Kremy pod oczy

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-peptide Eye Creme Trójpeptydowy krem pod oczy

notino.pl
Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme krem pod oczy 15 ml
Sephora
Estée Lauder - Trójpeptydowy Krem Pod Oczy Resilience Multi-effect - Tri-peptide Eye Crème - 15 Ml - Dla Kobiet

tamrysi
    25 sierpnia 2023 o 13:30
    Elegancki
    Dużym plusem kremu jest jego kremowa formuła, doskonale się rozprowadza i współpracuje z korektorem pod oczy, nie roluje się. Dobrze nawilża skórę wokół oczu. Świetnie sprawdza się jako krem zapobiegający pierwszym oznakom starzenia. Jestem właścicielka ciemnych cieni pod oczami, mimo, to po tygodniu stosowania widzę delikatne rozjaśnienie tej strefy. Eleganckie szklane opakowanie jest dodatkowym atutem kremu. Jest bezzapachowy i wegański. Nie powoduje uczuleń ani podrażnień delikatnej skory.
    Sabi01
    1 grudnia 2022 o 14:59
    Jeden z ulubionych
    Kremy pod oczy od Este Lauder stosuję już od dłuższego czasu, a ten szczególnie przypadł mi do gustu. Jako osoba po 30tce posiadam sprecyzowane oczekiwania dotyczące kremów jak i określone problemy strefy pod oczami. Oczywiste jest to, że krem nie usunie sińców, zmarszczek, pogłębionej doliny łez czy worków pod oczami. Krem według mnie powinien odpowiednio nawilżać, odżywiać, posiadać bogaty skład i zadbać o naszą skórę najlepiej jak to możliwe. Ten krem spełnia najistotniejsze kryteria. Jest gęstej, nieco tłustej masełkowatej konsystencji dzięki czemu łatwo się rozprowadza. Posiada niezmiernie delikatny, prawie niewyczuwalny z dalszej odległości, przyjemny zapach. Jest to krem o bogatym składzie, który na kilka godzin pozostawi uczucie lekko tłustej warstwy filmu pod oczami. Nie wiem, czy można go używać pod makijaż - to może zależeć od wielu czynników. Uważam, że jest to dobry krem, ponieważ mojej skórze zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia i rozświetlenia. Skóra wokół oczu wygląda promiennie i jest gładka, nawilżona, zregenerowana. Nie powoduje u mnie żadnych reakcji alergicznych. Bardzo lubię do niego wracać.