Palety do konturowania

Colour Junika Trio Face Palette Paletka trio do twarzy

crayola
    5 lutego 2025 o 9:11
    Szok i niedowierzanie
    Paletkę kupiłam za grosze przy okazji zakupów w drogerii internetowej i skusił mnie głównie róż, nic poza tym. Ale, ale! Jakież było moje zaskoczenie, że wszystkie trzy "kółeczka" są wyborne! Bronzer - piękny, wyważony, mlecznoczekoladowy, aplikacja bajka. Róż - brzoskwiniowy, z błyszczącymi drobinkami (nie nachalnym brokatem), no cudo! Rozświetlacz - mocny skubaniec, ale tworzy piękną taflę bez brokatu. Kosmetyki jak za tę cenę mają fajną jakość i dobry pigment. Oczywiście mocno się pylą i są trochę suche, ale jak za 8 zł jestem im to w stanie wybaczyć. Produkt wydajny, zużyłam do samego końca. Minusy - plastikowe, delikatne opakowanie, które szybko mi się połamało.
    Zalety:
    • trwałość, kolorystyka, pigment, wykończenie
    Wady:
    • delikatne opakowanie
    • suche, pylące się produkty
  • 27 października 2024 o 12:16
    Bardzo dobre trio do konturowania
    Kosmetyk zakupiłam na bardzo dużej promocji, stąd też nie oczekiwałam wiele. Jednak miło się zaskoczyłam! Jedynym minusem jest dla mnie opakowanie, zbyt plastikowe, miałam wrażenie że może się uszkodzić. Kolory bardzo dobrze napigmentowane, jednak lekko suche, co nie przeszkadzało mi absolutnie. Zarówno róż, rozświetlacz jak i bronzer dobrze ze sobą współgrają kolorystycznie. Wydajność jest dobra, biorąc pod uwagę cenę za jaką nabyłam kosmetyk. Zdecydowanie polecam.
    • jakość
    • kolor
    • trwałość
    Korah
    23 lipca 2023 o 8:40
    Bardzo fajna, kompaktowa paletka
    Paletkę zakupiłam tak trochę w locie, a może się przyda. Skończyło się na tym, że od początku lata sięgam po nią prawie codziennie, sporadycznie sięgając po inne odpowiedniki w swoim arsenale. Paletka świetnie się sprawdza w pośpiechu oraz w podróży czy po prostu poza domem, mała, zgrabna, do tego jest wyposażona w lusterko, a opakowanie mimo, że nie jest to plastik najwyższych lotów, jest solidne i dobrze wykonane, nic nie lata, nie telepie. Posiadam tę chłodniejszą wersję Ice, wszystkie produkty w opakowaniu pasują do mojego typu urody i nie są ani za jasne, ani za ciemne, chociaż obecnie, gdy jestem lekko opalona, muszę nałożyć nieco większą ilość różu i bronzera, żeby były widoczne, jednak sama aplikacja jest super, szybko i bez żadnych plam, intensywność można budować dokładając kolejne warstwy. Nakładam je na podkład sypki mineralny. Makijaż utrzymuje się bardzo dobrze, jedynie w upały zauważyłam, że róż po kilku godzinach znika z policzków, a bronzer nieco blednie, jednak wszystko pod kontrolą, żadne nieestetyczne przetarcia, zacieki i pomarańcze nie powstają, można się bez problemu poprawić, gdy zachodzi potrzeba. Bronzer jest naprawdę chłodny, wpada w oliwkowe tony, ale nie wygląda szaro i brudno, bardzo udany odcień. Róż ma bardzo ładny kolor, ożywia cerę i trudno z nim przesadzić. Rozświetlacz w palecie wygląda trochę ciemno i ciepło, co mnie przeraziło, ale na skórze jest neutralny, nie odznacza się, a efekt błysku jest super, taki jak powinien. Może się okazać, że w zimie ten rozświetlacz będzie za ciemny, ale teraz sprawdza się rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolona z tej paletki, naprawdę fajnie mi się jej używa, trochę się z niej sypie, ale to już standard. Polecam
    Zalety:
    • Kompaktowa, bardzo praktyczna, w rozsądnej cenie, uniwersalne kolory, dobrze skomponowane, niezła jakość w rozsądnej cenie.
    Wady:
    • Proszkuje się.
  • 11 czerwca 2023 o 12:45
    Paleta do konturowania twarzy
    + ładne odcienie + uniwersalność + kompaktowa + idealna na podróże + wydajność + niska cena + rozświetlacz , róż i bronzer + dostępność w Kontigo + bezproblemowa aplikacja + wygodne opakowanie z lusterkiem + dostępna w ciepłej i chłodnej tonacji - średnia jakość produktów
  • 15 kwietnia 2023 o 15:37
    Kupiłam ją na promocji za 10 zł
    Muszę przyznać że cena jest poprostu niesamowita Paleta zawiera róż do policzków, brązer oraz rozswietlacz Każdy z tych kosmetyków jest jak dla mnie delikatnie na pigmentowany ale można spokojnie budować nimi kolor nakładając 2 lub 3 warstwy Jeżeli chodzi o trwałość tych produktów jak dla mnie wporzadku utrwaliłam makijaż oczywiście pudrem i trzymał się spokojnie cały dzień Kolorki również są bardzo ładne ale jak dla mnie z tej paletki wygrywa cudowny rozswietlacz

Zobacz także inne Palety do konturowania