????????????
  • 30 czerwca 2021 o 23:43
    Mleczko, które mimo wszystko pozwala na lekka opaleniznę.
    Bardzo lubię firmę Ziaja i stosuję jej kosmetyki nie tylko na sobie ale też na dziecku. Mój synek ma dość problemową skórkę, jednak w tym przypadku nic się nie dzieje po już kilkukrotnym zastosowaniu tego mleczka. Zapach ziajki jak zwykle jest śliczny i ciężko go opisać ale jest delikatny, niedrażniący. Formuła w sprayu idealnie dociera w każdy zakamarek ciała wiec aplikacja jest łatwa i wygodna. Dobrze się rozsmarowuje, świetnie wchłania, nie zostawia białego filmu jak tego typu kosmetyki. Przez to, że tak dobrze i szybko się wchłania należy co jakiś czas powtarzać smarowanie dziecka. Gdy ostatnio się zapomnialam i posmarowalam kolejny raz dopiero po 1,5h synek miał już zarumienione ramionka co i tak nie skutkowało żadnym oparzeniem czy coś , po prostu delikatnie sie opalił. Cena jest bardzo kusząca. Dodatkowo jest bardzo wydajny - kupiłam w tamtym roku, używałam często a mam jeszcze na ten sezon. Generalnie polecam :) na pewno zapewni ochronę przy systematycznej aplikacji.