Kremy uniwersalne

AA Granola Bowls, Krem nawilżająco-rozświetlający cera pozbawiona blasku

• 29 września 2022 o 20:03
    Nie sądziłam , że będzie aż tak fajny
    Sama od siebie to bym raczej tego kremu nie kupiła - jakoś tak mi nie do końca po drodze z marką AA. Ale gdy otrzymałam ten krem w prezencie byłam go bardzo ciekawa . Fajnie jest znaleźć dobry krem nawilżający w rozsądnej cenie . Na swoją kolej musiał on jednak trochę poczekać bo moje zapasy kremów są naprawdę spore ale jak już zaczęłam go używać okazało się , że to naprawdę do rzeczy krem . Aż mnie trochę dziwi , że jest tak mało popularny . Opakowany jest tak , że sam kartonik przyciąga wzrok - no kogo by takie owocki nie skusiły . A tak to klasyk - szklany słoiczek , estetyczna naklejka i dobrej jakości zatyczka . Według obietnic producenta krem ten zawiera 95 % składników pochodzenia naturalnego . Znajdziemy w nim amarantus , żurawinę i malinę które to mają odpowiadać za to by nasza cera była nawilżona , wygładzona i promienna . Wszystko to dość dobrze się zapowiada a jak jest w praktyce ? Zaskoczyła mnie konsystencja kremu - mocno gęsta , wręcz delikatnie zbita . Zapobiegawczo używałam kremu na noc - chociaż można go używać również w dzień . Ja mam cerę mieszaną więc taka formuła bardziej właśnie na noc mi się sprawdza. Krem ma malinową barwę i przyjemny zapach owoców leśnych taki słodko - kwaśny i dość szybko wietrzejący . Dzięki swojej bogatej konsystencji jest bardzo wydajny . Pamiętam , że gdy stosowałam go po raz pierwszy odrobinę przesadziłam z ilością i bielił twarz , na szczęście wszystko udało się dobrze rozprowadzić . Na szczęście wchłania się bardzo dobrze i nie daje poczucia oblepionej twarzy . Jeśli chodzi o efekty stosowania to w chwilę po użyciu czuć , że ten produkt naprawdę dobrze nawilża i zmiękcza twarz - pozostawia też taką delikatną warstewkę otulającą która wygładza . Jeśli chodzi o efekty regularnego stosowania to faktycznie da radę zauważyć lekkie działanie rozświetlające - krem nie posiada żadnych drobinek ale sprawia że im dłużej go używamy twarz wygląda bardziej promiennie i świeżo . Jak na krem drogeryjny to naprawdę jest wyczyn :D Dodatkowo świetnie optymalizuje nawilżenie , dodaje twarzy miękkości i sprawia , że w dotyku jest leciutko jędrniejsza i gładsza . No nie ma się czego czepić . Spodziewałam się , że będzie głównie nawilżał , więc bardzo fajnie iż okazało się , że poza nawilżeniem potrafi jeszcze tak fajnie dodatkowo zadziałać . Nie odnotowałam w nim żadnych minusów . Jeśli ktoś szuka kremu w rozsądnej cenie i o dobrym składzie który nawilży , zmiękczy i da efekt świeżej skóry ta propozycja od marki AA będzie dobrym wyborem . Chętnie kupiłabym ponownie ale mam za duże zapasy by planować na daną chwilę zakup kremu.
    Zalety:
    • wyydajność
    • rozsądna cena
    • przyjemny zapach
    • nie zapycha ( cera mieszana )
    • bardzo dobrze nawilża
    • regularnie stosowany faktycznie lekko rozpromienia
    • zmiękcza i wygładza
  • 19 września 2021 o 15:15
    Bardzo dobry krem na dzień
    Bardzo sobie cenię ten krem. Używam go na dzień. Ma lekką konsystencję, nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Dobrze nawilża i rozświetla moja suchą i poszarzałą skórę. Sprawdza się do wrażliwej, alergicznej cery. Nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Lekka Konsystencja,
    • dobrze się wchłania i nawilża
    • ładny efekt rozświetlenia
    • dobra pielęgnacja
    Wady:
  • 11 czerwca 2021 o 13:37
    3/5
    Krem bardzo ładnie pachnie, skóra jest przyjemna i nawilżona po nim. Co do konsystencji - wszytsko było by ok, gdyby nie fakt, że krem się roluje. Próbowałam nakładać mniej produktu, aplikować go inaczej na różne sposoby, ale za każdym razem dzieje się to samo.