Maseczki w płachcie

bebeauty Care, Fantasy Mask, Maska na tkaninie detox `Świnka Balbinka`

• 25 sierpnia 2024 o 15:41
    Fajna ale bez wow
    Używa od:próbka
    Kolejna maseczka z uroczym nadrukiem świnki Płynu w sam raz na jedno razowe użycie. Plat to miękki materiał otwory wycięte dość dobrze plat nie zsuwa się i nie odkleja od twarzy więc bardzo komfortowy. Delikatnie pachnie przyjemnie. Po użyciu skóra trochę się lepiej mi to nie przeszkadza. Skóra jest gładka miękka w dotku. Jest lekko nawilzona bez podraznien i innych niespodziek ogólnie spoko ale bez większego wow
  • 5 marca 2022 o 17:26
    ,, Świnka kwili, świnka kwiczy, ilu pryszczy się doliczy?,,....
    Kolekcję maseczek Niuqi Young Fantasy Mask zakupiłam w Biedronce, była wśród nich ta ,,Świnka Balbinka... Jest to wersja detoksykująca, przeznaczona dla osób z cerą tłustą, mieszaną oraz trądzikową. W jej składzie znajdziemy składniki aktywne z zielonej herbaty, która tonizuje skórę i przyspiesza regenerację oraz kwasy AHA pomagające usuwać martwe komórki naskórka, dając efekt wygładzenia skóry i wyrównania kolorytu. Maseczka zamknięta jest w różowej saszetce z wygodnymi rozcięciami po bokach dla lepszego jej otwarcia. Na opakowaniu widnieje dość wesoła grafika z głową głównej bohaterki Balbinki. Wewnątrz znajduje się tkanina średniej grubości, nasączona dość obficie esencją. Po otwarciu czuć ładny zapach, wyczuwalny on jest także podczas całego zabiegu. Płachta jest w miarę dobrze skrojona, dobrze dopasowała się do twarzy, posiada nadruk z głównym bohaterem, który jest dwustronny. Maseczkę trzymałam na twarzy 20 minut w tym czasie czuć delikatne pieczenie na twarzy które z czasem ustąpiło. Po jej zdjęciu skóra była miękka, miła i gładka w dotyku, ogólnie wyglądała świeżo, nie była podrażniona. Maseczka zostawiła delikatną lepiącą warstewkę esencji, która po chwili wchłonęła się całkowicie. Jestem zadowolona z jej działania, chętnie sięgnę po nią ponownie.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • dobrze wykrojona płachta
    • zabawna grafika
    • dużo esencji
  • 27 grudnia 2021 o 18:50
    Maska na tkaninie DETOX
    Różowa maska świnka balbinka ma wzór świnki również na tkaninie maska jest zapakowana w różową saszetke no szata graficzna ładna maseczka pachnie delikatnie zieloną herbata gdyż zawiera z niej ekstrakt maseczka jest jak dla mnie trochę za duża i przez to nie przylegala jak trzeba maseczka zawiera również kwasy Aha co jest wyczuwalne na skórze czuć że coś działa jakby delikatnie piekło ale nie powodowało to dyskomfortu maseczka nadaje się do każdego rodzaju cery zwłaszcza tłustej i trądzikowej maseczka ma za zadanie zapobiegać powstawaniu zaskórników i regulować proces wydzielania sebum ja nie zauważyłam żeby maseczka to robiła do kupienia w biedronce za 4 złote
    Zalety:
    • Ładna szata graficzna
    Wady:
    • Jest za duża nie przylega dobrze do twarzy nic nie robi
  • 4 października 2021 o 20:02
    Całkiem całkiem
    Kupiłam tą maseczkę w Biedronce za około 5 zł ponieważ zmagam się z niedoskonałościami i moja skóra potrzebowała detoxu. Maseczka jest dobrze nasączona chociaż płachta była dla mnie trochę za duża. Esencja ma przyjemny zapach co umila czas trzymania maseczki na twarzy. Także wizerunek świnki na płachcie pozwala się zrelaksować po ciężkim dniu,Podczas noszenia maseczki nie ma się nieprzyjemnego uczucia mrowienia. Po zdjeciu maseczki i wklepania pozostałości esencji skóra jest bardziej promienna. Skóra także jest troszkę nawilżona.
    • dużo esencji
    • wizerunek świnki
    • brak mrowienia
    • skóra jest bardziej promienna
    Wady:
    • za duża płachta
  • 30 sierpnia 2021 o 11:48
    Średnia
    Ma urocze opakowanie i śmieszny nadruk na płachcie. Po nałożeniu nie za bardzo przypomina świnkę, no ale cóż :p Maseczka ma działać detoksująco, jednak ja takiego działania nie zauważyłam. Po ściągnięciu maseczki skóra było lekko nawilżona, ale nie był to efekt spektakularny. Jest to zdecydowanie maseczka żeby sobie umilić czas niż zdziałać coś dla naszej skóry.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie