WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płatki pod oczy

Avon K-Beauty, Hydration Saver Patches with Aloe Leaf Juice Nawilżające płatki do twarzy i pod oczy z sokiem aloesowym

• 26 sierpnia 2020 o 14:48
    Super
    Nawilżające płatki do twarzy i pod oczy z sokiem aloesowym. Płatki świetnie się u mnie sprawdziły pod oczy. Bardzo dobrze nawilżyły w tych okolicach moją skórę. Sprawiły, że skóra była wygładzona i przyjemna w dotyku. Płatki dają skórze ukojenie i orzeźwienie. Bardzo dobrze przylegają do twarzy i dość mocno się trzymają. Pochodzą one z firmy avon. Niestety nie wiem jaka jest ich cena bo dostałam je w gratisie
  • 7 maja 2020 o 14:36
    Płatki pod oczy
    Są to żelowe płatki, które mają zapewnić efekt nawilżenia i wygładzenia skóry. Ja użyłam ich pod oczy. Płatki mają żelową konsystencja i bardzo delikatny zapach, jak dla mnie były za mało nasączone "płynem". Mi dość ciężko było je dopasować pod oczu, może dla tego że robiłam to pierwszy raz, ale dobrze przylegały, tylko niestety trochę je porwałam, więc trzeba się z nim obchodzić delikatnie. Na opakowaniu nie znalazłam informacji ile trzeba je trzymać na twarzy, więc używałam je przez 15 minut. Po zdjęciu skóra pod oczami była delikatnie lepiąca. Raczej nie odczułam efekty nawilżenia , ale cieszę się że mogłam je przetestować, to były moje pierwsze płatki pod oczy.
    Wady:
    • cena około 15 zł za 2 sztuki
    • nie zauważyłam efektów
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 17 stycznia 2020 o 18:31
    Idealne przed wielkim wyjściem
    Nawilżające płatki do twarzy i pod oczy z sokiem aloesowym z serii K-Beauty.W opakowaniu znajduje się 1 para płatków.Płatki wyglądają bardzo fajnie, są koloru jasnoniebieskiego i bardzo mocno nawilżone. Są to płatki hydrożelowe, więc po nałożeniu na skórę fajnie chłodzą.Po nałożeniu na twarz bardzo dobrze się trzymają. Można swobodnie poruszać się w nich po domu. Nie trzeba leżeć, ani siedzieć nieruchomo. A po zdjęciu skóra w miejscu, gdzie były nałożone jest wyraźnie nawilżona i wygładzona. Ja nałożyłam pod oczy. Muszę dodać, że efekt nie jest chwilowy, gdyż na drugi dzień skóra w tych miejscach też zdecydowanie lepiej wyglądała.Czuc efekt natychmiastowego nawilżenia. Redukują opuchliznę po nieprzespanej nocy i pięknie rozświetlą spojrzenie przed wielkim wyjściem.
    Zalety:
    • nawilża
    • koi i redukuje opuchlizne
    • zawieraja aloes
    • wdrożeniowe
    • przywraca blask spojrzeniu
    Wady:
    • jernorazowe
    U konsultantki
  • 3 października 2019 o 22:53
    Porządne i przyjemne
    Umówmy się, że po jednorazowej aplikacji płatków, które trzymamy na twarzy góra kilkanaście minut nie oczekiwałam zniwelowania cieni, zmarszczek czy cudownego efektu. Nie ma takiej opcji i to bez znaczenia czy chodzi o te czy inne płatki. Jeśli zależy nam na długotrwałym i wyraźnie widocznym efekcie takich płatków powinniśmy regularnie używać przez dłuższy czas i to jako uzupełnienie ogólnej pielęgnacji. Wtedy możliwe, że zauważymy różnicę. W tym przypadku miałam jedno opakowanie czyli parę płatków na jedno użycie i nie mam im za złe,że efekt nie był długotrwały bo i tak spisały się fajnie. Płatki są porządne, grube, nie rwą się i są dobrze nasączone - esensji jest dużo. oprócz tego,że są w saszetce to jeszcze w środku jest dodatkowe plastikowe opakowanie które dodatkowo je zabezpiecza. Ja tego typu produkty przed aplikacja trzymam w lodówce i tak też było w tym przypadku - dzięki temu bardzo przyjemnie chłodzą. W składzie mają nawilżający aloes, nie podrażniły, nie uczuliły. Aplikacja dla mnie była relaksująca i przyjemna - głównie dlatego kocham tego typu płatki :D Jeśli potrzymamy je w lodówce świetnie poradzą sobie z opuchlizną po nieprzespanej lub przebalowanej nocy. Skóra pozostaje nawilżona i delikatna. Jedyny minus to cena regularna - dosyć wysoka jak na jednorazowe użycie. Reasumując fajne, porządne płatki z dobrym składem. Gdyby nie cena na pewno skusiłabym się na więcej sztuk aby przetestować efekty dłuższego używania ale z jednorazowego też jestem zadowolona :)
    Zalety:
    • Wykonanie
    • Aloes w składzie
    • Nawilżają i koją
  • 25 września 2019 o 10:20
    Produkt ok, ale bez rewelacji
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Odkąd pamiętam, zawsze moim problemem były sińce pod oczami i lekka opuchlizna. Dlatego ucieszyłam się bardzo, kiedy otrzymałam do przetestowania ten oto produkt. Mowa tu o nawilżających płatkach do twarzy i pod oczy z sokiem aloesowym, z nowej kolekcji kosmetyków pielęgnacji koreańskiej. Są to płatki w formie żelowej, zamknięte w małym pijemniczku z płynem zawierającym sok aloesowy. Produkt ma bardzo przyjemny, delikatny zapach, a płyn jest przezroczysty i dość wodnity. Małym minusem jest brak informacji od producenta na temat czasu, przez jaki powinno się używać płatków. Ja trzymałam je przez 30 minut. Po zaaplikowaniu ich pod oczy, pozostałą część płynu wmasowałam w skórę twarzy. Po upływie 30 minut mogę stwierdzić, że skóra pod oczami, jak i na całej twarzy była ładnie nawilżona, lekko wygładzona. Przez pierwsze minuty stosowania płatki przyjemnie chłodziły okolice oczu. Co do opuchlizny i sińców, to niestety płatki nie pomogły ich zniwelować, ale w sumie nawet nie spodziewałam się takich efektów po jednorazowym użyciu produktu. Możliwe, że przy regularnym stosowaniu efekty byłyby bardziej widoczne. Ogólnie stwierdzam, że produkt jest ok, ale nie nadzwyczajny.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • dobrze nawilża skórę
    • lekkie uczucie chłodzenia przez pierwsze minuty
    Otrzymałam do testów od marki/producenta