WIZAŻ logo
Kremy na noc

Estée Lauder Revitalizing Supreme+, Global Anti-Aging Cell Power Creme Krem do twarzy

4,5 (11)
2 hity!

• 7 maja 2026 o 22:08
    Otulająca konsystencja
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    To jeden z tych kremów, po których skóra od razu wygląda lepiej. Bardzo dobrze nawilża, wygładza i daje taki efekt zdrowej, bardziej wypoczętej cery. Po użyciu skóra jest miękka, bardziej napięta i ma ładny glow, szczególnie kiedy jest przesuszona albo zmęczona. Bardzo lubię jego bogatą, otulającą konsystencję, bo daje uczucie mocnego odżywienia, ale nadal dobrze wygląda pod makijażem. Mam też wrażenie, że przy regularnym używaniu skóra wygląda bardziej świeżo i elastycznie. Jedyny minus to to, że jest dość mocno perfumowany. No i cena jest wysoka, ale sam krem daje takie bardzo luksusowe doświadczenie pielęgnacyjne.
    Zalety:
    • Robi lekki glow
    • Skóra jest wyraźnie gładsza i elastyczna
    Wady:
    • Intensywny zapach
  • 1 marca 2026 o 8:53
    Bogaty krem idealny na dzień
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Krem stosowałam jako codzienną pielęgnację i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie wpłynął na kondycję mojej skóry. Ma lekką, aksamitną konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy, a skóra od razu po aplikacji jest miękka i przyjemnie wygładzona. Najbardziej zauważyłam poprawę nawilżenia i sprężystości. Cera wygląda na bardziej napiętą, promienną i „wypoczętą”. Przy regularnym stosowaniu twarz sprawia wrażenie gładszej, a drobne linie są mniej widoczne. To krem, który daje efekt zadbanej, zdrowej skóry bez przesadnego obciążenia. Dobrze sprawdza się zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem jako krem odżywczy. Nie zapycha i nie powoduje rolowania podkładu, co jest dla mnie dużym plusem.
    Zalety:
    • bardzo dobre nawilżenie
    • poprawa jędrności i elastyczności
    • wygładzenie skóry
    • przyjemna, lekka konsystencja
    • eleganckie, wydajne opakowanie
    Wady:
    • wysoka cena
    • brak SPF (trzeba pamiętać o dodatkowej ochronie w ciągu dnia)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    5 lipca 2023 o 19:31
    Jedyny w swoim rodzaju
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Używam różnych kremów jednak zawsze wracam do tego( lubię tez go mieć zamiennie z innymi kremami). Dziwię się, że krem nie jest bardziej popularny, może kwestia tego, że przeznaczony do cery 35+/40. Nakładam go na noc i pierwsze, co zauważam rano w lustrze to wygładzenie cery i usunięcie niedoskonałości( zaczerwienienia, drobne krostki są wchłonięte). Naprawdę efekt jest zauważalny. Dobrze nawilża, ma przyjemny zapach. Osobiście nie mam zastrzeżeń. Również cena wg mnie jest wprost proporcjonalna( kupuję bezpośrednio ze strony Estee Lauder UK i zawsze są różne gratisy i próbki do testowania plus zbieram punkty lojalnościowe za które mogę wymienić na inny, pełnowymiarowy produkt).
    Zalety:
    • Po nocy cera jest wygładzona, znikają niedoskonałości( przysychają ewentualne krostki), dobre nawilżenie, przyjemny zapach
    Wady:
    • Nie ma
  • 30 maja 2023 o 22:40
    Całkiem przyjemny krem
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem kupiłam na próbę w pojemności 15ml, razem z wersją na noc, która poszła na pierwszy ogień i niestety okazała się koszmarem. Z tego powodu bardzo bałam się tego kremu, na szczęście jednak niepotrzebnie. Krem zamknięty jest w złotym słoiczku. Co tu dużo mówić, wygląda naprawdę pięknie. Po otwarciu od razu czuć jego zapach: kobiecy, elegancki, kojarzący się z perfumami. Bardzo na plus. Konsystencja jest gęsta i zbita, bardzo treściwa. Krem jest dość tłusty, ale szybko się wchłania i tłusta warstwa znika z twarzy. Ja używałam go na noc, ale próbowałam również na dzień i też było ok. Nadaje się pod makijaż. Mimo wszystko pomimo mojej suchej skóry, wydaje mi się, że lepiej nadaje się na noc, na dzień moim zdaniem jest jednak zbyt treściwy. Wydajność jest średnia, 15ml wystarczyło mi na około 1,5 miesiąca, co w moim przypadku oznacza, że kremu ubywało szybko. Trzeba go użyć sporo żeby pokryć całą twarz i szyję, dużo więcej niż innych kremów. To chyba typowe dla marki Estee Lauder, z każdym ich kosmetykiem miałam ten sam problem. Jeśli chodzi o działanie, to krem na pewno sprawia, że skóra jest miękka, nawilżona i odżywiona. Niestety nic poza tym, nie jest ani wygładzona, ani nie widać żeby wyglądała lepiej. Nie wpłynął też na widoczność moich delikatnych jeszcze zmarszczek. Nie podrażnił ani nie spowodował wysypu. Podsumowując, kosmetyk jest w porządku, naprawdę przyjemnie się go stosuje, ale w tej cenie fajnie by było, gdyby jednak robił z twarzą coś więcej niż inne kremy. Mimo wszystko jeśli kogoś stać, to jest to całkiem przyjemny krem w bardzo luksusowym wydaniu.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie.
    • Piękny perfumowy zapach.
    • Dobrze się rozprowadza.
    • Dobrze się wchłania.
    • Dobrze nawilża i odżywia.
    • Nadaje się pod makijaż.
    • Możliwość zakupu w wersji miniaturowej.
    Wady:
    • Średnia wydajność.
    • Nie wpływa na widoczność zmarszczek.
    • Nie wpływa na poprawę wyglądu skóry.
    • Zostawia tłustą warstwę, która jednak szybko się wchłania.
    • Wysoka cena.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 14 grudnia 2022 o 23:03
    Złoto zamknięte w słoiczku
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Uwielbiam ten krem. Cudownie nawilża i regeneruje skórę. Efekty naprawdę widoczne po pierwszym użyciu. Lekko się rozprowadza, skóra staje się jedwabista, rozpromieniona. Świetny na noc, ale również nadaje się na dzień pod podkład. Cena wysoka, ale jal za bogactwo takich składników, warto wydać.

szukaj