Wszystkie składniki:
diisostearyl malate , hydrogenated polyisobutene , phenyl trimethicone , octyldodecanol , polybutene , synthetic wax , cetyl dimethicone , c12-15 alkyl benzoate , polyethylene , diisopropyl dimer dilinoleate , petrolatum , phytosteryl macadamiate , pentaerythrityl tetraisostearate , isopropyl myristate , euphorbia cerifera cera extract / candelilla wax extract , pentaerythrityl tetraethylhexanoate , calcium sodium borosilicate , paraffin , cellulose acetate , polyglyceryl-2 isostearate , cera microcristallina / microcrystalline wax , butyrospermum parkii butter / shea butter , hexadecene , vp/hexadecene copolymer , candelilla cera / candelilla wax , caprylic/capric triglyceride , calcium aluminum borosilicate , alumina , triacetin , pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate , tocopheryl acetate , synthetic fluorphlogopite , prunus armeniaca kernel oil / apricot kernel oil , silica , passiflora edulis seed oil , sodium saccharin , tin oxide , barium sulfate , macadamia ternifolia seed oil , coriandrum sativum fruit oil / coriander fruit oil , simmondsia chinensis seed oil / jojoba seed oil , colophonium / rosin , aluminum hydroxide , magnesium silicate , punica granatum fruit extract , tocopherol , citric acid , parfum / fragrance ,ci 77891 / titanium dioxide , ci 45410 / red 28 lake , ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides , ci 15850 / red 7 , ci 15985 / yellow 6 lake , ci 45380 / red 22 lake , ci 15850 / red 6 , ci 17200 / red 33 lake , mica , ci 77742 / manganese violet , ci 15850 / red 7 lake , ci 19140 / yellow 5 lake , ci 42090 / blue 1 lake , ci 77000 / aluminum powder , ci 75470 / carmine