Fixery i utrwalacze makijażu

AA Wings of Color Rose Quarz, Mgiełka utrwalająca makijaż `Różowy kwarc i aloes`

AnnNowa
    7 listopada 2021 o 21:08
    Dam radę bez niej
    Skończyła mi się moja ulubiona mgiełka, a akurat będąc w drogerii panie bardzo ją polecały i była też w promocji, więc się skusiłam. Niestety strasznie mnie rozczarowała. Mgiełka powinna utrwalać makijaż, ona niestety tego nie robi. Za to ma tyle dużych drobin w sobie, że wyglądałam jakbym wpadła głowa do pudła z brokatem. Dobrego atomizer pryska dużymi kroplami. Niestety ten produkt im nie wyszedł.
    Wady:
    • brak utrwalenia
    • atomizer
    • drobiny
  • 16 października 2021 o 10:51
    Nie polecam!
    Zakupiłam mgiełkę, chcąc utrwalić makijaż przed weselem. Tę konkretną poleciała mi konsultantka w drogerii, do tego była przeceniona, więc wzięłam. Całe szczęście, że wypróbowałam jej dwa dni przed, ponieważ okazało się, że: - Nic nie utrwala; - Nie mogłam otworzyć po niej oczu; - Spłakałam cały makijaż; - Psikałam daleko, więc wedle instrukcji obsługi; - Musiałam malować się na nowo, a mgiełka leży w szufladzie... Po prostu - nie polecam.
    Zalety:
    • działanie
    • powoduje łzawienie oczu
    • nie utrwala makijażu
  • 11 października 2021 o 23:34
    Mgiełka do twarzy
    Mam mieszane uczucia co do tej mgiełki, która ma utrwalać makijaż hmmm, moim zdaniem nie widzę tego po kilku godzinach zaczęłam się świecić.. Może go jedynie odświeżać Mgiełka zawiera ponoć aloes nie wyczuwam go, i kwarc.. Spryskiwacz mógłby psicac trochę mniejszym strumieniem trzeba uważać bo padają duże krople na twarz.. Zapach dosyć nieciekawy chemiczny uwaga szczypie w oczy jak się coś dostanie...
    Zalety:
    • Hmmm średnio bo dla mnie tylko nawilża a kupiłam bo po to aby utrwalać głównie makijaż a z tym to słabo.. Opakowanie fajne może być
    Wady:
    • Spryskiwacz psika za dużo produktu i za duże krople
    • Zapach mocno chemiczny nie przyjemny
    • Niestety słabo utrwala.
    Gabyyy
    2 września 2021 o 0:30
    Na pewno nie utrwala makijażu
    Mgiełka psika dość intensywnie, więc trzeba to mieć na uwadze, może pozostawiać krople na twarzy… Zapach dziwny? Trochę chemiczny…nie czuć aloesu.. A co do działania? To mgiełka absolutnie nie utrwala makijażu. Jest to produkt bardziej scalający warstwy makijażu, lekko odświeżający i rozświetlający…nie zauważyłam żadnych właściwości utrwalających.. Jak dla mnie jest to trochę oszukiwanie konsumenta, bo głównie dla tego utrwalenia makijażu, skusiłam się na tę mgiełkę… Mgiełka była dość wydajna, starczyła na niecałe 2 miesiące.. Ogólnie jest ok, ale nazwa myląca…
    missi13
    1 kwietnia 2021 o 15:34
    dość spoko :)
    Dostałam tą mgiełkę w spadku :) Siostra jądostała w prezencie użyła raz w życiu i tak trafiła do mnie. Powiem tak... mogłabym bez niej żyć, ale na większe wyjścia myślę spełnia moje oczekiwania. Choć kosmetyków do twarzy, przy wykonaniu makijażu na większe wyścia używam naprawdę dobrych to myślę że mimo tego mgiełka też swoje dokłada, bo makijaże naprawdę trzymają się swietnie, zwłaszcza na oku. Jest wydajna, zaledwie kilka psiknięć pokrywa cały makeup, pachnie dość przyjemnie lekko, delikatnie. Nie mam uczcia lepiej skóry po użyciu jej- to ważne, bardzo komfortowe, gdyż w ogole nie czuć jej. Jest bezbarwana, nie zauważalna na wykończonym makeupie. Nie podrażnia skóry, nie wysusza nie obciąża jej. Nie powoduje żadych alerii w moim przypadku.