Podkłady

Cashmere Fluid Podkład Rozświetlający Moon Blink Ivory 30ml
DAX Cashmere Illuminated Make-Up Fluid Rozświetlający Natural 020201260

• 2 marca 2025 o 22:13
    Fajny
    Pamiętam, jak używałam tego fluidu w gimnazjum i wtedy był dla mnie hitem.Dawał piękny, naturalny efekt rozświetlonej skór. Miał lekką konsystencję, łatwo się rozprowadzał i nie obciążał cery. Do tego był całkiem trwsły.Chętnie wróciłabym do niego, bo mam same dobre wspomnienia
    Zalety:
    • Rozświetlający
    Wady:
    • Mało wydajny z tego co pamiętam
  • 2 lutego 2024 o 10:57
    Super produkt
    Na podkład natknęłam się zupełnie przypadkowo i nie żałuję. Produkt ma bardzo estetyczny wygląd a przez dozownik z pompką jest również funkcjonalny . Podkład ma płynną i kremową konsystencję i delikatny zapach. Rozprowadza się bardzo dobrze i równie dobrze kryje niedoskonałości. Po nałożeniu wygląda naturalnie i nie robi efektu maski zostawiając na skórze satynowe wykończenie dzięki któremu nie trzeba używać pudru. Podkład długo i dobrze utrzymuje się na skórze i dobrze współgra z innymi kosmetykami. Ja osobiście polecam i na pewno jeszcze go kupię
    Zalety:
    • krycie
    • trwałość
    • funkcjonalne opakowanie
  • 9 września 2022 o 17:36
    Polecam
    Kosmetyk zamknięty w plastikowej butelce z pompką. Złote wykończenie wygląda bardzo elegancko. Mój odcień to natural. Podkład ma płynną, kremową konsystencję i delikatny, przyjemny zapach. Jest średnio kryjący i delikatnie zastygający. Mamy tu mineralny pył z kamienia księżycowego, który maskuje oznaki zmęczenia. Na skórze wygląda naturalnie i promiennie. Nie jest to efekt drobinek rozświetlających tylko zdrowej, świetlistej skóry. Współpracuje z innymi kosmetykami i dobrze utrzymuje się na skórze. Po 8 godzinach delikatnie wchodzi w załamania i trochę się wyświeca, ale w dalszym ciągu wygląda super. Podkład dobrze się rozprowadza dając satynowe wykończenie. Dodatkowo nie obciąża, nie zapycha i jest wydajny. Myślę, że na co dzień świetnie się sprawdzi wielu osobom. Polecam.
  • 3 marca 2022 o 21:04
    Bardzo fajny podkład który dobrze sprawdza się pod maseczką.....
    Podkład kupiłam z polecenia swojej siostry, przyznam szczerze iż jestem nim oczarowana. W składzie znajdziemy mineralny pył z kamienia księżycowego który maskuje oznaki zmęczenia i stresu, oraz formułę High long lasting która odporna jest na ścieranie nawet podczas noszenia masek ochronnych. Do wyboru mamy 3 odcienie- Ivory, Natural i Nude. Ja wybrałam naj jaśniejszy odcień- Ivory,to jasny beż z domieszką różowych tonów. Podkład skrywa się w kartonowym opakowaniu, w środku którego znajdziemy buteleczkę z produktem. Opakowanie jest wykonane z twardego i transparentnego plastiku z metalicznym wykończeniem, prezentuje się bardzo elegancko. Podkład posiada dozownik w postaci pompki typu ,,air less,, która działa płynnie i nie zacina się, dzięki której zużyjemy produkt do samego końca. Konsystencja jest płynna i kremowa z delikatnymi drobinkami pyłu z kamienia księżycowego, które widoczne są po roztarciu podkładu na twarzy. Zapach jest delikatny i nie nachalny, nie utrzymuje się zbyt długo na twarzy. Podkład dobrze rozprowadza się pędzlem, gąbeczką i palcami, dając na mojej mieszanej cerze delikatne krycie z satynowym wykończeniem nie tworząc efektu maski. Produkt nie obciąża cery, nie powoduje zapychania się porów skóry,dobrze nawilża zapewniając komfort noszenia bez efektu ściągnięcia cery. Dobrze współgra z każdym pudrem zarówno sypkim jak i w kamieniu. Nie wyciera się z twarzy podczas noszenia maseczki, nie migruje w załamania skóry, dodatkowo pochłania nadmiar sebum, długotrwale kryje. Podkład zachwycił mnie na tyle iż na jednym opakowaniu się nie skończy, nie raz jeszcze sięgnę po niego.
    Zalety:
    • lekkie krycie
    • satynowe wykończenie
    • trwały
    • nie zatyka porów
    • dobrze współgra z pudrami
    Wady:
    • 3 odcienie do wyboru
    • mało wydajny
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 lutego 2022 o 10:08
    REWELACYJNY!
    Lekki, rozświetlający, długotrwały podkład to coś, czego szukałam już naprawdę długo! Podkład z Cashmere kupiłam przy okazji zakupów internetowych i okazał się moim ulubieńcem. Wygląda estetycznie, ma pompkę przez co dozuje odpowiednią ilość produktu. Konsystencja jest lekko lejąca, krycie można budować, wykończenie świetliste. Niestety gama dostępnych kolorów nie jest zbyt szeroka, ale dostępne odcienie są ładne. Mam tłustą cerę, a ten podkład wygląda u mnie ładnie przez cały dzień (12 h pracy!). To naprawdę ciekawa propozycja.
    Zalety:
    • Wykończenie
    Wady:
    • Mała liczba odcieni