Podkłady

Nam Professional by Wibo Dewy Foundation Rozświetlający podkład do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

vwvixx
    25 maja 2025 o 19:20
    Wspaniały podkład, ale opakowanie do poprawy
    Jestem posiadaczką cery suchej i wrażliwej. Od makijażu oczekuję trwałości, dobrego wyglądu nawet po całym dniu i niepodkreślania suchych skórek jeżeli takowe się pojawią. Ten podkład kupiłam na promocji i przerósł on moje oczekiwania. Nie tylko kolorystycznie pierwszy raz w życiu miałam aż tak idealny odcień, ale pod kątem działania również to strzał w 10. Przede wszystkim jego formuła i łatwość aplikacji są bardzo fajne. Można też nim budować krycie. Jest to też podkład bardzo trwały i dobrze wyglądający nawet po wielu godzinach. Nie wysusza też co zdarza Cię przy innych podkładach i świetnie współpracuje z różnymi kosmetykami. Widziałam o nim złe opinie od użytkowników o tłustej cerze, gdzie wyraźnie napisane jest dla jakich cer nadaje się ten kosmetyk. Jedyne do czego można się przyczepić to niestety jakość opakowania. O ile z zewnątrz wygląda normalnie o tyle niestety całe zamknięcie jest do kitu. Najpierw zaczęło się odkręcać i wypadać, później całkowicie pękło brudząc wszystko w okół i uniemożliwiając dalsze wydobycie produktu.
    Zalety:
    • Formuła
    • Możliwość budowy krycia
    • Kolorystyka
    • Dobry efekt nawet po wielu godzinach
    Wady:
    • Jakość opakowania
  • 28 kwietnia 2024 o 10:24
    Dobry skład, ładne wykończenie ale niestety nikłe krycie
    Moja skóra: Mam skórę raczej normalną, ale z dużą tendencją do trądziku i alergii. Głównym problemem jest więc znalezienie podkładu o dobrym składzie i przyjemnym kryciu (jednocześnie o odpowiednio jasnym kolorze dla mojej bladej cery). Opakowanie: Opakowanie produktu to wysoka buteleczka z matowego szkła z minimalistycznymi napisami i bladoróżowymi napisami oraz zakrętką. Produkt wydobywa się z opakowania przez pompkę co ułatwia higieniczne dozowanie produktu. Charakterystyka: Produkt ma bardzo ładną gamę kolorystyczną, w której znalazłam idealny kolor dla siebie. Odcień 01C- Swan jest jaśniutki, lekko żółty i nie ciemnieje więc idealnie nada się dla bladziochów takich jak ja. Podkład ma przyjemny, skłodko-kwiatowy zapach i przyjemną, kremową (lekką konsystencję), która jest niemal niewyczuwalna na skórze. Niestety odbywa się to ceną krycia, które również jest zdecydowanie lekkie (z ewentualną możliwością zbudowania go do średniego -). Działanie: Podkład ładnie rozprowadza się po skórze, nie podkreśla jej załamań czy suchych skórek. Wykończenie na skórze jest bardzo ładne - naturalne, wygładzające i lekko rozświetlające (ale bez chamskich drobinek). U mnie utrzymuje się naprawdę dobrze przez wiele godzin - nie ściera się, nie wyświeca nadmiernie i co najważniejsze nie zapycha przy dłuższym stosowaniu. Niestety dla mnie ogromnym minusem jest praktyczny brak krycia. Podsumowanie: Produkt ma naturalny skład i moim zdaniem warto go wypróbować (w cenie promocyjnej) ale tylko jeśli nie ma się przebarwień na skórze (lub nie zależy nam na ich zakryciu). W innym przypadku raczej się nie sprawdzi.
    Zalety:
    • skład
    • kolorystyka
    • wykończenie
    • nie zapycha
    • nie przesusza
    Wady:
    • krycie
    • cena bez promocji
  • 7 listopada 2023 o 8:01
    Ideał
    Cena regularna: 66,99 zł Pojemność 30ml ????jest mega wydajny ????daje piekne rozświetlenie na twarzy ????ma ładny kolor - ja mam 2n ????nie ma różowych tonów ????nie ciemnieje ????ladnie wtapia się w skórę ????trzyma sie caly dzien ????ma przyjemny zapach ????pompka działa bez problemu
  • 4 sierpnia 2023 o 12:26
    nie polubiliśmy się kompletnie
    mając cerę trądzikową i tłustą, staram się raczej omijać podkłady rozświetlające. niemniej mam w swoich zasobach parę takich gagatków i przypudrowane sprawdzają się dobrze. o tym podkładzie tak powiedzieć nie mogę. może zacznę od tego, że cieszę się, że kupiłam go w promocji — inaczej miałabym wielkie poczucie zmarnowanych pieniędzy. odcienie są ładne, raczej neutralne i naprawdę jasne — osoby bladolice znajdą tutaj swoich sprzymierzeńców. formuła jest kremowa, lekka. skuszona tym, że można budować krycie, wzięłam go, ale nic bardziej mylnego — krycie można dobudować maksymalnie do średniego minus, a nawet z dwoma minusami. tu już poczułam pierwsze rozczarowanie. podkład raczej dla osób, które nie mają większych problemów z cerą. kolejne przyszło, gdy już nałożyłam produkt na twarz — mimo przypudrowania, bardzo szybko zrobiło mi się brzydkie ciasto na twarzy; podkreślił wszystkie niedoskonałości i w ogóle nie był trwały. po paru godzinach wyglądałam jakbym dobę nosiła makijaż. a podkreślę, że mam podkłady, które są plastyczne, nie zastygają i przypudrowane wyglądają świetnie cały dzień. a ten zniknął w zastraszającym tempie z buzi i na dodatek nie dał się poprawić — po prostu źle wyglądał. ogółem — jak dla mnie — to bubel.
    Zalety:
    • opakowanie — ciężkie, ładne, estetyczne,
    • polska firma,
    • często można go złapać na promocji,
    • świetne odcienie dla osób bladych
    Wady:
    • nietrwały,
    • cena — bez promocji dość wysoka,
    • krycie słabe,
    • nie wygląda dobrze przypudrowany,
    • nie da się poprawić go w ciągu dnia,
    • zbyt plastyczny,
    • niewydajny
  • 7 września 2021 o 21:46
    Rewelacja
    Kupiony w promocji za 24 zł do testowania...cudo! Bezapelacyjnie jest to podkład naprawdę dobry . Mam cerę dojrzałą i układa się on pięknie ,jestem w szoku .w ogóle NAM to super produkty i moje odkrycie. Jedynie ta okropna szpatułka....wolę pompki
    Zalety:
    • Właściwości podkładu
    Wady:
    • Opakowanie bez pompki