Maski do włosów

Wellness Premium Products Organic Hemp Seed Oil Deeply Hydrating Hair Mask Maska z oleju z nasion konopi

• 2 sierpnia 2022 o 17:11
    bardzo fajna ale droga
    Bardzo ja lubię. Najlepiej działa w cieple (jak zawiniemy włosy i zastosujemy saunę albo turban). Już jedno zastosowanie pozostawia włosy głęboko nawilżone. Dobrze się nakłada i spłukuje. Pozostawia powłoczkę na włosie ułatwiającą rozczesywanie. Ładnie pachnie ale dla mnie zbyt intensywnie (nie lubię kosmetyków mocno perfumowanych). Często do niej wracam (jak i do innych z serii wellness), zużyłam już kilka opakowań. Niestety jest droga.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • Dostępność
  • 30 grudnia 2020 o 16:17
    Bardzo fajna :)
    Zużyłam 50ml opakowanie i zdecydowałam się na zakup pełnowymiarowego produktu. Maska ma intensywny zapach, który jest bardzo przyjemny. Włosy po jej nałożeniu wyglądają znakomicie i są intensywnie nawilżone, moje włosy dosłownie piją tą maskę, tak doskonale się wchłania. Zalety: gęstość zapach nawilżenie blask Wady: cena
  • 7 października 2020 o 22:16
    Dobra maska o pięknym zapachu
    Skusiłam się na wypróbowanie tej maski po tym, jak dobrze sprawdziła się na moich włosach jej zielona, odżywiająca wersja. Muszę podkreślić na samym początku, że maska ma PIĘKNY naturalny zapach. Ma bardzo podobne działanie do zielonej wersji. Zauważyłam, że używając tej maski mogę myć włosy raz na 3 dni i wyglądają dobrze. Używając cementu od Kerastase musiałam myć włosy raz na 2 dni, bo 3 dnia nie wyglądały już tak ładnie jak wcześniej. Mam zastrzeżenie co do ampułek, bo mają ostry, alkoholowy zapach. Jeśli chodzi o wady, to maska nie poprawi kondycji włosów na dłuższą metę, a jedynie ich tymczasowy wygląd. Jeśli ktoś stosuje świadomą pielęgnację kręconych włosów to nie będzie zadowolony ze składu. ZALETY +piękny, naturalny zapach +wydajność +nie spływa z włosów +fajna gęsta konsystencja +nawilża WADY -cena -skład -nie poprawia kondycji włosów na dłuższą metę