Kremy z filtrem do twarzy

Bella Aurora Protector Solar SPF50 Krem ochronny z filtrem do cery mieszanej i tłustej

Bella Aurora Żel-krem ochronny do skóry tłustej i mieszanej SPF50+, 50 ml 50 ml

syl_maj
    18 marca 2025 o 11:59
    Bardzo fajny spf!
    Kupiłam ten spf na jakiejś promocji za 20 zł nie czytając nawet opinii i bardzo miło się zaskoczyłam! Nakładając go czuję się jakbym nakładała po prostu krem nawilżający. Wchłania się błyskawicznie, w ogóle nie bieli, nie zostawia smug, nie roluje się, makijaż wygląda na nim super. Pozostawia skórę nawilżoną i pełną blasku. Daje takie fajne uczucie ukojenia i nawilżenia. Co ważne dla moich wrażliwych oczu - nie szczypie w oczy! Opakowanie z pompką bardzo wygodne. Jedyne co mi się w nim nie podoba to zapach, jest dziwny, nieprzyjemny ale na szczęście po nałożeniu już go nie czuć.
    sobsta
    28 listopada 2024 o 20:46
    Cudo
    Krem kupiłam na promocji po licznych pozytywnych opiniach i się nie zawiodłam. Stosowałam wersję dla cer mieszanych i super mi się sprawdził. Formuła kremu bardzo leciutka jednak nieco nawilżająca przy czym skóra wyglądała świeżo i zdrowo. Co ważne krem nie szczypał w oczy. Jedyny niewielki minus że krem jest mało wydajny, jednak chętnie do niego wrócę.
    Zalety:
    • działania
    • dobrze się wchłania
    • nie psuje makijażu
    Lothris
    19 sierpnia 2024 o 18:17
    Ochronny przyjemny i lekki orzeźwiacz.
    To moje pierwsze zetknięcie z marką i nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobre. T Produkt testowałam jedynie w porze letniej. Moja cera: mieszana z tendencją do przetłuszczania, niedoskonałości z rozszerzonymi porami. Pierwsze wrażenie: Wow, jakie lekkie odświeżenie! Działanie: Krem szybko się wchłania i bardzo dobrze rozsmarowuje. Pozostawia na skórze uczucie natychmiastowego przyjemnego odświeżenia i delikatnego nawilżenia. Równomiernie pokrywa twarz nie powodując bielenia ani dużych wyświeceń. Bardzo dobrze sprawuje się pod kremem bb i cc (pod fluidem nie próbowałam). Krem przez cały czas stosowania nie migrował po mojej twarzy, nie "smyrał" i nie szczypał w oczy. Nie czuję go na twarzy, jest leciutki i nie jest w nim "gorąco". Łatwo się pudruje. Przy codziennym stosowaniu kremu w Polsce nie zauważyłam nowych przebarwień, więc ochrona zdała egzamin. Za to przy wystawianiu twarzy w typowym "opalaniu" w cieplejszych krajach z większym faktorem UV pojawiły się nowe przebarwienia pomimo reaplikacji. Nie będę jednak dla niego surowa, bo uchronił moją twarz od poparzeń, no i to słońce rzeczywiście było bezlitosną lampą. Przez cały czas buzia była nieobciążona i świeża. Krem mnie nie zapchał, ani nie spowodował podrażnień. Niestety nie złagodził jakoś szczególnie zastanych zmian zapalnych, z drugiej strony te podrażnienia nie paprały się w gorszą stronę. Świetnie, że chroni również przed promieniowaniem IR. Konsystencja i zapach: Lekka, lekko żółta. Zapach delikatny, przyjemny. Opakowanie: Higieniczna pompka bezproblemowo dozuje produkt bez nagłych ejakulacji. Szata graficzna estetyczna, kojarząca się z ochroną przeciwsłoneczną. Przez cały czas stosowania cera prezentuje się ładnie i zdrowo. Teraz tym bardziej przyjemnością sięgam po ten etap pielęgnacji z SPF. Cery mieszane i tłuste powinny być bardzo zadowolone. Obecnie to mój ulubiony krem z SPF do twarzy.
    Zalety:
    • Niesamowicie lekka konsystencja.
    • Daje uczucie lekkości i odświeżenia
    • Nie bieli
    • Przyjemnie pachnie
    • Powstrzymał zastane zmiany zapalne i podrażnienia przed pogorszeniem.
    • Wygodna i higieniczna aplikacja z pompką.
    • Idealny na codzienną pielęgnację ochronną, wtedy trzyma w ryzach przebarwienia.
    Wady:
    • Nie zmniejszył zastanych zmian zapalnych.
    • Na typowe "opalanie" potrzebuje dodatkowego wsparcia.
  • 26 lipca 2023 o 22:06
    Świetny, lekki krem z ochroną!
    Kremów z spf 50 używam codziennie, więc szybko mi schodzą i sprawdzam za każdym razem inny krem. Ten mi wyjątkowo przypadł go gustu. Ma lekką konsystencję, bardzo łatwo się go rozprowadza i szybko wchłania. Jest idealny pod makijaż. Nic się nie lepi, nie zostawia tłustej warstwy. Krem zamknięty jest w plastikowe opakowanie z pompką. Pompką działa sprawnie, bez zarzutu. Opakowanie nie jest przezroczyste więc nie widać ile się zużyło. Zapach ma przyjemny delikatny, który zaraz się ulatnia. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu i z pewnością wrócę po niego nie raz.
    Zalety:
    • Wysoki SPF
    • Lekką konsystencja
    • Szybko się wchłania
    • Idealny pod makijaż
    Wady:
    • Nie widać ile zostało w środku.
    iamblue
    1 lipca 2023 o 9:56
    W porzadku
    Jestem w trakcie zuzywania drugiego opakowania tego filtra. Jest to moim zdaniem porzadny produkt, ale te kilka minusow ktore ma, sprawia ze prawdopodobnie nie kupie go ponownie. Na plus: Przyjemna konsystencja, latwo sie rozprowadza Dobrze chroni Przemyslane, poreczne opakowanie airless Pompka dozuje konkretna ilosc produktu, potrzebna do zachowania deklarowanej ochrony Cena do zniesienia na promocji za apteczny filtr Mozna nalozyc na niego makijaz, ale trzeba sie liczyc z tym ze bedzie wzmagal swiecenie (u mnie jak kazdy filtr) Jest dosc wydajny Na minus: Szczypie w oczy (dla mnie nie do przezycia) Przy nalozeniu czasami czuje pieczenie i zapach alkoholu W ostatnim czasie pojawilo sie u mnie duzo niedoskonalosci i podejrzewam ten filtr (lub nowy podklad)