Kremy pod oczy

Flos-Lek Rozświetlający krem pod oczy Świetlik i Witamina C, 15 ml

Agafii
    8 marca 2024 o 18:23
    Rozświetlenie i nawilżenie
    Na pierwszy rzut poszedł rozświetlający ze świetlikiem i witaminą C. Ma za zadanie łagodzić. Stosowałam go lekko ponad tydzień i co mogę powiedzieć? To niezwykłe, lecz już chwilę po aplikacji skóra pod oczami jest rozjasniona. Aż sama się zdziwiłam. Krem na gęstą konsystencję, dzięki której aplikacja jest łatwa i przyjemna. Ma delikatny zapach-niewyczuwalny. Rzeczywiście odżywia skórę i nadaje jej miękkości i blasku.
    _inga
    14 czerwca 2021 o 18:56
    Rozświetlający Krem pod oczy świetlik i witamina C. Floslek
    Krem kupiłam w jednej z aptek internetowych Opakowanie to mały słoiczek o pojemności 15 ml zapłaciłam około 12 zł Krem bardzo dobrze koi i nawilża skórę pod oczami, jest wydajny, wystarczy niewielka ilość kremu, przy regularnym stosowaniu widocznie poprawia wygląd skóry wokół oczu, skóra jest wygładzona i rozjaśniona. Krem stosuję raz dziennie na noc. Lubię żele i kremy pod oczy firmy Floslek jednak słoiczek nie jest zbyt udanym opakowaniem wolę jednak tubkę która jest bardziej higieniczna i zapewnia zdecydowanie lepszą aplikację. Podsumowując całkiem przyjemny krem pod oczy ale nie wiem czy jeszcze go kiedyś kupię , minus za opakowanie.
    Zalety:
    • dobrze się wchłania
    • nawilża i wygładza
    • rozjaśnia skórę
  • 13 stycznia 2021 o 12:50
    Jest OK
    Krem ma fajną, szybko wchłaniającą się konsystencję. Skóra pod oczami po jego nałożeniu była ukojona i nawilżona, delikatnie otulona. Makijaż się na nim dobrze utrzymywał. Może spektakularnych efektów nie zauważyłam. Nie było wielkiego rozświetlenia okolicy pod oczami, ale krem jest poprawny. Myślę, że jest szansa, że kiedyś do niego wrócę. Opakowanie nie zbyt higieniczne, jednak tubkę uważam za lepsze rozwiązanie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ukojenie
    • dobre utrzymanie makijażu
    Wady:
    • małe rozświetlenie okolicy pod oczami
  • 1 grudnia 2020 o 12:28
    Nie jest najgorszy
    Krem ma gęsta konsystencje co bardzo lubię. Szybko się wchłania, ale czuje go pod oczami, co tez lubię. Rozświetlenia nie zauważam, ale nawilżenie jak najbardziej. Opakowanie słoiczek, produkt wyciągamy palcem lub szpatułką. Nie jestem fanka takich opakowań. Zaskoczeniem było to, że tani krem może mieć tak dobra konsystencje.
    • nawilżenie
    Seyli
    15 października 2020 o 13:57
    W porządku
    Krem dostałam w prezencie od osoby, która niesamowicie go polecała. W związku z czym byłam bardzo podekscytowana mogąc go przetestować. Niestety po kliku tygodniach używania nie mogę podzielić tych zachwytów nad produktem. Dostajemy go w małym pudełeczku, z którego krem wyciągamy palcami, co z jedej strony jest ekonomiczne (można zużyć całość, nic nie zostaje w kącikach), natomiast z drugiej niestety mało higieniczne. Konstystencja kremu jest dość gęsta, co akurat dla mnie nie jest wadą., nakłąda się go bardzo wygodnie. Nie pachnie (ogromny plus!). Mam ogromne cienie pod oczami (naprawdę OGROMNE) i obiecywanego przez producenta efektu rozświetlenia nie zauważyłam. Faktycznie, skóra jest nawilżona i odżywiona, nie przesusza się pod korektorem, natomiast nic poza tym. Nie wykluczam jednak, że osobie z mniejszymi cieniami (jak moja polecająca) sprawdzi się super. Dla siebie więcej nie planuję go kupować.
    Zalety:
    • bezzapachowy
    • przyjemna konsystencja
    • wydajny
    Wady:
    • nie rozświetla
    • mało higieniczne opakowanie