Pomadki i szminki

L'Oreal Paris Matte Lip Crayon (Matowa pomadka w kredce)

L'Oreal Infallible Matte Crayon 104 Tres Sweet - Matowa pomadka w kredce 2,5g

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 17:44
    wygodna
    Matowa pomadka w kredce. Wygodna w użytkowaniu. Ma ładny naturalny kolor (nr 104), przyjemny landrynkowy zapach. Przy nakładaniu trzeba dokładnie najpierw obrysować usta a później wypełnić środek, gdyż robi nieładne rozmycia. Mocno podkreśla niedoskonałości ust. Jeżeli są wysuszone i mają pomarszczony naskórek nie nadaje się. Przy dłuższym użytkowaniu usta są przesuszone . Ale zaletą jest, że mocno podkreśla pigmentację i długo się utrzymuje. Zjada się w specyficzny sposób tzn. sam środek a kontur zostaje. Nie polecam Paniom, które posiadają zmarszczki wokół ust, gdyż wnika w nie i wychodzi poza linię ust.
    Zalety:
    • wygoda w użyciu;
    • forma kredki;
    • długo się utrzymuje;
    • mocno wnika w usta;
    Wady:
    • dość wysoka cena;
    • zbyt mocno wysusza ;
    • podkreśla niedoskonałości i zmarszczki wokół ust;
    • nieładnie się zjada;
  • 31 grudnia 2024 o 1:46
    Prezent
    Dostałam ją w prezencie i był trafiony. Sama nie kupiłabym sobie czerwonej pomadki, ale przekonałam się. Posiadam odcień 110 caramel rebel, tradycyjna jasna czerwień. Lubię ją, bo jest miękka i mimo matowego wykończenia nie wysusza ust. Trochę trudno maluje mi się nią usta, nie używam zwykle takiego aplikatora. Zdecydowanie trzeba poświęcić na to więcej czasu. Trwałość jest moim zdaniem dobra. Poprawiam ją jedynie po jedzeniu, co wydaje mi się być naturalne. Cena była w mojej opinii wysoka i sama nie kupiłabym jej pewnie.
    Zalety:
    • miękka
    • nie wysusza
    • przyjemny mat
    Wady:
    • trudna aplikacja
  • 16 listopada 2023 o 15:08
    Długotrwała
    Sztyft pomadki jest wykręcany, ma postać grubej kredki. Opakowanie jest solidnie wykonane, plastikowe. Konsystencja pomadki jest miękka, dobrze rozprowadza się na ustach. Pomadka nie wysusza. Ma matowe wykończenie. Długo utrzymuje się na ustach.
  • 15 listopada 2023 o 14:10
    Wygodne nakładanie produktu, miękką formuła
    Opakowanie pomadki wykonane jest z plastiku. Jest solidne, zamyka się na klik. Formuła pomadki jest dość miękka, dobrze rozprowadzająca się w formie kredki. Kolory są żywe, nasycone. Na moich ustach kolor utrzymuje się około 6 h bez poprawek. Oceniam trwałość jako średnią.
    agi1234
    10 kwietnia 2023 o 12:22
    Pół na pół
    Pomadka ma ładne, trwałe opakowanie z plastiku, zamykane na klik. Zewnętrzny kolor opakowania sugeruje odcień pomadki, niestety trochę się różni. W moim przypadku to odcień 103, ceglasta zgaszona czerwień, ale na ustach jest to bardziej pomarańczowa czerwień. Sztyft pomadki jest wykręcany i ma postać grubej kredki. Można nią precyzyjnie pomalować zarówno kontur, jak i wypełnienie ust. Pomadka ma ładny zapach wanilii. Podczas aplikacji niestety czuję dyskomfort tępego i zbyt opornego sztyftu. Nie jest to przyjemne uczucie. Mat na ustach jest ładny, trwałość dobra pod warunkiem picia jedynie wody. Podczas normalnego używania i jedzenia pomadka zjada się dość szybko, ale w sposób estetyczny. Zostaje ładny tint, co akurat lubię. Nie tworzy skorupki. Gdybym używała jej cały dzień, tylko jej, to usta będą na bank przesuszone. Największą wadą jest zbyt toporna konsystencja, którą czuć podczas makijażu ust
    • Ładny mat
    • Odcienie
    Wady:
    • Zbyt tępa formuła
    • Może przesuszać
    • Cena regularna