Maseczki klasyczne

Tołpa Dermo Face, Hydrativ, Maska-peeling hydroenzymatyczny na twarz, szyję i dekolt (nowa wersja)

Sana50
    3 września 2024 o 12:17
    Jedna z ulubionych
    Ostatnio miałam okazję wypróbować Tołpa , Maskę-peeling hydroenzymatyczny na twarz, szyję i dekolt i muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolona z efektów. Moja cera jest sucha i wrażliwa, więc zawsze staram się wybierać produkty, które będą delikatne, ale jednocześnie skuteczne – i ten kosmetyk idealnie spełnił te wymagania. Maska działa na dwa sposoby: jako peeling enzymatyczny i maska nawilżająca, co od razu przyciągnęło moją uwagę. Po nałożeniu, czułam jak delikatnie, ale skutecznie złuszcza martwy naskórek, jednocześnie nawilżając moją skórę. Konsystencja jest kremowa, co sprawia, że produkt łatwo się aplikuje i przyjemnie rozprowadza na skórze. Jednym z największych plusów tej maski jest to, że nie podrażnia mojej wrażliwej skóry. Często mam problem z kosmetykami, które wywołują reakcje alergiczne, ale tutaj tego nie doświadczyłam. Wręcz przeciwnie, po każdym użyciu moja skóra była wyraźnie złagodzona, nawilżona i gładka. Zauważyłam również, że maska skutecznie eliminuje szorstkość naskórka i poprawia koloryt cery – skóra wygląda na bardziej świeżą i promienną. Dodatkowo, skład maski jest naprawdę godny uwagi. Zawartość torfu Tołpa, enzymu papainy, kompleksu kiełków pszenicy, drożdży, hialuronianu sodu, a także masła i oleje (kokum, jojoba, macadamia) zapewnia skórze głębokie nawilżenie i regenerację. Jest to również produkt bez parabenów i silikonów, co dla mnie jest dużym plusem. Podsumowując,Tołpa Dermo Face Hydrativ to rewelacyjny produkt dla osób z suchą i wrażliwą cerą. Nie tylko nawilża i regeneruje, ale również dba o delikatne złuszczanie naskórka bez podrażnień.
    Zalety:
    • działanie
    • nawilżanie
    • nie podrażnia
    • jest wydajna
    • dobra cena
  • 8 maja 2021 o 17:37
    Moja ulubiona maska nawilżająca
    Używa od:próbka
    Maseczka peeling hydroenzymatyczny na twarz szyję dekolt nakładam jak maseczkę a zyskuje tak naprawdę aż 2 efekty oczyszczenie za pomocą peelingu i nawilżenie w maseczce. Efekt jest naprawdę dobry za niewielkie pieniądze. Kiedy używam maseczki moja skóra na twarzy jest nawilżona długi czas a efekt oczyszczający peelingu jest naprawdę super! Skóra na twarzy jest gładziutka i miękka. Cera przestaje być szara i jest ładnie rozświetlona. Skład również na plus! Maseczka i peeling 2 w 1 polecany jest nawet dla bardzo wraliwej skóry..
    Zalety:
    • Skuteczność nawilżona gładka skóra
    • Oczyszczanie
  • 8 maja 2021 o 17:11
    Bardzo przyjemny produkt na już
    Konsystencja produktu jest bardzo w porządku, nie leje się, a fajnie trzyma się twarzy. Zapach mi się raczej nie podoba - taki drożdżowy, ale za to produkt ma bardzo fajne działanie, a to jest najważniejsze. Skóra po użyciu jest bardzo miękka, gładka i miła w dotyku, a także o dziwo jest na maksa nawilżona i odżywiona! To działanie jest akurat sztosem, więc taka saszetka idealnie sprawdza się nap. na wyjazdach.